İştah mı açıyor hadi ya, hurma diyeti çok yapmıştım bir ara.Hurmayı bıraktım ben iştahımı açıyor benim.Sade içerim ben sıkıntı değil
Benimkini açıyor ya. İncir, hurma vb. doymak bilmiyorumİştah mı açıyor hadi ya, hurma diyeti çok yapmıştım bir ara.
Arkadaşlar sporumu yapıcam dedim ama ısrarla neden bu kadar soruluyor sporun bi saati var mı acaba ben mi yanlış biliyorum fırsat bulduğum ilk anda yaptım zaten ama ev işi yemek ti okuldu eeeee bi de küçük bebeğim var yani yaptığım zaman yazıyorum zaten kaptanım sen sorabilirsin❤❤❤
Aslan burcu için 24 eylül 13:23 ten 25 eylül 18:16 ya kadar yapılması gerekiyormuş. Ben şimdi bunu dikkate alsam mı bilemedimSaçımı kesicem bekliyorum 24 Eylül Dü sanırım
Ceza veririz haberin olsun.Zipzip- immm şey diycektim geçen haftadan beri hiç pilav makarna yemedim kaçamakta yapmadım bugün diyorum şeyyyy annem kesme makarna getirmişti bana ondan diyorum hani 2tahta kaşık kadar pisirsem şeyy olurmu çok canım cektide Özledim de hani kısaca yesem diyorum ohhh
Kacamaklara ceza verebilirsin sorabilirsin de kimse kötü düşünmesinKaptanım kusura bakma ben sorumu geri alıyorum ..kimseye ceza falan da yazmam aman allah korusun ısrarla ceza veriyorsun ısrarla soruyorsun derler 1 kere sormama rağmen.
oğlun kaç yaşında canım.Cnm oğlumda gece terörü başladı. Sürekli uyandırıyor sonrasında bende uyuyamıyorum. Bugünde 7:30 dan sonra dalmışım 10:30 gibi kalktım ama günden bir şey anlamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum kizamanla her şey düzelecek diye teselli ediyorum kendimi ☺
Bakmadım ama o bakım için olabilir. Bir de hiç kesilmemesi gereken günler oluyor. Bakamadım fırsat bulup daha ben baya karışık çünküAslan burcu için 24 eylül 13:23 ten 25 eylül 18:16 ya kadar yapılması gerekiyormuş. Ben şimdi bunu dikkate alsam mı bilemedim
Düzelir inşallah canım benim 1 yasinda kızım oda öyleCnm oğlumda gece terörü başladı. Sürekli uyandırıyor sonrasında bende uyuyamıyorum. Bugünde 7:30 dan sonra dalmışım 10:30 gibi kalktım ama günden bir şey anlamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum kizamanla her şey düzelecek diye teselli ediyorum kendimi ☺
Canım hoşgeldin ,yeni hayatın hayırlı olsun inşallah, nasılda özlemişiz seni iyiki geldinGünaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Benim de çok dokuluyo saçlarım ama ben demir hapı içemiyorum içtiğim gün yatak döşek yatıyorum migde bulantısı yapiyo ama içmem lazım demirim hep eksiktir benimDoktor bana doğumdan önce demir başlatmıştı oglumdaki kadar saçım dokulmedi.
Oğlumda demir vs kullanmamıştım doğumdan sonra tutam tutam döküldü.
Demir kimisinde kabız kimisinde ishal yapoyor ama bence kesinlikle kullan.
Saçların icin
Geçmiş olsungünaydın kızlar dün eve gittim
wve oglan hasta ishal kusma
aradığımda iyiyim demişti
babannesine de dememiş kötüyüm diye
yoksa gelirdi
eve gittim aglıyor beni görünce daha çok agladı ne kadar büyüselerde çocuk işte
patates nane limon muz derken toparladı biraz,
Cnm 27 eylülde 18 ayı bitirecek inşallahoğlun kaç yaşında canım.
Yani bilimsel bir açıklaması var mı bilmem ama bana doğru gelmiyor. Annem de biz çocukken regl iken turşu bidonundan turşu çıkarttırmazdı, neymiş turşu bozulurmuş. Turşu çıkarmayı sevmediğim için işime gelirdi açıkcası ama turşu nerden bilecek bizim reglimizi. Herkesin inancına tutumuna saygı duyarım ama hurafe gibi geliyor bana.Kızlar regl durumundayken kurulan turşu ile ilgili bir sıkıntım var. Bugun pazara gittim çok güzel çıtır çıtır acur gördüm biraz da bizim oranın acı yeşil biberini gördüm ( Gaziantep' te dolmalık biberin küçük hali) turşu yapayım diye aldım. Regl olduğum eve gelince aklıma geldi...aklımda kalmış çiçek dikmek, turşu kurmak bu dönemde iyi sonuç vermez diye....var mı böyle bir bilginiz...bilimsel bir açıklaması da olabilir... bilmiyorum
İnşallah cnm, çocuk büyütmek iğne ile kuyu kazmak derdi annem, şimdi yeni yeni anlıyorum.Düzelir inşallah canım benim 1 yasinda kızım oda öyle
Sende bizim aklımıza geliyon her acuka duygumuzda
Gecen gun yine yaptim bi kucuk kavanoz aklima geldiniz Walla
Ayyy maşallah küçücükmüş daha. fotoda büyük görünüyor, kreşe falan göndermiyor musun diyecektim ama daha bebikmiş.Cnm 27 eylülde 18 ayı bitirecek inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?