- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Tebrik ederim canımAnka cım eczanede tartıldım az önce 59 kiloymuşum sorunca 2 kilo eksik tartıyor dediler. Giysilerle birlikte 61 kilo geldim cnm. Eve geçince tartının pilini değiştirip yeniden tartılacağım.
Haftaya istediğini görürsün inş canımAnka cım eczanede tartıldım az önce 59 kiloymuşum sorunca 2 kilo eksik tartıyor dediler. Giysilerle birlikte 61 kilo geldim cnm. Eve geçince tartının pilini değiştirip yeniden tartılacağım.
Yaa belki de 60 lı rakamlardasın canım. Eczanede kıyafetliydin sonuçtaAnka cım eczanede tartıldım az önce 59 kiloymuşum sorunca 2 kilo eksik tartıyor dediler. Giysilerle birlikte 61 kilo geldim cnm. Eve geçince tartının pilini değiştirip yeniden tartılacağım.
Çok teşekkür ederim cnm, inşallah hepimiz güzel eksiler görelimHaftaya istediğini görürsün inş canım
Cnm bana hiç inceliyormuşum gibi gelmiyorYaa belki de 60 lı rakamlardasın canım. Eczanede kıyafetliydin sonuçta
Ölçülerini almıyor musun illaki fark vardırCnm bana hiç inceliyormuşum gibi gelmiyorsanırım kilo verirken sıkılaşmıyorum.
Yeni gelen kilolar çabuk gider canım hep birlikte verelim kilolarıYaaaaaa çok tatlı maşallahhhhhhh❤❤❤❤
Ohhhhhh gitsin kilolarrrrrrr
Yaaaaaaa çok teşekkür ederim bende çok özledimmmmmm kızzzzzzz kiloyu hiç sorma 10 kiloyayakın aldım
Teşekkür ederim cnmTebrik ederim canım
Ölçülerini almıyor musun illaki fark vardır
Maşallah çok iyi gidiyor sporda ,diyetteSabah kahvaltım saat 10.00
2yumurta 2kasik yulaftan omlet
2kasik kayseri tulumu
1tane domates
Öğlen ve akşam yemeği saat 14.00
1tabak kesme makarna
1kasik yogurt
2litre olur yatana kadar su
1saat eliptik 240puan
Koş koş şeftali kemiriyoz bizSen bize gel kızzzzz o zaman sana yeşil çay demleyeyimmmmm
Tamam şimdi gülüyor kabul ediyon mu
Tamam canım olalım kızzz karınca
Koş koş şeftali kemiriyoz bizSen bize gel kızzzzz o zaman sana yeşil çay demleyeyimmmmm
Tamam şimdi gülüyor kabul ediyon mu
Tamam canım olalım kızzz karınca
Ben de yayım .Bnde bir yay burcuna bakayim
Ben de yayım .Bnde bir yay burcuna bakayim
Cnm adet olmadığın için şişliğin olması normal karın bölgende. 1 senede adet olanlar var.Kızlar ben doğum yapalı 4 ay oldu hala adet olamadım.
Oğlumda 40 gün sonrasında olmustum hemen düzene girmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?