Benim oğlum çok güzel bebek bakar onu getireyim miAğlayan kız mı yookk kalsınbekarlar çocuksuzlar gelsin
Cnm biraz büyük gösteriyor dediğin gibiAyyy maşallah küçücükmüş daha. fotoda büyük görünüyor, kreşe falan göndermiyor musun diyecektim ama daha bebikmiş.
ayy olur ama kiyamam ki sabaSiz çaya çorbaya gelin
hehhhh beni yesil cayla mi kandircanSen bize gel kızzzzz o zaman sana yeşil çay demleyeyimmmmm
seftali mi oda olurKoş koş şeftali kemiriyoz biz
Hadi yaKarıncalar simdilik iptal mezunlara kep gelecek sanırım :))
Öperim seni Erzurum gelini. Çok hastayım yatıyorum beynim pelte gibi oldu, ben sana ne için ceza veririm dedimSizden gelen başım gözüm üstüne canım Benim versenizde derim ne diyorlarsa benim iyiliğim içindir
Ben yanlış anlamışım olayıHadi ya
Bende yanlıs anlamısım madalya deyinceBen yanlış anlamışım olayı
Aa gecmis olsun neyin var canımÖperim seni Erzurum gelini. Çok hastayım yatıyorum beynim pelte gibi oldu, ben sana ne için ceza veririm dedim
Olabilir tatlımmmmAaaa benim de yükselenim Aslan rakibem onun için bi aradayız
Aynen canım bende öyle düşünüyorum zatenYeni gelen kilolar çabuk gider canım hep birlikte verelim kiloları
Hemen geliyom ama biraz geciktim galiba çekirdeği kalmamıştır inşallahKoş koş şeftali kemiriyoz biz
Kızzzz diyetteyik herhal yoksa ben sana neler yaparım bir bilsennnnnayy olur ama kiyamam ki saba
hehhhh beni yesil cayla mi kandircanbak Kirmizi pabuc bana corba ismarliyo
seftali mi oda olur
Hadi ya
Tamam ya makarna için ceza verecekmişim
Canım ona uygun sporlar yap öyleyse. Ben kas ağırlığı yapıyor diye ara verdim demiştim ya, azar azar yine başlayacağım. Tüm yaz boyunca giymedigim bir bluzum vardı göbek ve bel bölgesi tam oturuyordu üstüme. Bugün giydim o kadar bol oldu ki inanamadimCnm bana hiç inceliyormuşum gibi gelmiyorsanırım kilo verirken sıkılaşmıyorum.
8. Ayda olmuştum galiba.cok sevmiştim olmamayıCnm adet olmadığın için şişliğin olması normal karın bölgende. 1 senede adet olanlar var.
Maddi olarak ihtiyacın yoksa biraz daha kendin bakarsın belki canım. Kreş için fazla küçük, ben göndermek zorunda kalmıştım 2 yaşında ama olmadı. Tekrar bakıcı bulmuştum.Cnm biraz büyük gösteriyor dediğin gibimama bebesi olduğundan mı baba tarafı iri olduğundan mı bilmiyorum önden gitti bugüne kadar.
İşe başlamak istiyorum hatta görüşmelere çağırılmaya başladım ama kreş ya da bakıcı olayını nasıl yaparım hiç fikrim yok. Bugün aynı semtte oturan bir arkadaşımla konuştuk. Bizim semtteki kadar kreş olan yer azdır ama çoğunda yer kalmadı dedi. Başka arkadaşlarıda oldukça zorlanmış. Hele iyi bakıcı bulmak resmen karaborsaymış.yakınımızda anneanne, babaannede yok...
Grip gibiyim canım, vücudum ağrıyor hiç halim yok. Gözlerim yanıyor, beynim de çalışmıyor böyle zor algılıyor gibi hissediyorumAa gecmis olsun neyin var canım
Geçmiş olsun canımGrip gibiyim canım, vücudum ağrıyor hiç halim yok. Gözlerim yanıyor, beynim de çalışmıyor böyle zor algılıyor gibi hissediyorum
Cook gecmis olsun canım dinlen güzelceGrip gibiyim canım, vücudum ağrıyor hiç halim yok. Gözlerim yanıyor, beynim de çalışmıyor böyle zor algılıyor gibi hissediyorum
Günaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz
Bu arada pro gelmeyeblir canım
Evine ve takımına hoş geldin kuzummmm :))))) Çok şükür, sevindim her şeyin güzel geçmesine
Neler yaptık, sen gittiğinde buralarda tırmalıyordum, bu cuma kazasız belasız mezun olmayı başardım
Hala pro değilim, hala üstlerden teklif gelmedi
Yokluğun belli oluyor, sen gidince dondurmaya bile burun büktüm :)))))
Canım çok geçmiş olsun, mevsim geçişi hastalıkları başladı galiba.Grip gibiyim canım, vücudum ağrıyor hiç halim yok. Gözlerim yanıyor, beynim de çalışmıyor böyle zor algılıyor gibi hissediyorum
Canım ona uygun sporlar yap öyleyse. Ben kas ağırlığı yapıyor diye ara verdim demiştim ya, azar azar yine başlayacağım. Tüm yaz boyunca giymedigim bir bluzum vardı göbek ve bel bölgesi tam oturuyordu üstüme. Bugün giydim o kadar bol oldu ki inanamadim
Geçmiş olsun canım
Cook gecmis olsun canım dinlen güzelce
Çok sağolun canlarımCanım çok geçmiş olsun, mevsim geçişi hastalıkları başladı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?