Ben o makinede 5 dk arayla ölçüm yaptırdım çok farklı sonuçlar çıktı. Çok güvenilir değil o makineler. Devlette çoğu diyetisyende yok zaten. Dün de dediğim gibi ekmekten korkma. TB olduktan sonra ye. Kilon azaldıkça ekmek de azalacak. Bence yiyerek zayıflamak harika bir şey. Listeye gerçekten tam olarak uyunca gerçekten gidiyor kilolarYarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım orda ak koyun kara koyun belli olur sırf kas yağ oranımi öğrenmek için gidicem yoksa listesi beni pek sarmiyo 8dilim ekmek. Ne Yahu
Afıyet olsun sporunda menu de guzelBugünkü menüm
Sabah 11
Yaptığım çavdar ekmeğinden 3 dilim
Bir has yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Ara
Bir kayısı
3 susamlı çubuk kraker
Yarım elma
Bı ceviz
Akşam
18
2tabak kabak yemeği
5yk kuru fasulye
Yarım dilim ekmek
Su 2.5 litre
Spor 2.5 saat normal yürüyüş
30dk trampolin
10 Eylül Menüsü
9:00 = Soğanlı yumurta üç kaşık, biraz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = 8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt, 5 fındık
16:00 = 1 incir, kahve
19:00 = Avuç içi kadar tavuk, 1 kase yoğurt, domates, salatalık
Su: 1.5 litre
Spor : 400 ip, 5 bin adım
@Elhan @pastel34
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta,,1 dilim beyaz peynir,,,3 zeytin
Öğle 14.00
Yarım şeftali,,, 1 bardak şalgam (yemek yemeye fırsatım yoktu))
Ara
1 avuç taze fıstık
Akşam 19.00
2 tane küçük dolma,,,3 sarma,,, domates
Su 3 litre
Afıyet olsunSpor:
3500 adım
100 ip ile ip atlama
Kahvaltı 08:00
Pankek ( muz yumurta yulaf ezmesi)
3 parça ceviz
Ara 11:30
5 badem 4 erik
Öğle 13:00
4 köfte+sebze (fırında)
Limonlu salata
Ara 15:00
1 incir 1 su bardağı kefir
Akşam 17:15
1 kase ayran çorbası(nohut bulgur mercimek)
Limonlu salata
ara 21:00
Tarçınlı sütlü kahve
Su 2 lt
@Elhan @Negohatun
Afıyet olsun guzel menü bu arada içli köfte çektı canım10 Eylül salı menüm
12.00 soğanlı yumurta 1 parca peynir şekersiz cay
15.00 sade türk kahvesi
19.00 1 lahmacun 1 içli köfte ayran
2 lt su spor yok
Afıyet olsun sporunda menunde guzelKızlar hayırlı geceler ❤
Bugünkü menüm;
11:15 kahvaltı: 1 dilim tt ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan şekersiz çay, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, domates salatalık
14:00 ara: şekersiz duble türk kahvesi
19:15 akşam yemeği: 3 kepçe kuru fasulye, 4 tepeleme yk yoğurt, 1 dilim tt ekmek
21:30 5-6 adet siyah üzüm
2,5 lt su
11638 adım (8,3 km yürüyüş)
Belki soda ve form çayı içebilirim.
Afıyet olsun ıyı tutmuşsun kendını ben aşureye hayır dıyemezdım10 Eylül
Sabah 7.30 peynir biraz kuruyemiş ( Karatay usulü) yağsız salata zeytin
Saat 11 birkaç parça çikolata
Saat 12.30 kabak yemeği 2 bardak ayran
Saat 16.30 6 tane kuru kayısı
Saat 20.30 köfte havuç
Kızlar sabah aşure vardı yemedim öğlen fırın makarna vardı çoook güzel görünüyordu yemedim. Sırf buraya yazıcam diye.
