Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel Rakibem nasılsın nasıl gidiyor
Cnm dün akşam kuzenimin nişanı vardı, çok koşturdum. Kaçamakta yaptım haliyle bugün teyzemler gitti, biz bize kaldık. Dengelemeye çalışıyorum. Yarının korkusu sardı beni sen nasılsın cnm? Pasta dolapta duruyormuş hala

Kesinlikle bide öğretmenimiz asla kokulu şeyler koymayın diyo bizim veliler ısrarla koyuyorlar sonra benimkilerde istiyo evde bi kaos yasaniyo ama tabi ikna edip koymuyorum kokan şeyleri
Her veliye laf anlatmak mümkün olmuyor işte. Belki liste olusturulsa iş daha kolay mı olur acaba. Kimse o liste dışına çıkmaz. Herkesin bütçesine de uyabilecek şeyler belirlenebilir.

Gerçekten kilo verince gençleşiyor insan. Darısı başıma inşallah. Yarın 71 leri görürüm inşallah çok heyecanlyım
Kesinlikle öyle canım ilk fotografda 24 yasındayım :))
Simdi 30 oldum ama kimse inanmıyor :))
Okula gidiyon mu diye soru soruyorlar
Insallah göreceksin canım

Her veliye laf anlatmak mümkün olmuyor işte. Belki liste olusturulsa iş daha kolay mı olur acaba. Kimse o liste dışına çıkmaz. Herkesin bütçesine de uyabilecek şeyler belirlenebilir.
Cnm o kadar haklısın ki. Alan var, alamayan var ya da o anda sende olmayınca bile canı çekiyor insanın. Üstelik bunlar küçücük canlar. Ailelerin daha çok bilinçlenmesi lazım.

Listeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar iste

Cnm o kadar haklısın ki. Alan var, alamayan var ya da o anda sende olmayınca bile canı çekiyor insanın. Üstelik bunlar küçücük canlar. Ailelerin daha çok bilinçlenmesi lazım.
3 5 bilinçli veliden başka bilinçli veliler yok saygısızca ne öğretmene saygı ne diğer velilere saygı yok varsa yoksa kendileri ve çocukları

Listeyedir uymadılar ögretmende listeyi kaldırdı şunları şunları koymayın gerisi serbest dedi hayır okula lahmacunla yollayanlar var anlamıyorlar iste
Bizim listemiz var ama haftada 1gun tavuk döner günleri var herkes alıyor iyi oluyor kimse kimseye bakıp canı çekmiyor bazen okuldaki çocuklar liste dışına çıkıp birşeyler getiriyormuş bizim çocuklarda eve gelip söylüyorlar bende evde yediriyorum ama okula koymuyorum

Bizim okul genelinde liste yok veliler uymadığı için müdür bey kaldırmış canım bende evde yediriyorum asla koymam beslenmeye ögrermenide düşünmek lazım O kadar kişi sucuk sarımsak yese sınıfta duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…