İkisini bir yaparsan dengeler bence, sebze yemeği yoğurt şeklindeNeyse grup amacindan sapmasın sıkıntı yok devam edelim
Not: sadece görevli olanlar ya da kaptan ya da kaptan yardımcısı ceza verebilir kuralını görmedim ben ilk sayfaya eklenirse süper olur
Şimdi kızlar benim.bir sorum var
Doğum günün ağustostaydı ofiste de kimse yoktu o yüzden bugün ofis arkadaşları pasta alıp doğum günü kutladılar mecburen 1 dilim yedim
Nasıl telafi edebiliiem
1. Leslie 30 dk boosted yapsam bebegim uyuyunca
2. Akşam yemeğini çok hafif geçirmek
Dengelir mi
Başka ne yapabilirim
ben birkaç lokma ekmek yiyorum, yarım dilim kadar. ya da yoğurt yiyorum canım. pilava hiç bulaşmıyorum.Kizlar kurufasulye yapıyorum
Yanına pilavmi yesem bulgur ..
Yoksa salatami bilemedim
Kalori hesabı bakmadan yazıyorum canım, yediğin dilimin gram olarak hesabını yapıp, leslienin ortalama kaç kalori yaktığına bakabilirsin. yürüyüş şansın varsa onu da yapabilirsin. akşamı mutlaka hafif geçir ama.Neyse grup amacindan sapmasın sıkıntı yok devam edelim
Not: sadece görevli olanlar ya da kaptan ya da kaptan yardımcısı ceza verebilir kuralını görmedim ben ilk sayfaya eklenirse süper olur
Doğum günün ağustostaydı ofiste de kimse yoktu o yüzden bugün ofis arkadaşları pasta alıp doğum günü kutladılar mecburen 1 dilim yedim
Nasıl telafi edebiliiem
Dengelir mi
Başka ne yapabilirim
Bu kaçamak sayılmaz yaa sonucta sürpriz doğumgünü hem de onun ki. mecbur yiyecekti. telafisini yapsın bence.
Kalori hesabı bakmadan yazıyorum canım, yediğin dilimin gram olarak hesabını yapıp, leslienin ortalama kaç kalori yaktığına bakabilirsin. yürüyüş şansın varsa onu da yapabilirsin. akşamı mutlaka hafif geçir ama.
ooy canım benim maşallahŞeker görünce kızım
doğru diyorsun abla aslında bende öyle düşünüp teselli oluyorum ama kafamı nereye çevirsem de bi kötü oluyorum ev o kadar boş geliyor ki yarın daha kolay olacaktır çok çok teşekkür ederimmmDon dediğinizi ben halay başı mendili sanarak bol bol kullaniyordum Allah beni kahretmeye
Yedim ama niye yedin diye bir sormuyorsun ki....
Allah bir ömür boyu mutlu etsin canım. Hayırlı olsun evliliğin. Ben de yeniyim. Geçen şubatta mezun olmuştum. Çok kilo almadım beş kilo kadarama hedefimi daha altlara indirdim. Bir on kilo vermeyi düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
Allah kavuştursun canım. Tekrar görebilme ümidin olduğu için çok şanslısın. Şükret çok üzülme...sağlıklı olsunlar yine gelirler inşallah.
Hoş buldum civcivİsmim Meryem....50 yaşındayım. 64.3 tü pazartesi bildiririm. hareketli bir hatunum aslında ama çok çabuk kilo alıyorum nedense.... dikkatli davranıyorum bu yüzden.
Hayaline yüzme öğret boğulmasın çıksın sudan......gidecek onlar canım benim ödem o ödem....
Kız akademisyen öğretmenim benim....ben de sana karşı boş değilimguzel başarılara beraber imza atacağız inşallah...
valla batıl mı doğru mu yalan mı bilmem ama bizdede öyle derler turşusu çürür diyeKızlar regl durumundayken kurulan turşu ile ilgili bir sıkıntım var. Bugun pazara gittim çok güzel çıtır çıtır acur gördüm biraz da bizim oranın acı yeşil biberini gördüm ( Gaziantep' te dolmalık biberin küçük hali) turşu yapayım diye aldım. Regl olduğum eve gelince aklıma geldi...aklımda kalmış çiçek dikmek, turşu kurmak bu dönemde iyi sonuç vermez diye....var mı böyle bir bilginiz...bilimsel bir açıklaması da olabilir... bilmiyorum
1 saatlik yürüme bandı ortalama 500 kalori yakıyor canım, yarım saatlik hoplamalı zıplamalı boosted yakar bence 300ü.Cikolatali pasta 385 kalori diyor canım
Leslie 3 mil boosted 300 kalori yakabilir mi acaba
Bossted yeter canım. Bi de ekmek yiyorsan yemezsin olur biter çok takılmaNeyse grup amacindan sapmasın sıkıntı yok devam edelim
Nasıl telafi edebiliiem
Dengelir mi
Başka ne yapabilirim
Salata diyorum
Tamam kafam karışmışYok kurufasulye zaten yiyeceksin
Onun yanına hangisi olsun diye yazmadın mi
1 kaşık pilav ve salatayi seçtim
Hepsi evde var hazır hangisini seccem diye sordun sandım
Ama Yapmadım, hangiisni yapayım dersen salata
Yok bende ekmeğe bulasmiyorum.ben birkaç lokma ekmek yiyorum, yarım dilim kadar. ya da yoğurt yiyorum canım. pilava hiç bulaşmıyorum.
Sende bizim aklımıza geliyon her acuka duygumuzdasen acukasiz olmazsin acukada sensiz
Bak bak ilk cumlede ne buldum*Takım arkadaşlarımızın menülerine yorum yapmak zorunludur.Menülerinde kaçamak olan takım arkadaşlarımıza menu paylasimini takip eden 1 saat icinde ceza verebilirsiniz.
ilk sayfada yazan not herkes ceza verebiliyor arkadaslar lutfen daha fazla uzatmayalım
Yaaaaaa çok tatlı maşallahhhhhhhŞeker görünce kızım
Ohhhhhh gitsin kilolarrrrrrrSpor zamanı, ip deniyim bir ağrım olmazsa en güzeli ip
Yaaaaaaa çok teşekkür ederim bende çok özledimmmmmm kızzzzzzz kiloyu hiç sorma 10 kiloyayakın aldımKmsl Hnd kiz sen ne ara döndun
Canim ya ozlemistim gecen aklima geldin inan
Ee kilo durumun nasil kac kilo aldin bakim
AbowwYaaaaaaa çok teşekkür ederim bende çok özledimmmmmm kızzzzzzz kiloyu hiç sorma 10 kiloyayakın aldım
Aynen canım geldikleri gibi gidiceklerAboww
Neyse sıkma canini geldikleri gibi gitcek bu kilolar
Ben su an izindeyim ama yakin zamanda yine aranizda olcam İns☺
kızzzz zilli dövüşme milletleYaaaaaa çok tatlı maşallahhhhhhh❤❤❤❤
Ohhhhhh gitsin kilolarrrrrrr
Yaaaaaaa çok teşekkür ederim bende çok özledimmmmmm kızzzzzzz kiloyu hiç sorma 10 kiloyayakın aldım
Kola içmiş çıkar bencekızzzz zilli dövüşme milletlevallah sana merdanemi çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?