Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İkisini bir yaparsan dengeler bence, sebze yemeği yoğurt şeklinde

Kalori hesabı bakmadan yazıyorum canım, yediğin dilimin gram olarak hesabını yapıp, leslienin ortalama kaç kalori yaktığına bakabilirsin. yürüyüş şansın varsa onu da yapabilirsin. akşamı mutlaka hafif geçir ama.

Cikolatali pasta 385 kalori diyor canım

Leslie 3 mil boosted 300 kalori yakabilir mi acaba

doğru diyorsun abla aslında bende öyle düşünüp teselli oluyorum ama kafamı nereye çevirsem de bi kötü oluyorum ev o kadar boş geliyor ki yarın daha kolay olacaktır çok çok teşekkür ederimmm
valla batıl mı doğru mu yalan mı bilmem ama bizdede öyle derler turşusu çürür diye ((

Bossted yeter canım. Bi de ekmek yiyorsan yemezsin olur biter çok takılma

Yok kurufasulye zaten yiyeceksin

Onun yanına hangisi olsun diye yazmadın mi

1 kaşık pilav ve salatayi seçtim

Hepsi evde var hazır hangisini seccem diye sordun sandım

Ama Yapmadım, hangiisni yapayım dersen salata
Tamam kafam karışmış
ben birkaç lokma ekmek yiyorum, yarım dilim kadar. ya da yoğurt yiyorum canım. pilava hiç bulaşmıyorum.
Yok bende ekmeğe bulasmiyorum.
Bulgur sağlıklı derlerya
Ben en iyisi kurufasulye salata yiyeyim
Ama bugünlerde tam buğdaydan kendime lavaş yapasim var .belkisabah yaparim

Sende bizim aklımıza geliyon her acuka duygumuzda sen acukasiz olmazsin acukada sensiz

Ayy akillarda boyle kaldiysam ne mutlu bana
Artik kalan omrunuzde her ‘acuka’ yediginizde veya gordugunuzde beni hatirlarsiniz
Bak bak ilk cumlede ne buldum
yaziyor kiii takim arkadaslarinizin menulerine yorum yazmak zorunludur iste aradigim cumle

Şeker görünce kızım
Yaaaaaa çok tatlı maşallahhhhhhh
Spor zamanı, ip deniyim bir ağrım olmazsa en güzeli ip
Ohhhhhh gitsin kilolarrrrrrr
Kmsl Hnd kiz sen ne ara döndun
Canim ya ozlemistim gecen aklima geldin inan
Ee kilo durumun nasil kac kilo aldin bakim
Yaaaaaaa çok teşekkür ederim bende çok özledimmmmmm kızzzzzzz kiloyu hiç sorma 10 kiloyayakın aldım

Yaaaaaaa çok teşekkür ederim bende çok özledimmmmmm kızzzzzzz kiloyu hiç sorma 10 kiloyayakın aldım
Aboww
Neyse sıkma canini geldikleri gibi gitcek bu kilolar
Ben su an izindeyim ama yakin zamanda yine aranizda olcam İns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…