Tek başına çekilmiyor bu eziyet birlikte çekelim
Eline sağlık canım güzel görünüyor olsada yesek
Ne güzel canım işte yememenBen de kek yaptım, dolapta hala pasta var, hiç canım çekmiyor kendimden şüphelenmeye başladımne bu iştahsızlık
Kolay gelsin hepinize. Her gün ne koyacagim derdi de başlıyor okulla.başladı demi beslenme telaşı bende yapacam bugün eve dönünce
Hiç bisey belli olmuyokiBeni merak edenler için fotograf koydum
Soldaki dün cektiğim bir fotograf
Sağdaki 66-67 kilo oldugum 5 yıl öncesine ait bir fotograf
Tıkladıgında yaklastırabilirsin canım ekrandaHiç bisey belli olmuyokinasil bakicaz yani ben bakamadım
Kesinlikle bide öğretmenimiz asla kokulu şeyler koymayın diyo bizim veliler ısrarla koyuyorlar sonra benimkilerde istiyo evde bi kaos yasaniyo ama tabi ikna edip koymuyorum kokan şeyleriKolay gelsin hepinize. Her gün ne koyacagim derdi de başlıyor okulla.
Çok iyi görünüyorsun canım. Bacakların da söylediğin kadar kalın görünmüyor bu sefer.Beni merak edenler için fotograf koydum
Soldaki dün cektiğim bir fotograf
Sağdaki 66-67 kilo oldugum 5 yıl öncesine ait bir fotograf
Yeme kokla sadeceEline sağlık canım güzel görünüyor olsada yesek
Tesekkur ederim canim bana kalın geliyor ya zıpzıp yaptıgım dönemde daha incelmisti yeniden baslamam lazım ama yorgunluktan birsey yapamıyorımÇok iyi görünüyorsun canım. Bacakların da söylediğin kadar kalın görünmüyor bu sefer.
Bunlari yapıp insan yemeden nasıl dursun ama ya haksızlık. En iyisi yapmamak
Aa yaptım masallah cok guzelmissin ve cok güzel zayıflamışsınTıkladıgında yaklastırabilirsin canım ekranda
Profilim hiç acılmıyor mu
Cay hazır getireyim hemenYeme kokla sadeceçay nerde çayyyy
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallahAa yaptım masallah cok guzelmissin ve cok güzel zayıflamışsın
Maşallah maşallahTıkladıgında yaklastırabilirsin canım ekranda
Profilim hiç acılmıyor mu
Evet cnm
Tesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah
Güzel Rakibem nasılsın nasıl gidiyorEvet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?