Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bosver yaa hele bi mezun olalim istedigini ismarlarsin bana
abla yaaseviyorum seniiiii
Hayalimde hep annem gibi minnos birisin sen cok tatlisin ya❤☺

Bu nasil bi yanilgidircok guldum ya
Diyetisyende öğrendim dedim ben çekmişim 90derece yaramamış çekmişim doktorda güldü

Ahh ahh nerde cnm bekarlık günlerimden. 2016 eylül falandı sanırım. Profildeki foto güncel ama elbiseden belli olur mu bilmiyorum.
Evet canım şimdi iyice baktım ve senin kemik yapın narin duruyor, ondan kilo alınca sana bıngıl bıngıl gibi geliyor olabilir. Kilonun neredeyse yarısını verdin, kalanını verince çok hoş olacaksın, eminim :) İnce kemikli bayanları da ayrıca beğenirim zayıfladığında, çok zarif oluyorlar. (Çirkin seviyede zayıflığı kastetmiyorum, çok zayıflığa da karşıyım)

İnşallah canım daha hedefime bayağı var ama başaracağım inanıyorum,sağlıklı olsun yavaş olsun
En kalıcısı abla, inanıyorum başaracağına :) Ben aceleden hızlıca verdim şimdi de nasıl koruyacağım diye zorluyorum kendimi :))) Alışkanlığı oturtmam lazım, sen sindire sindire gidiyorsun abla, dert etme, motivasyonunu da hiç bozma.

İnşallah cnm Birde sıkılaşsam aslında. Hastalığımdan dolayı yürüyüş vs dışında bişeyler yapmaya çekiniyorum. Haliyle istediğim forma giremedim bir türlü. Gerçi eşime kalsa ideal kiloma düştüm, fazlası bende çirkin dururmuş birde bana diyor ki sen en son ne zaman 55 kilo oldun? Tövbe yarabbim

Hedefe ulaşmak en iyisi aslında canım sen şanslısın tabi emekte veriyorsun , benim metabolizmada ancak bu kadar oluyor ama şükür verebiliyorum

Eminim çalışmak iyi gelecektir sana ama gözün arkada kalmayacak birini bulursan çok rahat edersin.
İstanbulda nasıl bulunur bilmiyorum ki cnm. Öğretmen arkadaşım karaborsa diyor iyi bakıcı için öğretmen arkadaşları kreşe bile zor vermişler, iyi yerlerin hepsi çoktan kapılmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…