- 8 Mart 2019
- 7.606
- 37.326
- 548
- 40
Maşallah cnmBeni merak edenler için fotograf koydum
Soldaki dün cektiğim bir fotograf
Sağdaki 66-67 kilo oldugum 5 yıl öncesine ait bir fotograf
Tesekkur ederim canim sizin güzel bakısınız
Okula mecbur bacım ne yapalımBunlari yapıp insan yemeden nasıl dursun ama ya haksızlık. En iyisi yapmamak
Gerçekten kilo verince gençleşiyor insan. Darısı başıma inşallah. Yarın 71 leri görürüm inşallah çok heyecanlyımTesekkur ederim canim darısı sizlere inşallah
Gercekten ben olduguma inanmak zor gelıyor bazen Burda yine 67 felandım 74 de basladım kilo vermeye
Cnm dün akşam kuzenimin nişanı vardı, çok koşturdum. Kaçamakta yaptım haliyleGüzel Rakibem nasılsın nasıl gidiyor
Eşim diyoki sen diyete girdin diye bizde mi seninle diyet yapalım evde ne poaca pisiyo ne tatlıBunlari yapıp insan yemeden nasıl dursun ama ya haksızlık. En iyisi yapmamak
Her veliye laf anlatmak mümkün olmuyor işte. Belki liste olusturulsa iş daha kolay mı olur acaba. Kimse o liste dışına çıkmaz. Herkesin bütçesine de uyabilecek şeyler belirlenebilir.Kesinlikle bide öğretmenimiz asla kokulu şeyler koymayın diyo bizim veliler ısrarla koyuyorlar sonra benimkilerde istiyo evde bi kaos yasaniyo ama tabi ikna edip koymuyorum kokan şeyleri
Ayy ne güzeller, keşke benim olsaBunlari yapıp insan yemeden nasıl dursun ama ya haksızlık. En iyisi yapmamak
Kesinlikle öyle canım ilk fotografda 24 yasındayım :))Gerçekten kilo verince gençleşiyor insan. Darısı başıma inşallah. Yarın 71 leri görürüm inşallah çok heyecanlyım
Dükkana gitmeden önce yapmalısın bence canım. Akşam çok geç geliyorsun.Tesekkur ederim canim bana kalın geliyor ya zıpzıp yaptıgım dönemde daha incelmisti yeniden baslamam lazım ama yorgunluktan birsey yapamıyorım
Cnm o kadar haklısın ki. Alan var, alamayan var ya da o anda sende olmayınca bile canı çekiyor insanın. Üstelik bunlar küçücük canlar. Ailelerin daha çok bilinçlenmesi lazım.Her veliye laf anlatmak mümkün olmuyor işte. Belki liste olusturulsa iş daha kolay mı olur acaba. Kimse o liste dışına çıkmaz. Herkesin bütçesine de uyabilecek şeyler belirlenebilir.
Listeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar isteHer veliye laf anlatmak mümkün olmuyor işte. Belki liste olusturulsa iş daha kolay mı olur acaba. Kimse o liste dışına çıkmaz. Herkesin bütçesine de uyabilecek şeyler belirlenebilir.
3 5 bilinçli veliden başka bilinçli veliler yok saygısızca ne öğretmene saygı ne diğer velilere saygı yok varsa yoksa kendileri ve çocuklarıCnm o kadar haklısın ki. Alan var, alamayan var ya da o anda sende olmayınca bile canı çekiyor insanın. Üstelik bunlar küçücük canlar. Ailelerin daha çok bilinçlenmesi lazım.
Yarın yeni bir düzene baslıyorum insallah canım sabah kahvaltısıda yapmıyordum uzun zamandır saat 11 gibi de sporumu yapmayı düşünüyorumDükkana gitmeden önce yapmalısın bence canım. Akşam çok geç geliyorsun.
Bunları duyunca insan daha bir motive oluyo amaKesinlikle öyle canım ilk fotografda 24 yasındayım :))
Simdi 30 oldum ama kimse inanmıyor :))
Okula gidiyon mu diye soru soruyorlar
Insallah göreceksin canım
Bizim listemiz var ama haftada 1gun tavuk döner günleri var herkes alıyor iyi oluyor kimse kimseye bakıp canı çekmiyor bazen okuldaki çocuklar liste dışına çıkıp birşeyler getiriyormuş bizim çocuklarda eve gelip söylüyorlar bende evde yediriyorum ama okula koymuyorumListeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar iste
Bizim okul genelinde liste yok veliler uymadığı için müdür bey kaldırmış canım bende evde yediriyorum asla koymam beslenmeye ögrermenide düşünmek lazım O kadar kişi sucuk sarımsak yese sınıfta duramazBizim listemiz var ama haftada 1gun tavuk döner günleri var herkes alıyor iyi oluyor kimse kimseye bakıp canı çekmiyor bazen okuldaki çocuklar liste dışına çıkıp birşeyler getiriyormuş bizim çocuklarda eve gelip söylüyorlar bende evde yediriyorum ama okula koymuyorum
Tesekkur ederim canim ❤Maşallah cnm
Kesinlikle cook fark ediyor kilo Boyumuz da aynı diye hatırlıyorumBunları duyunca insan daha bir motive oluyo ama
Hayır tabiki birinci olacagız bu hafta4tepsi oldu bizim takıma yeterkaçamak yapalimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?