Aşureyi mi pirinçli yapıyorsun
Abla yaa ne guldumaltın cagimdi o zamanlar
Çok güzel canım afiyet olsun.10 Eylül Menüsü
9:00 = Soğanlı yumurta üç kaşık, biraz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = 8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt, 5 fındık
16:00 = 1 incir, kahve
19:00 = Avuç içi kadar tavuk, 1 kase yoğurt, domates, salatalık
Su: 1.5 litre
Spor : 400 ip, 5 bin adım
@Elhanpastelfit
Afiyet olsun canım.Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta,,1 dilim beyaz peynir,,,3 zeytin
Öğle 14.00
Yarım şeftali,,, 1 bardak şalgam (yemek yemeye fırsatım yoktu))
Ara
1 avuç taze fıstık
Akşam 19.00
2 tane küçük dolma,,,3 sarma,,, domates
Su 3 litre
Ip atlamak güzel sıkılastırıyor canım ben ipsiz yaptıgım halde güzel sıkılasma yasamıstımBen de aynı şeyi düşünüyorum sıkılasma yok gibi bacaklar bingil bingil göbek yerinde bilemedim valla
Sabah kahvaltım saat 10.00
2yumurta 2kasik yulaftan omlet
2kasik kayseri tulumu
1tane domates
Öğlen ve akşam yemeği saat 14.00
1tabak kesme makarna
1kasik yogurt
2litre olur yatana kadar su
1saat eliptik 240puan
Ip atlamak güzel sıkılastırıyor canım ben ipsiz yaptıgım halde güzel sıkılasma yasamıstım
Benim ölçülerimde de fark var artık. Özellikle üst bolgem çok güzel zayıfladı. Hala göbek var, fazlalık olarak duruyor ama inşallah onlar da toparlanır. Biraz bölgesel sporlara yönelmek lazım.Ben de aynı şeyi düşünüyorum sıkılasma yok gibi bacaklar bingil bingil göbek yerinde bilemedim valla
Iyiyim ablacım detoks nasıl gidiyor zorluyor muHanımlar nasılsınız
Ben okul ve detoks arasında savrulup gidiyorum
Bende baslarda 100 ile basladım sonra günde 2000 lere kadar yaptım ama 100 az geliyo etksiini cok yapınca daha cok gördümBenim de ipim yok o zaman ipsiz başlayım
100 iyi mii az mı acaba
Canım o zaman ip atlamaya başlamam iyi olmuş. Mat almaya gitmiştimIp atlamak güzel sıkılastırıyor canım ben ipsiz yaptıgım halde güzel sıkılasma yasamıstım
Gecmis olsun abla ama aldıkların güzelmisCanım o zaman ip atlamaya başlamam iyi olmuş. Mat almaya gitmiştimip, küçük plates topu, plates halkası aldım iyi oldu. Mat hareketlerini şimdilik erteledim. Halıda mekik vs yaparken kuyruk sokumum tahriş olmuştu ya , yara oldu
Hanımlar nasılsınız
Ben okul ve detoks arasında savrulup gidiyorum
Valla biraz zorluyor canım. Cumartesi kuzgın kumlardan serin sulara atlar gibi yemeklere dalmak istiyorum fakat o zaman emeğim boşa giderIyiyim ablacım detoks nasıl gidiyor zorluyor mu
Onun da devam progrmaı varsa onu yap abla cünkü bir anda yersen kilo alırsın, detoks sonrası önerileri vardır mutlakaValla biraz zorluyor canım. Cumartesi kuzgın kumlardan serin sulara atlar gibi yemeklere dalmak istiyorum fakat o zaman emeğim boşa gider
Bende baslarda 100 ile basladım sonra günde 2000 lere kadar yaptım ama 100 az geliyo etksiini cok yapınca daha cok gördüm
Evet canım en cok 4500 yapmıstımGunde 2000 bin mi offfff çok iyi
Bugün bi 100 deneyim baktim iyu 200 yaparim
Teşekkür ederim canım. Evet ne güzel bişeymiş o halka. Hem kol-göğüs hemde basen-kalça çalıştırıyosun. Baya da yakıyo. Diğerleri güzel.Gecmis olsun abla ama aldıkların güzelmis
Ben günümü hiç yazmayım:)
Sabah 7.30 çıkış 35 km yol (babanne artı eşimin iş artı kendi is)
Akşam 17.00 çıkış 35 km yol (babanne artı eşimin iş artı ev)
18.20 18.30 gibi eve gel..yemek hazirla ye. Sonra bebegimi parka götürdüm sonra banyo yaptırdım şimdi uyutuyorum karanlık oda :)
O uyuyunca ortalık toplanacak mutfak fena
Sonra leslie 30 dk boosted salk ve duş ve yatış inşallah:)
Aaa yemem hayııırOnun da devam programı varsa onu yap abla cünkü bir anda yersen kilo alırsın, detoks sonrası önerileri vardır mutlaka
Ama ipsiz dimi. İple çok zor oluyor çünkü.Evet canım en cok 4500 yapmıstım
Evet abla ipsiz yapıyordumTeşekkür ederim canım. Evet ne güzel bişeymiş o halka. Hem kol-göğüs hemde basen-kalça çalıştırıyosun. Baya da yakıyo. Diğerleri güzel.
Ah canııım sen anlatma ben eskilere gidiyorum. Bunları ikiz bebekle yapıyordum ben. İş de istanbul trafiğinde bir uçtan bir uca .
Aaa yemem hayııır
Ama ipsiz dimi. İple çok zor oluyor çünkü.
Cnm çok geçmiş olsun, grip olacağını düşünüyorsan yatmadan ilaç almayı ihmal etme sakınGrip gibiyim canım, vücudum ağrıyor hiç halim yok. Gözlerim yanıyor, beynim de çalışmıyor böyle zor algılıyor gibi hissediyorum
Bugünkü menüm
Sabah 11
Yaptığım çavdar ekmeğinden 3 dilim
Bir has yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Ara
Bir kayısı
3 susamlı çubuk kraker
Yarım elma
Bı ceviz
Akşam
18
2tabak kabak yemeği
5yk kuru fasulye
Yarım dilim ekmek
Su 2.5 litre
Spor 2.5 saat normal yürüyüş
30dk trampolin
10 Eylül Menüsü
9:00 = Soğanlı yumurta üç kaşık, biraz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = 8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt, 5 fındık
16:00 = 1 incir, kahve
19:00 = Avuç içi kadar tavuk, 1 kase yoğurt, domates, salatalık
Su: 1.5 litre
Spor : 400 ip, 5 bin adım
@Elhanpastelfit
Afiyet olsun menüler güzelSpor:
3500 adım
100 ip ile ip atlama
Kahvaltı 08:00
Pankek ( muz yumurta yulaf ezmesi)
3 parça ceviz
Ara 11:30
5 badem 4 erik
Öğle 13:00
4 köfte+sebze (fırında)
Limonlu salata
Ara 15:00
1 incir 1 su bardağı kefir
Akşam 17:15
1 kase ayran çorbası(nohut bulgur mercimek)
Limonlu salata
ara 21:00
Tarçınlı sütlü kahve
Su 2 lt
@Elhan @Negohatun
Ben 40 tan sonra hemen olmuştum8. Ayda olmuştum galiba.cok sevmiştim olmamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?