Yaaaaaa bende Aslan burcuyum kızlar neler yapmam gerekiyor bana da söyleyin heleeeeeeeAslan burcu için 24 eylül 13:23 ten 25 eylül 18:16 ya kadar yapılması gerekiyormuş. Ben şimdi bunu dikkate alsam mı bilemedim
Kacamaklara ceza verebilirsin sorabilirsin de kimse kötü düşünmesin
Canım sende beni yanlış anlama tabiki burda hepimiz zayıflamak istiyoruzIstenmeyen varsa şimdiden yazsın..Bana ceza verme menümü yorumlama sadece kaptan yapsın diye ona gore davranalım
Canım sende beni yanlış anlama tabiki burda hepimiz zayıflamak istiyoruz
Sadece akşam sordun sabah sordun eee bende saati filan var mı diye merak ettim çünkü bende bu takımdan mezun olmuştum ne zaman müsait olursak yapıyorduk sporumuzu
Tanımadan da olsa kimseyi kırmak istemem❤❤❤❤
Güzelce kırmak istemediğimi belirtmiştim ama tamam siz nasıl anlarsanız öyle olsun sıkıntı yokBen mesajınızı anladım acik acik kaptan sorsun demissiniz. Sikinti degil siz spor yapinca bana bi sey olmuyor. Bundan sonra özellikle dikkat ederim ama sizin mesajları asla alıntı yapmam, istediğniz gibi kaptan yapar.
yoksa kırılacak gücenecek bi şey yok
Başka kim sordukiArkadaşlar sporumu yapıcam dedim ama ısrarla neden bu kadar soruluyor sporun bi saati var mı acaba ben mi yanlış biliyorum fırsat bulduğum ilk anda yaptım zaten ama ev işi yemek ti okuldu eeeee bi de küçük bebeğim var yani yaptığım zaman yazıyorum zaten kaptanım sen sorabilirsin
Canım bu yaptığın tarifleri müsait olunca yazar mısın, denerim bende
Ben kaçırdım ama demekki görev verilmiş yardımcı olmaya çalışmışsin .arkadaş adına ben diyeyim kusura bakmaPardon ben artık sormam kusura bakmayın
Sanki kimin iyiliği için soruyorsam.
Canım ben zaten kimseyi kırmak istemem diye arkadaşa yazdım ama kendisi alındı demek ki asla yazmam dediBaşka kim sorduki
Ben kacirmisim ama demekki arkadaşa görev verilmiş .
Böyle bir üslup yanlış...hemde kaptanim sorabilirsin ...
Diğerleri sormadın olmuş
Burdaysan grupla hareket etmek zorundasın.
Biz bireysel değil hepimiz birlikte yarisiyoruz,paylaşıyoruz yeri gelir negatif yorum bile yapılıyor ..
Arkadaşa haksızlık olmuş.bugunku stresine vs verelim
Eki Görüntüle 2306109
Ben kaçırdım ama demekki görev verilmiş yardımcı olmaya çalışmışsin .arkadaş adına ben diyeyim kusura bakma
Konuyu uzatmak istemiyorum ama sen kaptanim sen sorabilirsin demişsin ..ağır olmuş .Canım ben zaten kimseyi kırmak istemem diye arkadaşa yazdım ama kendisi alındı demek ki asla yazmam dedi
Kizlar kurufasulye yapıyorum
Yanına pilavmi yesem bulgur ..
Yoksa salatami bilemedim
Ozaman şöyle diyeyim devamlı kaçamak yapanlar ceza vermesin ..Neyse grup amacindan sapmasın sıkıntı yok devam edelim
Not: sadece görevli olanlar ya da kaptan ya da kaptan yardımcısı ceza verebilir kuralını görmedim ben ilk sayfaya eklenirse süper olur
Şimdi kızlar benim.bir sorum var
Doğum günün ağustostaydı ofiste de kimse yoktu o yüzden bugün ofis arkadaşları pasta alıp doğum günü kutladılar mecburen 1 dilim yedim
Nasıl telafi edebiliiem
1. Leslie 30 dk boosted yapsam bebegim uyuyunca
2. Akşam yemeğini çok hafif geçirmek
Dengelir mi
Başka ne yapabilirim
Ozaman şöyle diyeyim devamlı kaçamak yapanlar ceza vermesin ..
Sendemi kaçamak yapıyorsun
Kaçamak yapmayan kaptan veya yardımcıları versin
Nedenki kurufasulye iyi degilmiBen oyumu salatadan ve 1 kaşık bulgur pilavindan kullanıyorum:)
Canım vaktin varsa bekle ama yok dedin sanırım, yani bende öyle dikkat etmiyorum açıkcası ama yapıp memnun olan çok kişi varAslan burcu için 24 eylül 13:23 ten 25 eylül 18:16 ya kadar yapılması gerekiyormuş. Ben şimdi bunu dikkate alsam mı bilemedim
Valla tiffaniy rothe yap derim ben süperNeyse grup amacindan sapmasın sıkıntı yok devam edelim
Not: sadece görevli olanlar ya da kaptan ya da kaptan yardımcısı ceza verebilir kuralını görmedim ben ilk sayfaya eklenirse süper olur
Şimdi kızlar benim.bir sorum var
Doğum günün ağustostaydı ofiste de kimse yoktu o yüzden bugün ofis arkadaşları pasta alıp doğum günü kutladılar mecburen 1 dilim yedim
Nasıl telafi edebiliiem
1. Leslie 30 dk boosted yapsam bebegim uyuyunca
2. Akşam yemeğini çok hafif geçirmek
Dengelir mi
Başka ne yapabilirim
Salata diyorumKizlar kurufasulye yapıyorum
Yanına pilavmi yesem bulgur ..
Yoksa salatami bilemedim
Nedenki kurufasulye iyi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?