Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Istenmeyen varsa şimdiden yazsın..Bana ceza verme menümü yorumlama sadece kaptan yapsın diye ona gore davranalım
Canım sende beni yanlış anlama tabiki burda hepimiz zayıflamak istiyoruz
Sadece akşam sordun sabah sordun eee bende saati filan var mı diye merak ettim çünkü bende bu takımdan mezun olmuştum ne zaman müsait olursak yapıyorduk sporumuzu

Tanımadan da olsa kimseyi kırmak istemem

Ben mesajınızı anladım acik acik kaptan sorsun demissiniz. Sikinti degil siz spor yapinca bana bi sey olmuyor. Bundan sonra özellikle dikkat ederim ama sizin mesajları asla alıntı yapmam, istediğniz gibi kaptan yapar.

yoksa kırılacak gücenecek bi şey yok

Güzelce kırmak istemediğimi belirtmiştim ama tamam siz nasıl anlarsanız öyle olsun sıkıntı yok

Başka kim sorduki
Ben kacirmisim ama demekki arkadaşa görev verilmiş .
Böyle bir üslup yanlış...hemde kaptanim sorabilirsin ...
Diğerleri sormadın olmuş
Burdaysan grupla hareket etmek zorundasın.
Biz bireysel değil hepimiz birlikte yarisiyoruz,paylaşıyoruz yeri gelir negatif yorum bile yapılıyor ..
Arkadaşa haksızlık olmuş.bugunku stresine vs verelim
Canım bu yaptığın tarifleri müsait olunca yazar mısın, denerim bende

Pardon ben artık sormam kusura bakmayın

Sanki kimin iyiliği için soruyorsam.
Ben kaçırdım ama demekki görev verilmiş yardımcı olmaya çalışmışsin .arkadaş adına ben diyeyim kusura bakma

Canım ben zaten kimseyi kırmak istemem diye arkadaşa yazdım ama kendisi alındı demek ki asla yazmam dedi

Canım ben zaten kimseyi kırmak istemem diye arkadaşa yazdım ama kendisi alındı demek ki asla yazmam dedi
Konuyu uzatmak istemiyorum ama sen kaptanim sen sorabilirsin demişsin ..ağır olmuş .
Gerçi arkadaş kaptan yardimcisimi yada gorevmi verildi orasını kacirmisim .demkki bir görev verilmiş .sakin olalım kilolarimizi eritelim

Neyse grup amacindan sapmasın sıkıntı yok devam edelim

Not: sadece görevli olanlar ya da kaptan ya da kaptan yardımcısı ceza verebilir kuralını görmedim ben ilk sayfaya eklenirse süper olur

Şimdi kızlar benim.bir sorum var

Doğum günün ağustostaydı ofiste de kimse yoktu o yüzden bugün ofis arkadaşları pasta alıp doğum günü kutladılar mecburen 1 dilim yedim

Nasıl telafi edebiliiem

1. Leslie 30 dk boosted yapsam bebegim uyuyunca

2. Akşam yemeğini çok hafif geçirmek

Dengelir mi

Başka ne yapabilirim

Ozaman şöyle diyeyim devamlı kaçamak yapanlar ceza vermesin ..
Sendemi kaçamak yapıyorsun
Kaçamak yapmayan kaptan veya yardımcıları versin

Ozaman şöyle diyeyim devamlı kaçamak yapanlar ceza vermesin ..
Sendemi kaçamak yapıyorsun
Kaçamak yapmayan kaptan veya yardımcıları versin

Yok ben hiç kaçamak yapmıyorum düzenli sporum ve güzel menüm var :)

Bugün O pasta benden uzakta gelişti valla ne yapsam su an bilmiyorum

Aman neyse çok uzadı boşver:)

Aslan burcu için 24 eylül 13:23 ten 25 eylül 18:16 ya kadar yapılması gerekiyormuş. Ben şimdi bunu dikkate alsam mı bilemedim
Canım vaktin varsa bekle ama yok dedin sanırım, yani bende öyle dikkat etmiyorum açıkcası ama yapıp memnun olan çok kişi var

Valla tiffaniy rothe yap derim ben süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…