Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım orda ak koyun kara koyun belli olur sırf kas yağ oranımi öğrenmek için gidicem yoksa listesi beni pek sarmiyo 8dilim ekmek. Ne Yahu
Ben o makinede 5 dk arayla ölçüm yaptırdım çok farklı sonuçlar çıktı. Çok güvenilir değil o makineler. Devlette çoğu diyetisyende yok zaten. Dün de dediğim gibi ekmekten korkma. TB olduktan sonra ye. Kilon azaldıkça ekmek de azalacak. Bence yiyerek zayıflamak harika bir şey. Listeye gerçekten tam olarak uyunca gerçekten gidiyor kilolar

Afıyet olsun sporunda menu de guzel

Afıyet olsun

Afıyet olsun sporunda menunde guzel

Afıyet olsun ıyı tutmuşsun kendını ben aşureye hayır dıyemezdım

Afıyet olsun

Hep senin kilon yok kemiğin iri diyorlardı birazda oralardan gitsin bişey olmaz
Bana da ergenliğe girdiğimde kilo alınca kemiklerin iri ondan diyorlardı Çok kilo aldın diyemiyorlardı suratıma. Herhalde kilon fazla demenin kibarcası bu
Senin bu kadar işinin arasında burayı takip edip spor yapman bile büyük başarı canım. Cidden takdir ediyorum. Çocuklarla beraber oyun oynar gibi sporu yapın bari :)))) Grup gibi eğlenceli de olabilir aslında, yaşlarını bilmiyorum ama biri daha bebekti galiba

Şimdi diyetisyen listesine uysam kilo alirmiyim acaba ben ekmeği sadece sabah yiyorum akşam yemiyorum yersem geri alirmiyim korkusu var onuda sorayım olmazsa yarın

Anka cım sen diyetisyene devlette mi gittin, özelde mi?

Bide ne güzel az yiyorsunuz ya .
Ben de acayip bı iştah açıklığı var.
Yemeklere acı koyuyorum artik.
Bagirsaklarimi calistirsin diye.
Canim aci son derece bazı insanlarda istah açıyor ve sana tavsiyem sebze salata yap ye sebze haşla ye guvec yap mesela nr bileyim sağlıklı şeyler yap ye istersen 2 tabak ye mesela bi örnek vereyim fırına kendine göre sebze dogra üzerine 1 yemek kaşığı sıvı yağ tereyağında olabilir 1 tatlı kaşığı salca baharat 1 çay bardağı su karıştır üzerine gezdir sebzelerin firinda pissin hem istediğin kadar ye bi öğün böyle güzel yesen Öğlen mesela çok iyi diğer öğünler yine az az yersin

Benim kiloma kimse inanmıyor ben söyleyince kısa Bi şok geçiriyorlar etim sıkı o yüzden sanırım 75kiloya düştüğümde kimse 75demedi sen zayiflamadan önce zati o kiloda değilmiydin diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…