Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pardon ben artık sormam kusura bakmayın

Sanki kimin iyiliği için soruyorsam.

Ceza veririz haberin olsun.

oğlun kaç yaşında canım.

Aslan burcu için 24 eylül 13:23 ten 25 eylül 18:16 ya kadar yapılması gerekiyormuş. Ben şimdi bunu dikkate alsam mı bilemedim
Bakmadım ama o bakım için olabilir. Bir de hiç kesilmemesi gereken günler oluyor. Bakamadım fırsat bulup daha ben baya karışık çünkü

Düzelir inşallah canım benim 1 yasinda kızım oda öyle

Günaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Canım hoşgeldin ,yeni hayatın hayırlı olsun inşallah, nasılda özlemişiz seni iyiki geldin

Benim de çok dokuluyo saçlarım ama ben demir hapı içemiyorum içtiğim gün yatak döşek yatıyorum migde bulantısı yapiyo ama içmem lazım demirim hep eksiktir benim

Geçmiş olsun

Yani bilimsel bir açıklaması var mı bilmem ama bana doğru gelmiyor. Annem de biz çocukken regl iken turşu bidonundan turşu çıkarttırmazdı, neymiş turşu bozulurmuş. Turşu çıkarmayı sevmediğim için işime gelirdi açıkcası ama turşu nerden bilecek bizim reglimizi. Herkesin inancına tutumuna saygı duyarım ama hurafe gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…