Sen bize gel kızzzzz o zaman sana yeşil çay demleyeyimmmmm
Tamam şimdi gülüyor kabul ediyon muGülünce gelsin
Tamam canım olalım kızzz karıncaYooo o sayilmazkara karinca olcaz bizz
Iyiyim canım sen nasılsıngeçmiş okursam anı yakalayamıyorum nasılsınız bakalım
Aaaa benim de yükselenim Aslan rakibem onun için bi aradayızYaaaaaa bende Aslan burcuyum kızlar neler yapmam gerekiyor bana da söyleyin heleeeeeee
Geçmişi okumaya calistimda.espri yapiyorsunuz sanmıştım.ne karıncası ne listesi anlamadimkiTamam canım ben listeyi yapar önce sana gönderirim
Bende çözmeye çalışıyorumGeçmişi okumaya calistimda.espri yapiyorsunuz sanmıştım.ne karıncası ne listesi anlamadimki
Gercekmı yaBen son zamanlarda her şeyi kozmik takvime göre yapmaya başladım. İnternette kozmikbakım diye blog var. Aslan burcu günlerinde kısa kısa saçlarımı kesiyorum. Güçlendi dökülmesi azaldı. Bi de epilasyon tarihleri veriyor o tarihlerde yapıyorum epilasyonu. Baya azaldı tüyler
Bnde bir yay burcuna bakayimGercekmı ya
Eskiden bizimde vardı ama ne olduğunu unuttumMartta güncelleme gelene kadar her takımın kendine ait sembolü vardı ve mezun olan üyelere de kep veriliyordu
Bugün site yöneticisi madalyaların geri geldiğini duyurdu o yüzden karınca ve kep konustuk :)
Karınca 6. Takım sembolü :)
Sizden gelen başım gözüm üstüne canım Benim versenizde derim ne diyorlarsa benim iyiliğim içindirCeza veririz haberin olsun.
Sizi hiç hatırlamıyorum canım kapalı olunca bakmamıstımEskiden bizimde vardı ama ne olduğunu unuttumAnka biz neydik
Erimiştir canım
Sanırım ariydikSizi hiç hatırlamıyorum canım kapalı olunca bakmamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?