ayy kapisalim WallaAynen canım geldikleri gibi gidicekler
Gel kız kapışalım ama dur ben senin kilona ineyim öyle gelşll
kızzzz zilli dövüşme milletlevallah sana merdanemi çıkarırım
Hemen alıntılayın bana kola mesajınıKola içmiş çıkar bence
Napıyon kız acukasporayy kapisalim Walla
Ben izinden donunce senden cok olmazsam iyidiro zaman senin kilo vermeni beklerim
Sen simdi kacsin acaba☺
bak hic durmuyo
Ahhanda bizim ekip toplandik
Acukaspor süperdiNapıyon kız acukaspor
Tam acuka mesajlari geliyoken seninkide cuk oturduNapıyon kız acukaspor
Bi tane hariç hiç birini yiyemedi kız içinde bazilarinin böcek kanı var bazılarında domuz jelatiniMaşallah hepsini avuclayacak
Ayyyyy yokkkkk dövüşmüyom yaaa ben herkesi çok seviyommmmkızzzz zilli dövüşme milletlevallah sana merdanemi çıkarırım
Abovvvvvvvv bi daha tövbeeee içmemmmmmKola içmiş çıkar bence
68 ile başladım canım ben senin kilona inene kadar 3 hafta geçer o zamana hazırla kendiniayy kapisalim Walla
Ben izinden donunce senden cok olmazsam iyidiro zaman senin kilo vermeni beklerim
Sen simdi kacsin acaba☺
bak hic durmuyo
Ahhanda bizim ekip toplandik
Hemen alıntılayın bana kola mesajınıözlemiş o beni belli
Ben çok yorgunum canım bebek çok huysuz hep kucakta oğlan okula başladı karnımdaki büyüyor yoruyor artık beni eşim ameliyat oldu evde yatıyor kayınpeder geldi kimin kime baktığı belli değil yani bir koşturma yorgunluk her an gözlerim kapanabilirTam acuka mesajlari geliyoken seninkide cuk oturduozlemisim bu lafini
Iyiyim canim su an izindeyim☺Sen nasilsin bebis nasil
Kız gel biz kapışalimAyyyyy yokkkkk dövüşmüyom yaaa ben herkesi çok seviyommmm
Abovvvvvvvv bi daha tövbeeee içmemmmmm
68 ile başladım canım ben senin kilona inene kadar 3 hafta geçer o zamana hazırla kendini
Hemmmmde çok özledim nerden anladın
Nasıl gidiyor bebeğin yürüyor mu
Heh tamam görürsek kırmızı pabuçu çağırıyoruz o zaman o uğraşsınAbovvvvvvvv bi daha tövbeeee içmemmmmm
Tamamdir rezervasyonu yaptim 3 hafta sonra tamamen benimsin kolla kendini68 ile başladım canım ben senin kilona inene kadar 3 hafta geçer o zamana hazırla kendini
Yürümüyor namıssızAyyyyy yokkkkk dövüşmüyom yaaa ben herkesi çok seviyommmm❤❤❤❤
Abovvvvvvvv bi daha tövbeeee içmemmmmm
68 ile başladım canım ben senin kilona inene kadar 3 hafta geçer o zamana hazırla kendini
Hemmmmde çok özledim nerden anladın❤❤❤
Nasıl gidiyor bebeğin yürüyor mu
Bana da verirler mi kiAcaba bizim karıncalarda gelecek mi ki
oy oyy yormasin kimse benim yardimci kaptanimiBen çok yorgunum canım bebek çok huysuz hep kucakta oğlan okula başladı karnımdaki büyüyor yoruyor artık beni eşim ameliyat oldu evde yatıyor kayınpeder geldi kimin kime baktığı belli değil yani bir koşturma yorgunluk her an gözlerim kapanabilirKmsl Hnd de gelse de azıcık kızdırsam sonra uyusam
bak tamam 3 haftalik senin olsun sonrasi rezervasyon aldim ona goreKız gel biz kapışalim
Bnim küçük kızda öyleYürümüyor namıssızbildiğin kaoscu velet sürekli kucak koltuklarda gidiyor hele şu kolayı yaz bakalım ne kadar içtin
Tamam tatlım heyecanla daha çok kilo veririzzz vallla ama benim şuanda rakibemmmm varrrrrKız gel biz kapışalim
Neyse havalar biraz serinledi yoksa hergün merdaneli yerdim vallaHeh tamam görürsek kırmızı pabuçu çağırıyoruz o zaman o uğraşsın
Tamam tatlım seninim 3 hafta sonraTamamdir rezervasyonu yaptim 3 hafta sonra tamamen benimsin kolla kendinilkim once 5 li sayilara duscek bakalim
Sağol canımoy oyy yormasin kimse benim yardimci kaptanimiesine cok gecmis olsun canim hele bi bebisi dogur tekrar sahalara donersin
bak tamam 3 haftalik senin olsun sonrasi rezervasyon aldim ona gore
Benim kızzzz yürüyor valla bir haftadır. Yaaa 1 bardakçık içtimmmmmYürümüyor namıssızbildiğin kaoscu velet sürekli kucak koltuklarda gidiyor hele şu kolayı yaz bakalım ne kadar içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?