Kızzzz benim evimde bi tane atom karınca var. ZatenNe guzel ya eskisi gibi karinca olcaz yine
Karıncanın kime verilmesini istiyorsan herkesi etiketleyerek gönder. Karınca yzmayı unutma. Ben de gönderebilirim istersen.Liste demiste kimleri eklicem simdi :)))
Yarın olur mu ki@Gulumse25 e soralım bi daha ne zaman kızdırırmış
Bak beni de kabul etmiyoİş yapmayan adam çok evde yavrum
Yarın olur mu kikocişi kontrole göndercem ev boş töbeee kötü şeylere çağırıyor gibi oldum
Gülünce gelsinTamam canım kapışalım❤❤❤
Yaaa teyzesi niye öyle söylüyorsun güldü mü de yüzünde güller açıyor yavrumunnnnn
Yooo o sayilmazKızzzz benim evimde bi tane atom karınca var. Zaten
Siz çaya çorbaya gelin
Canım müsaitsen olur ben calısıyorum bugünKarıncanın kime verilmesini istiyorsan herkesi etiketleyerek gönder. Karınca yzmayı unutma. Ben de gönderebilirim istersen.
Ne rozeti bilmiyorum ki
Diyet gruplarından mezun olduğun için verilmiş. Ama biz göremiyoruz
Tamam canım ben listeyi yapar önce sana gönderirimCanım müsaitsen olur ben calısıyorum bugün
Bende bilmiyorum diyet mezunları rozeti ile ödüllendirildiniz diye bildirim gelmiş ... bende anlamadımNe rozeti bilmiyorum ki
Tamam canım mezunlar içinde ayrı yapalımTamam canım ben listeyi yapar önce sana gönderirim
Ya bi şey sorcam umutdeniz tüp midİyi geceler kızlar bugün yazdıklarınızı okudum ama yazma fırsatım olmadı, bu yaz bana iyi gelmedi diyet yönünden yerimde sayıyorum
Özledim kiz
Haha ama malesef henüz köfte yapamiyorum cunku bayat ekmegim yokki. Gerci misir unuyla da oluyo galiba
Yok yok bence gayet güzel tam benlik yanina bisey yapmiyo musun peki bugün makarnanin? Bugun makarnayla basliyim bismillah diyip
Bugun ne yemek yapsam kervanina katildim sukur
[ben kevserin mutfağından yapıyorum tarif Küpü diye bi uygulama var tavsiye ederim Sarı civciv. O mesela köfteye bulgur ceviz falan başka şeyler de koyuyor... bu arada tanışmadık evliyim çalışıyorum 2 oğlum var küçük olanı otizmli ona özel yemek yapayım derken takıldım tarif küpüne... senin gibi yeni evlilere benim gibi hep çalışıp mutfakta fazla vakit geçiremeyenlere biçilmiş kaftan canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?