- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Listeye aynen uyunca kilo veriliyor canım ben uyduğum zaman kesinlikle veriyorum ama bu günlerde düzenim yok , sen yinede sor tabiŞimdi diyetisyen listesine uysam kilo alirmiyim acaba ben ekmeği sadece sabah yiyorum akşam yemiyorum yersem geri alirmiyim korkusu var onuda sorayım olmazsa yarın
Geçmişte özelde gittim hep. Son 2 senedir online olarak alıyorum destek. İlk defa tam 4 4 lük listeme uyuyorum kilolarım gidiyorAnka cım sen diyetisyene devlette mi gittin, özelde mi?
Hadi hadi .. bekliyoruzDurun avatar resim koyim bakın sonra değişirim
Canim sen engellediysen görmezsin onun mesajlarınıKızlar bi şey sorucam cevabını bilen var mı? Hani bu forumda gözardı et var ya. Whatsapp ta da öyle bi şey var mı? Kalabalık Bi gruba üyeyim. Tanımadığım biri gece gündüz alakalı alakasız bi şeyler yazıyor gruptan çıkamıyorum kalmam lazım faydalı şeyler yazıyorlar. Acaba onu kaydedip engellesem gruba yazdıklarını görmez miyim?
Online diyeti bende düşünmüştüm ama bu kadar etkili olacağına inanmadığımdan vazgeçtim hep. İnşallah hep böyle devam etsin cnmGeçmişte özelde gittim hep. Son 2 senedir online olarak alıyorum destek. İlk defa tam 4 4 lük listeme uyuyorum kilolarım gidiyor
Evet ya eskiden bir ara bende gittim ama menüsü çok fazla geldi bana, yemek yemekten soğumuştum resmen. 1 haftada bıraktım kendimce uyguladım daha kısa sürede vermiştim.Yarın diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım orda ak koyun kara koyun belli olur sırf kas yağ oranımi öğrenmek için gidicem yoksa listesi beni pek sarmiyo 8dilim ekmek. Ne Yahu
Ahaa aynı benBenim kiloma kimse inanmıyor ben söyleyince kısa Bi şok geçiriyorlar etim sıkı o yüzden sanırım 75kiloya düştüğümde kimse 75demedi sen zayiflamadan önce zati o kiloda değilmiydin diyolar
Cnm o daha kilolu görünen var ya işte o benimEvet ya eskiden bir ara bende gittim ama menüsü çok fazla geldi bana, yemek yemekten soğumuştum resmen. 1 haftada bıraktım kendimce uyguladım daha kısa sürede vermiştim.
Ahaa aynı benBana da kilomu söyleyince inanmıyorlardı, yemin ettiren bile oluyordu. Biri hatta kesin sen tartıya bir oyun yapmışsındır diye takılıyordu beraber tartıldığımız halde :)))) Büyük avantaj canım, bazısı bizden zayıf olduğu halde daha şişman görünüyor.
Teşekkür ederim canım benimde uzun süredir istiyodu cok yağlı diye yemek istemiyodum bugun kayınpederim alınca mecbur yedim 1 taneAfıyet olsun guzel menü bu arada içli köfte çektı canım
Aldım canım çok sağol. Yatıp uyumaya çalıştım uyuyamiyorumCnm çok geçmiş olsun, grip olacağını düşünüyorsan yatmadan ilaç almayı ihmal etme sakın
Koydum abla burda 100kiloyumHadi hadi .. bekliyoruz
Aa bende bilmiyodum@Tesnim1989 canım menüleri tek tek yorumlamana gerek yok Dün yazdım ama görmedin sanırım artık rakiplerinizin menüsünü yorumluyorsunuz
Evet canım yaptım sabaha belli olur bütün gece yazıyor zaten. Psikolojik bi problemi var herhalde....Canim sen engellediysen görmezsin onun mesajlarını
Hamileliğin sevdiğim iki tarafı vardi, birisi regl olmamak diğeri karnimizdaki hareketleri.Ben 40 tan sonra hemen olmuştumhamileyken çok iyiydi cnm. Ama işte olsak bir dert olmasak apayrı...
Hahh cnm ya şimdi olduTek kendimi koyamadım bununla idare edin artık
Gördüm tatlışım.Koydum abla burda 100kiloyum
94ablaGördüm tatlışım.Şimdi kaç kilosun ...
Maşallah diyeyim önce rakibem, kilonu söylemesen 75 kilosun derdim bendeTek kendimi koyamadım bununla idare edin artık
Canım yanlışın olmasın, bir ara profiline bakmıştım hiç de öyle görünmüyordun. Hani şu kayığa yaslanmış bir resmin vardı. O güncel halin değil miydi?Cnm o daha kilolu görünen var ya işte o benimetim bıngıl bıngıl sallanıyor çünkü
Valla inanılır gibi değil... gerçekten hiç göstermiyorsun bu arada yüzün çok güzel boyun da uzunca sanki.....Koydum abla burda 100kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?