Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzum seninde benim. Gibi basen problemin var ama 2016da olduğun gibi neden olmasın hep birlikte inş gözümüzü hedefe diktik

Ben evlendiğim zaman yumurta kırmaktan başka bişey bilmiyordum eşimi denek olarak kullandım hep
Haha benimkinin izni bitse de ise gitse basimda duruyo emekli amcalar gibi zaten acemiyim daha cok elim ayagima dolasiyo
Netteki kasap köftelerde hep ekmek veya galeta unu var benim köftenin adı başka demek ki
Ha şunu bileydin
Ay senin telasini sevsinler ben galiba bayattan gidecegim dolabin durumundan pek haberim yok azsa ne yapacagim hakkinda fikrim de yok isin kotusu:)))
Domatesli makarna yaptim sonngulen katkilariyla
Köfte yap köfte bugün konumuz köfte
Yapmicam uzun bi süre köfte
bende fasulye mi yapsam acaba diyordum
Kizlar bende listeye yazmistim pazardan fasulye aliyim diye de bu fasulye muhabbeti ne tam olarak
Çok tesekkür ederim canim tamam sıradaki menüm o. Ama ben sote yaparim diye kemiksiz almistim gögüs tavugu onu yaptktab sonra bu da ayri bi secenek oldu bide makarna var dünden ama yanina ne eklesem
Canım hoşgeldin ,yeni hayatın hayırlı olsun inşallah, nasılda özlemişiz seni iyiki geldin
Cok tesekkür ederim ablacim hosbuldum bende sizi cok özlemistim❤❤❤ bundan sonra beraberiz insallah
Aaaa hayirli olsun mezuniyetin kuzummm❤ haha dondurma artik eskisi gibi degerli degil ya yasakken ödül günlerinde güzelmis o smdi 2 gündür hunharca film izlerken yiyoruz bide benimki zayiflamak istiyo evlenince benimle beraber zayiflarsin diyodum adami daha cok sisirmiyim de ama baslicam yakinda bi tartimi aliyim

İstanbulda nasıl bulunur bilmiyorum ki cnm. Öğretmen arkadaşım karaborsa diyor iyi bakıcı için öğretmen arkadaşları kreşe bile zor vermişler, iyi yerlerin hepsi çoktan kapılmış...
O zaman biraz daha büyütüp erkenden de kreş yaptı yaptırıp seneye okula başlamasını sağlamak tek careniz gibi gözüküyor. Ailen falan yakınında mi.

2016daki halin gerçekten çok iyi canım. Kaç kilosun orda. Alt bolgelerimiz birbirine ne kadar benziyor. İnşallah yakında istediğimiz görüntülere kavusacagiz.

Cnm 62 kilo ben varım, şimdiki profil resmimde güncel. Uzunca bir süre foto çektirmediğim için eski resimleri profil fotosu yapmıştım. maziyi bol bol andım kısaca
Mühendislik mesleğinin yanında şimdi başarılı bir heykeltıraş olarak sanatçı ruhunu konuşturma zamanı canım. Vücuttaki fazlaliklari çıkarttiginda görmek istediğin şaheser içinde seni bekliyor olacak. Offf anam bu cümlelere ben de bayıldım. Bence hepimiz birer sanatçıyız.... estetik güzellik bizim işimiz... Mühendis annem hedefine az kalmış dayan bebeğim.
Kısa sürelide olsa ablam bana 62nin mutluluğunu yaşattı sagolsun
O mutluluğun kalıcı olacağı günler yakındır.Allah yazdırdı demek ki Gulumsecim sen de sağ ol...hep incecik çıtır bir hatun ol inşallah.

Afiyet olsun canım. Sana makarna yaptırdım kendim menüyü değiştirdim. Tüm tavuk alıp parcaladim. İçine havuç patates ve sogan da koydum ve hasladim. Yanına da bulgur pilavı ve salata vardı. Ben sadece tavuk yedim, suyuna bol baharat atıp içtim, hasta olacağım zamanlarda iyi gelir.

Dükkanı kapatmışsınız beni içerde unutmuşsunuz neyse zaten uyutmuyor çocuklar beklerim açmanızı
Hani biz geldik yoksun
Gunadyin kızlarrrrrrrr
Günaydın canım ❤
Günaydıııııın
Günaydın canım ❤
Herkese günaydın canlar hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤
günaydın
diyet anlamında iki gün kötü geçti
bugün yumurta ve kepekli etimek ile kahvaltımı yaptım
Günaydın canım ❤
Günaydın güzellikler
Günaydın canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…