Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi diyetisyen listesine uysam kilo alirmiyim acaba ben ekmeği sadece sabah yiyorum akşam yemiyorum yersem geri alirmiyim korkusu var onuda sorayım olmazsa yarın
Listeye aynen uyunca kilo veriliyor canım ben uyduğum zaman kesinlikle veriyorum ama bu günlerde düzenim yok , sen yinede sor tabi

Canim sen engellediysen görmezsin onun mesajlarını

Geçmişte özelde gittim hep. Son 2 senedir online olarak alıyorum destek. İlk defa tam 4 4 lük listeme uyuyorum kilolarım gidiyor
Online diyeti bende düşünmüştüm ama bu kadar etkili olacağına inanmadığımdan vazgeçtim hep. İnşallah hep böyle devam etsin cnm

Yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım orda ak koyun kara koyun belli olur sırf kas yağ oranımi öğrenmek için gidicem yoksa listesi beni pek sarmiyo 8dilim ekmek. Ne Yahu
Evet ya eskiden bir ara bende gittim ama menüsü çok fazla geldi bana, yemek yemekten soğumuştum resmen. 1 haftada bıraktım kendimce uyguladım daha kısa sürede vermiştim.
Benim kiloma kimse inanmıyor ben söyleyince kısa Bi şok geçiriyorlar etim sıkı o yüzden sanırım 75kiloya düştüğümde kimse 75demedi sen zayiflamadan önce zati o kiloda değilmiydin diyolar
Ahaa aynı ben Bana da kilomu söyleyince inanmıyorlardı, yemin ettiren bile oluyordu. Biri hatta kesin sen tartıya bir oyun yapmışsındır diye takılıyordu beraber tartıldığımız halde :)))) Büyük avantaj canım, bazısı bizden zayıf olduğu halde daha şişman görünüyor.

Cnm o daha kilolu görünen var ya işte o benim etim bıngıl bıngıl sallanıyor çünkü

Cnm o daha kilolu görünen var ya işte o benim etim bıngıl bıngıl sallanıyor çünkü
Canım yanlışın olmasın, bir ara profiline bakmıştım hiç de öyle görünmüyordun. Hani şu kayığa yaslanmış bir resmin vardı. O güncel halin değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…