Gitsin yağlar... maşallah canım..azmin daim olsun..m94abla
AlışkınımMaşallah diyeyim önce rakibem, kilonu söylemesen 75 kilosun derdim bende
Boyum 1.68biliyordum 1.61misValla inanılır gibi değil... gerçekten hiç göstermiyorsun bu arada yüzün çok güzel boyun da uzunca sanki.....
Gerçekten hiç 94 durmuyosun masallah94abla
Amin ablacım çok Tşk ederimGitsin yağlar... maşallah canım..azmin daim olsun..m
Kız bunun neresi 100 kiloymuşKoydum abla burda 100kiloyum
Ben 100 kg iken çok fenaydım birde göbekten alınca dahada kötüAlışkınımkuzum
Çok sağol canımGeçmiş olsun
Cnm hasta olunca, uyku düzenide şaşar. İlacı aldığın için sabaha daha iyi kalkarsın inşallah.Aldım canım çok sağol. Yatıp uyumaya çalıştım uyuyamiyorum
Altın gibi hatunu görmüyorda demire bakiyoKız bunun neresi 100 kiloymuşSen bence altınlarınla falan tartılmışsın bizimle kafa yapıyorsun Süper ya maşaallah
Olmuyor canım grup içinde olunca geliyor yine mesajları.....Canim sen engellediysen görmezsin onun mesajlarını
Tatlım gribin en büyük ilacı bol bol su içmektir. Suyu çoğaltırsan daha kısa sürede atlatırsınAldım canım çok sağol. Yatıp uyumaya çalıştım uyuyamiyorum
Eminim çalışmak iyi gelecektir sana ama gözün arkada kalmayacak birini bulursan çok rahat edersin.Cnm çok şükür maddi olarak ihtiyacım yok ama manevi olarak inanılmaz ihtiyacım var çalışmaya...evde olmak bana hiç iyi gelmiyor, günden güne daha pasif biri olduğumu düşünmeye başladım. Diğer yandan ya evladım mutsuz olursa ve çalışırken her yere yetemezsem korkusu... Allah büyük, inşallah bir şekilde en hayırlısı olur
Benim. Basen problemim. Var göbek değilBen 100 kg iken çok fenaydım birde göbekten alınca dahada kötü
Daha önce başka bir resimmi koydun bilmiyorum ama gerçekten 100 de durmuyosun sende kilosunu belli etmeyenlerdensinBu resimde 100 kiloyum
Sana laf yok, o muhakkak, ama ben 100e takıldımAltın gibi hatunu görmüyorda demire bakiyo
Ahh ahh nerde cnmCanım yanlışın olmasın, bir ara profiline bakmıştım hiç de öyle görünmüyordun. Hani şu kayığa yaslanmış bir resmin vardı. O güncel halin değil miydi?
Kız eltilik yürümez derler. Benimkiyle de yurumedi gerçektenGeçmiş olsun elticim aynı memleketli olduğumuz. İçin seni elti ilan ediyorum
Bir daha o kiloları görmeyeceksin ablacım, onun için boşver ❤Ben 100 kg iken çok fenaydım birde göbekten alınca dahada kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?