Çikolatayı da patron getirmişti ayıp olmasın diye yedim
Ben gelemiyorumKizzlar
30 dk boosted walk başlıyorum son 4 dk
Gelmek isteyen varsa beklerimmmm
Afıyet olsunSalı menüm
Sabah 10.00 Bir kaşık diyet lor, dört çeri domates, salatalık, bol maydanoz taze nane, 10 badem, yeşil biber, iki kayısı, sekersiz cay
Öğle 12.00 Sade Türk kahvesi
Aksam 19.00 Ciğer sote, yarım kase yoğurt, soğan salatası sumakli maydanozlu
İlki litre su, 6000 adım tempolu yürüyüş
@Negohatun , @pastel34
Bana da ergenliğe girdiğimde kilo alınca kemiklerin iri ondan diyorlardıHep senin kilon yok kemiğin iri diyorlardı birazda oralardan gitsin bişey olmaz
Senin bu kadar işinin arasında burayı takip edip spor yapman bile büyük başarı canım. Cidden takdir ediyorum. Çocuklarla beraber oyun oynar gibi sporu yapın bari :)))) Grup gibi eğlenceli de olabilir aslında, yaşlarını bilmiyorum ama biri daha bebekti galibaHımmm anladım canım benim ana ara hepsi iparada leslie yapayım diyorum 45 dk içinde 45 kere bölüyorlar. Birinin çişi gelir, biri susar, biri bişeye takar, komşunun tuzu biter, sütcü gelir, sucu elektikci bizim zile basar
Tesnim1903 canım menüleri tek tek yorumlamana gerek yok Dün yazdım ama görmedin sanırım artık rakiplerinizin menüsünü yorumluyorsunuz
Şimdi diyetisyen listesine uysam kilo alirmiyim acaba ben ekmeği sadece sabah yiyorum akşam yemiyorum yersem geri alirmiyim korkusu var onuda sorayım olmazsa yarınBen o makinede 5 dk arayla ölçüm yaptırdım çok farklı sonuçlar çıktı. Çok güvenilir değil o makineler. Devlette çoğu diyetisyende yok zaten. Dün de dediğim gibi ekmekten korkma. TB olduktan sonra ye. Kilon azaldıkça ekmek de azalacak. Bence yiyerek zayıflamak harika bir şey. Listeye gerçekten tam olarak uyunca gerçekten gidiyor kilolar
Tamam canım sana rakip belirlemişim bu hafta ama cuma günü belirlicemDaha yenı gordum
Valla korkudan. Bi akşam yemeğine arkadaşlar sağolsun merdane ile gelmiştiAfıyet olsun ıyı tutmuşsun kendını ben aşureye hayır dıyemezdım
Ben o makinede 5 dk arayla ölçüm yaptırdım çok farklı sonuçlar çıktı. Çok güvenilir değil o makineler. Devlette çoğu diyetisyende yok zaten. Dün de dediğim gibi ekmekten korkma. TB olduktan sonra ye. Kilon azaldıkça ekmek de azalacak. Bence yiyerek zayıflamak harika bir şey. Listeye gerçekten tam olarak uyunca gerçekten gidiyor kilolar
Canim aci son derece bazı insanlarda istah açıyor ve sana tavsiyem sebze salata yap ye sebze haşla ye guvec yap mesela nr bileyim sağlıklı şeyler yap ye istersen 2 tabak ye mesela bi örnek vereyim fırına kendine göre sebze dogra üzerine 1 yemek kaşığı sıvı yağ tereyağında olabilir 1 tatlı kaşığı salca baharat 1 çay bardağı su karıştır üzerine gezdir sebzelerin firinda pissin hem istediğin kadar ye bi öğün böyle güzel yesen Öğlen mesela çok iyi diğer öğünler yine az az yersinBide ne güzel az yiyorsunuz ya .
Ben de acayip bı iştah açıklığı var.
Yemeklere acı koyuyorum artik.
Bagirsaklarimi calistirsin diye.
Benim kiloma kimse inanmıyor ben söyleyince kısa Bi şok geçiriyorlar etim sıkı o yüzden sanırım 75kiloya düştüğümde kimse 75demedi sen zayiflamadan önce zati o kiloda değilmiydin diyolarBana da ergenliğe girdiğimde kilo alınca kemiklerin iri ondan diyorlardıÇok kilo aldın diyemiyorlardı suratıma. Herhalde kilon fazla demenin kibarcası bu
Senin bu kadar işinin arasında burayı takip edip spor yapman bile büyük başarı canım. Cidden takdir ediyorum. Çocuklarla beraber oyun oynar gibi sporu yapın bari :)))) Grup gibi eğlenceli de olabilir aslında, yaşlarını bilmiyorum ama biri daha bebekti galiba
Cnm gelmek isterim aslında ama bugün çok koşturdum çarşıda, 8 küsür km yürümüşüm. Bacaklarımda derman kalmadıKizzlar
30 dk boosted walk başlıyorum son 4 dk
Gelmek isteyen varsa beklerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?