Abla ağzın bal yesin 62benim hiç. Görmediğim rakamGördüm tatlışım.Şimdi kaç kilosun ... Edit: Profilde buldum cevabı 62 lere gelmişsin...neden şimdiki halini paylasmadin... Yanlış bakmişim...kime baktım ben yaaaa
Deseydin o benim 9aylik hamileyken olan kilom hayatımAaaaaaaaaa ben
Geçen arkadaş kilomu sordu eşim atladı 60 dedi :
Deseydin o benim 9aylik hamileyken olan kilom hayatım
Taş gibi hatunum demiGerçekten hiç 94 durmuyosun masallah
Cnm çok aşırı kilo vermekten ziyade kas yoğunluğunu arttırmak sanırım anahtar. İnstada falan bakıyorum 60 kg olan insanlar 50 kilo gibi incecikAaaaaaaaaa ben
Geçen arkadaş kilomu sordu eşim atladı 60 dedi :
Cnm 62 kilo ben varım, şimdiki profil resmimde güncel. Uzunca bir süre foto çektirmediğim için eski resimleri profil fotosu yapmıştım.Gördüm tatlışım.Şimdi kaç kilosun ... Edit: Profilde buldum cevabı 62 lere gelmişsin...neden şimdiki halini paylasmadin... Yanlış bakmişim...kime baktım ben yaaaa
Benim ınstegramda tanıştığım Bi kız var 139kilodan 65kiloya indi deli gibi spor yapıyo spor salonuna. Gidiyo hemde 5aydaCnm çok aşırı kilo vermekten ziyade kas yoğunluğunu arttırmak sanırım anahtar. İnstada falan bakıyorum 60 kg olan insanlar 50 kilo gibi incecik
Kısa sürelide olsa ablam bana 62nin mutluluğunu yaşattı sagolsunCnm 62 kilo ben varım, şimdiki profil resmimde güncel. Uzunca bir süre foto çektirmediğim için eski resimleri profil fotosu yapmıştım.maziyi bol bol andım kısaca
Cnm çok aşırı kilo vermekten ziyade kas yoğunluğunu arttırmak sanırım anahtar. İnstada falan bakıyorum 60 kg olan insanlar 50 kilo gibi incecik
Herkesler dağıldı bende kaçar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzre hepinizi öpüyorum Yorumlarınız içinde. Ayrı ayrı Tşk ederim sayenizde dahada motive oldum iyiki varsınız benim takım yoldaşlarımAllaha emanet olun hoscakalin
İnşallahhhh cnmAynen aynen canım kesinlikle katılıyorum. Hadi bakalım inşallah biz de öyle oluruz
Aksam gördüm yazamadım canım cok güzelsin ve gercekten kilonu göstermiyorsun büyük avantaj gercekten♥♥Tek kendimi koyamadım bununla idare edin artık
Iyi geceler canım ❤İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?