Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy maşallah küçücükmüş daha. fotoda büyük görünüyor, kreşe falan göndermiyor musun diyecektim ama daha bebikmiş.
Cnm biraz büyük gösteriyor dediğin gibi mama bebesi olduğundan mı baba tarafı iri olduğundan mı bilmiyorum önden gitti bugüne kadar.

İşe başlamak istiyorum hatta görüşmelere çağırılmaya başladım ama kreş ya da bakıcı olayını nasıl yaparım hiç fikrim yok. Bugün aynı semtte oturan bir arkadaşımla konuştuk. Bizim semtteki kadar kreş olan yer azdır ama çoğunda yer kalmadı dedi. Başka arkadaşlarıda oldukça zorlanmış. Hele iyi bakıcı bulmak resmen karaborsaymış. yakınımızda anneanne, babaannede yok...

Siz çaya çorbaya gelin
ayy olur ama kiyamam ki saba
Sen bize gel kızzzzz o zaman sana yeşil çay demleyeyimmmmm
hehhhh beni yesil cayla mi kandircan bak Kirmizi pabuc bana corba ismarliyo
Koş koş şeftali kemiriyoz biz
seftali mi oda olur
Karıncalar simdilik iptal mezunlara kep gelecek sanırım :))
Hadi ya

Aaaa benim de yükselenim Aslan rakibem onun için bi aradayız
Olabilir tatlımmmm
Yeni gelen kilolar çabuk gider canım hep birlikte verelim kiloları
Aynen canım bende öyle düşünüyorum zaten
Koş koş şeftali kemiriyoz biz
Hemen geliyom ama biraz geciktim galiba çekirdeği kalmamıştır inşallah
ayy olur ama kiyamam ki saba
hehhhh beni yesil cayla mi kandircan bak Kirmizi pabuc bana corba ismarliyo
seftali mi oda olur

Hadi ya
Kızzzz diyetteyik herhal yoksa ben sana neler yaparım bir bilsennnnn

Cnm bana hiç inceliyormuşum gibi gelmiyor sanırım kilo verirken sıkılaşmıyorum.
Canım ona uygun sporlar yap öyleyse. Ben kas ağırlığı yapıyor diye ara verdim demiştim ya, azar azar yine başlayacağım. Tüm yaz boyunca giymedigim bir bluzum vardı göbek ve bel bölgesi tam oturuyordu üstüme. Bugün giydim o kadar bol oldu ki inanamadim

Maddi olarak ihtiyacın yoksa biraz daha kendin bakarsın belki canım. Kreş için fazla küçük, ben göndermek zorunda kalmıştım 2 yaşında ama olmadı. Tekrar bakıcı bulmuştum.

Günaydin kizlarrr sükürler olsun dün balayindan döndük evimden yaziyorum su an
Güzel gecti hersey gecti gitti ama artik dugunde bitsede gitsek modundaydik o derece yorulmusum oynamaktan
Siz neler yaptiniz

Evine ve takımına hoş geldin kuzummmm :))))) Çok şükür, sevindim her şeyin güzel geçmesine
Neler yaptık, sen gittiğinde buralarda tırmalıyordum, bu cuma kazasız belasız mezun olmayı başardım
Hala pro değilim, hala üstlerden teklif gelmedi
Yokluğun belli oluyor, sen gidince dondurmaya bile burun büktüm :)))))

Bu arada pro gelmeyeblir canım
Sana madalya gelmis profiline bakar mısın

Ben de aynı şeyi düşünüyorum sıkılasma yok gibi bacaklar bingil bingil göbek yerinde bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…