Uzaktan elti olalım boşverKız eltilik yürümez derler. Benimkiyle de yurumedi gerçekten
bosver yaa hele bi mezun olalim istedigini ismarlarsin banaKızzzz diyetteyik herhal yoksa ben sana neler yaparım bir bilsennnnn
abla yaasen ve acuka benim için birsiniz, kafama o kadar iyi kazınmış
Bu nasil bi yanilgidirBoyum 1.68biliyordum 1.61mis
İnşallah canım daha hedefime bayağı var ama başaracağım inanıyorum,sağlıklı olsun yavaş olsunBir daha o kiloları görmeyeceksin ablacım, onun için boşver ❤
Başka resim koymadım 100kiloluk halimi koydum canımDaha önce başka bir resimmi koydun bilmiyorum ama gerçekten 100 de durmuyosun sende kilosunu belli etmeyenlerdensin
Maşallah canım süpersinBuda geçen yıl diyet yaparken 85dim
Diyetisyende öğrendim dedim ben çekmişim 90derece yaramamış çekmişim doktorda güldübosver yaa hele bi mezun olalim istedigini ismarlarsin bana
abla yaaseviyorum seniiiii
Hayalimde hep annem gibi minnos birisin sen cok tatlisin ya❤☺
Bu nasil bi yanilgidircok guldum ya
Evet canım şimdi iyice baktım ve senin kemik yapın narin duruyor, ondan kilo alınca sana bıngıl bıngıl gibi geliyor olabilir. Kilonun neredeyse yarısını verdin, kalanını verince çok hoş olacaksın, eminim :) İnce kemikli bayanları da ayrıca beğenirim zayıfladığında, çok zarif oluyorlar. (Çirkin seviyede zayıflığı kastetmiyorum, çok zayıflığa da karşıyım)Ahh ahh nerde cnmbekarlık günlerimden. 2016 eylül falandı sanırım. Profildeki foto güncel ama elbiseden belli olur mu bilmiyorum.
Cnm bizim grubun geneli 1.60Boyum 1.68biliyordum 1.61mis
En kalıcısı abla, inanıyorum başaracağına :) Ben aceleden hızlıca verdim şimdi de nasıl koruyacağım diye zorluyorum kendimi :))) Alışkanlığı oturtmam lazım, sen sindire sindire gidiyorsun abla, dert etme, motivasyonunu da hiç bozma.İnşallah canım daha hedefime bayağı var ama başaracağım inanıyorum,sağlıklı olsun yavaş olsun
İnşallah cnmEvet canım şimdi iyice baktım ve senin kemik yapın narin duruyor, ondan kilo alınca sana bıngıl bıngıl gibi geliyor olabilir. Kilonun neredeyse yarısını verdin, kalanını verince çok hoş olacaksın, eminim :) İnce kemikli bayanları da ayrıca beğenirim zayıfladığında, çok zarif oluyorlar. (Çirkin seviyede zayıflığı kastetmiyorum, çok zayıflığa da karşıyım)
Evet ya bende 1.62 yimCnm bizim grubun geneli 1.60nasılda denk geldiysek
Hedefe ulaşmak en iyisi aslında canım sen şanslısın tabi emekte veriyorsun , benim metabolizmada ancak bu kadar oluyor ama şükür verebiliyorumEn kalıcısı abla, inanıyorum başaracağına :) Ben aceleden hızlıca verdim şimdi de nasıl koruyacağım diye zorluyorum kendimi :))) Alışkanlığı oturtmam lazım, sen sindire sindire gidiyorsun abla, dert etme, motivasyonunu da hiç bozma.
Bende 1.62 yimEvet ya bende 1.62 yim
Ayy inşallah canım çok sağolCnm hasta olunca, uyku düzenide şaşar. İlacı aldığın için sabaha daha iyi kalkarsın inşallah.
İstanbulda nasıl bulunur bilmiyorum ki cnm. Öğretmen arkadaşım karaborsa diyor iyi bakıcı içinEminim çalışmak iyi gelecektir sana ama gözün arkada kalmayacak birini bulursan çok rahat edersin.
İyi geceler cnmİyi geceler hanımlar
Veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada hesabı bizimde boylar denk gelmiş demekkiCnm bizim grubun geneli 1.60nasılda denk geldiysek
Cnm o daha kilolu görünen var ya işte o benimetim bıngıl bıngıl sallanıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?