Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aşureyi mi pirinçli yapıyorsun
Ah canım hayır, onlar mozaik aşure felan konuşuyordu. Ben de benim canım tatlı değil nohutlu tavuklu pilav yoğurt çekiyo demiştim. Bir arkadaşımızda bulgurlu yap nolcak dedi. Ama ben pirinç pilavı aşeriyorum yaaa
Abla yaa ne guldum altın cagimdi o zamanlar
sen ve acuka benim için birsiniz, kafama o kadar iyi kazınmış
Çok güzel canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.

Sabah kahvaltım saat 10.00
2yumurta 2kasik yulaftan omlet
2kasik kayseri tulumu
1tane domates

Öğlen ve akşam yemeği saat 14.00
1tabak kesme makarna
1kasik yogurt

2litre olur yatana kadar su
1saat eliptik 240puan

Bence makarnanın saatinden dolayı hiç bir şey olmaz ama 14 den yatana kadar aşırı uzun bir sure degil mi

Bu kadar ac kalmak nasıl olur bilemedim

Ben de aynı şeyi düşünüyorum sıkılasma yok gibi bacaklar bingil bingil göbek yerinde bilemedim valla
Benim ölçülerimde de fark var artık. Özellikle üst bolgem çok güzel zayıfladı. Hala göbek var, fazlalık olarak duruyor ama inşallah onlar da toparlanır. Biraz bölgesel sporlara yönelmek lazım.

Ip atlamak güzel sıkılastırıyor canım ben ipsiz yaptıgım halde güzel sıkılasma yasamıstım
Canım o zaman ip atlamaya başlamam iyi olmuş. Mat almaya gitmiştim ip, küçük plates topu, plates halkası aldım iyi oldu. Mat hareketlerini şimdilik erteledim. Halıda mekik vs yaparken kuyruk sokumum tahriş olmuştu ya , yara oldu

Gecmis olsun abla ama aldıkların güzelmis

Hanımlar nasılsınız
Ben okul ve detoks arasında savrulup gidiyorum

Ben günümü hiç yazmayım:)

Sabah 7.30 çıkış 35 km yol (babanne artı eşimin iş artı kendi is)
Akşam 17.00 çıkış 35 km yol (babanne artı eşimin iş artı ev)

18.20 18.30 gibi eve gel..yemek hazirla ye. Sonra bebegimi parka götürdüm sonra banyo yaptırdım şimdi uyutuyorum karanlık oda :)

O uyuyunca ortalık toplanacak mutfak fena

Sonra leslie 30 dk boosted salk ve duş ve yatış inşallah:)

Gecmis olsun abla ama aldıkların güzelmis
Teşekkür ederim canım. Evet ne güzel bişeymiş o halka. Hem kol-göğüs hemde basen-kalça çalıştırıyosun. Baya da yakıyo. Diğerleri güzel.
Ah canııım sen anlatma ben eskilere gidiyorum. Bunları ikiz bebekle yapıyordum ben. İş de istanbul trafiğinde bir uçtan bir uca .
Onun da devam programı varsa onu yap abla cünkü bir anda yersen kilo alırsın, detoks sonrası önerileri vardır mutlaka
Aaa yemem hayııır
Evet canım en cok 4500 yapmıstım
Ama ipsiz dimi. İple çok zor oluyor çünkü.

Evet abla ipsiz yapıyordum

Afiyet olsun menüler güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…