Baktım da göremedim canım ya, beni madalyayla teselli ediyorlarBu arada pro gelmeyeblir canım
Sana madalya gelmis profiline bakar mısın
Geçmiş olsunGrip gibiyim canım, vücudum ağrıyor hiç halim yok. Gözlerim yanıyor, beynim de çalışmıyor böyle zor algılıyor gibi hissediyorum
Tamam şimdi gördüm kaptanım :)))))Bu arada pro gelmeyeblir canım
Sana madalya gelmis profiline bakar mısın
Cnm çok şükür maddi olarak ihtiyacım yok ama manevi olarak inanılmaz ihtiyacım var çalışmaya...evde olmak bana hiç iyi gelmiyor, günden güne daha pasif biri olduğumu düşünmeye başladım. Diğer yandan ya evladım mutsuz olursa ve çalışırken her yere yetemezsem korkusu... Allah büyük, inşallah bir şekilde en hayırlısı olurMaddi olarak ihtiyacın yoksa biraz daha kendin bakarsın belki canım. Kreş için fazla küçük, ben göndermek zorunda kalmıştım 2 yaşında ama olmadı. Tekrar bakıcı bulmuştum.
Üzerine 45dk da yürüyüş yaptım rakibecimMaşallah çok iyi gidiyor sporda ,diyette
Ben ilk başladığımda 300 civarı yapıyordum canım. İlk zor oluyordu, dinlene dinlene yapıyordum. Sonra sonra sayı ve hız artmıştıBenim de ipim yok o zaman ipsiz başlayım
100 iyi mii az mı acaba
O beslenmeye bu kadar sporla kas kaybedersinÜzerine 45dk da yürüyüş yaptım rakibecim
Günde kaç yapıyorsunBen ilk başladığımda 300 civarı yapıyordum canım. İlk zor oluyordu, dinlene dinlene yapıyordum. Sonra sonra sayı ve hız artmıştı
2000 yaptıgım dönem hepsini arka arkaya yapıyordum canım cok vaktimi almıyordu ama 4500 yaptıgım gün ayrı zamanlarda yaptımZipzip- tek seferde mi atlıyordun parça parça mı
Ben yazana kadar görmüşssün :)))Baktım da göremedim canım ya, beni madalyayla teselli ediyorlar
Anladım canım. 1000 den sonra zorlanıyorum şimdi ben zamanı var demek ki daha benim. 1000-1000 iki kere yapayım günde olmazsa2000 yaptıgım dönem hepsini arka arkaya yapıyordum canım cok vaktimi almıyordu ama 4500 yaptıgım gün ayrı zamanlarda yaptım
Ben yazana kadar görmüşssün :)))
Iyi geceler canım ❤Kizlar iyi geceler herkeze❤
Geçmiş olsun elticim aynı memleketli olduğumuz. İçin seni elti ilan ediyorumÖperim seni Erzurum gelini. Çok hastayım yatıyorum beynim pelte gibi oldu, ben sana ne için ceza veririm dedim
Canım ama sen iple yapıyorsun daha zordurAnladım canım. 1000 den sonra zorlanıyorum şimdi ben zamanı var demek ki daha benim. 1000-1000 iki kere yapayım günde olmazsa
Sonu muamma bir cümle olarak sen şimdilerden haber ver bakayımEvet canım en cok 4500 yapmıstım
En son ipli 1000 küsür yapıyordum ama parça parça canım. Ana sporum ip değildi, tamamlayıcı spor gibi yani.Günde kaç yapıyorsun
İpsiz zor geliyor bana da hemen sıkılıyorumCanım ama sen iple yapıyorsun daha zordur
Canım regl oldum uzun zaman sonra bacaklarım feci agrıdı o yüzden hiç zorlamadım ilac içtim gecti neyseki ama yapacagım merak etmeSonu muamma bir cümle olarak sen şimdilerden haber ver bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?