Kuzum seninde benim. Gibi basen problemin var ama 2016da olduğun gibi neden olmasın hep birlikte inş gözümüzü hedefe diktikKızlar bende yatıyorum yavaştan ❤ Hepinize Allah rahatlık versin
Bu arada before after yapmak istedim.3 yılda geldiğim noktayı herkes görsün hedefimde eski halime dönmek olsun ☺
Eki Görüntüle 2306279
Herkese günaydın canlar hayırlı sabahlar
Bu aralar çok karbonhidrat tükettim
HahaBen evlendiğim zaman yumurta kırmaktan başka bişey bilmiyordumeşimi denek olarak kullandım hep
Ha şunu bileydinNetteki kasap köftelerde hep ekmek veya galeta unu var benim köftenin adı başka demek ki
Domatesli makarna yaptimAy senin telasini sevsinler ben galiba bayattan gidecegim dolabin durumundan pek haberim yok azsa ne yapacagim hakkinda fikrim de yok isin kotusu:)))
Yapmicam uzun bi süre köfteKöfte yap köfte bugün konumuz köfte
Kizlar bende listeye yazmistim pazardan fasulye aliyim diye de bu fasulye muhabbeti ne tam olarakbende fasulye mi yapsam acaba diyordum
Çok tesekkür ederim canim tamam sıradaki menüm o. Ama ben sote yaparim diye kemiksiz almistim gögüs tavugu onu yaptktab sonra bu da ayri bi secenek olduSaricivcivcikcik cnm evde tavuk but varsa patatesle birlikte fırınla. Patatesleri biraz iri kes, yağ ve baharatları ekle. İstersen birkaç diş sarımsakta eklersin sonra hopp fırın poşetine. Yanına mercimek çorbası birde pilav yada bulgur pilavı tamamdır. 2 gün yeter size ☺
Cok tesekkür ederim ablacim hosbuldum bende sizi cok özlemistimCanım hoşgeldin ,yeni hayatın hayırlı olsun inşallah, nasılda özlemişiz seni iyiki geldin
Aaaa hayirli olsun mezuniyetin kuzummm
Evine ve takımına hoş geldin kuzummmm :))))) Çok şükür, sevindim her şeyin güzel geçmesine
Neler yaptık, sen gittiğinde buralarda tırmalıyordum, bu cuma kazasız belasız mezun olmayı başardım
Hala pro değilim, hala üstlerden teklif gelmedi
Yokluğun belli oluyor, sen gidince dondurmaya bile burun büktüm :)))))
O zaman biraz daha büyütüp erkenden de kreş yaptı yaptırıp seneye okula başlamasını sağlamak tek careniz gibi gözüküyor. Ailen falan yakınında mi.İstanbulda nasıl bulunur bilmiyorum ki cnm. Öğretmen arkadaşım karaborsa diyor iyi bakıcı içinöğretmen arkadaşları kreşe bile zor vermişler, iyi yerlerin hepsi çoktan kapılmış...
Sizlerin çok mu zorluyor seni spor yaparken canım. Kas yapmaya yonelmelisin belki sen de.Cnm çok aşırı kilo vermekten ziyade kas yoğunluğunu arttırmak sanırım anahtar. İnstada falan bakıyorum 60 kg olan insanlar 50 kilo gibi incecik
2016daki halin gerçekten çok iyi canım. Kaç kilosun orda. Alt bolgelerimiz birbirine ne kadar benziyor. İnşallah yakında istediğimiz görüntülere kavusacagiz.Kızlar bende yatıyorum yavaştan ❤ Hepinize Allah rahatlık versin
Bu arada before after yapmak istedim.3 yılda geldiğim noktayı herkes görsün hedefimde eski halime dönmek olsun ☺
Eki Görüntüle 2306279
Mühendislik mesleğinin yanında şimdi başarılı bir heykeltıraş olarak sanatçı ruhunu konuşturma zamanı canım. Vücuttaki fazlaliklari çıkarttiginda görmek istediğin şaheser içinde seni bekliyor olacak. Offf anam bu cümlelere ben de bayıldım.Cnm 62 kilo ben varım, şimdiki profil resmimde güncel. Uzunca bir süre foto çektirmediğim için eski resimleri profil fotosu yapmıştım.maziyi bol bol andım kısaca
O mutluluğun kalıcı olacağı günler yakındır.Allah yazdırdı demek kiKısa sürelide olsa ablam bana 62nin mutluluğunu yaşattı sagolsun
Afiyet olsun canım. Sana makarna yaptırdım kendim menüyü değiştirdim. Tüm tavuk alıp parcaladim. İçine havuç patates ve sogan da koydum ve hasladim. Yanına da bulgur pilavı ve salata vardı. Ben sadece tavuk yedim, suyuna bol baharat atıp içtim, hasta olacağım zamanlarda iyi gelir.Hahabenimkinin izni bitse de ise gitse basimda duruyo emekli amcalar gibi zaten acemiyim daha cok elim ayagima dolasiyo
Ha şunu bileydin
Domatesli makarna yaptimsonngulen katkilariyla
Yapmicam uzun bi süre köfte
Kizlar bende listeye yazmistim pazardan fasulye aliyim diye de bu fasulye muhabbeti ne tam olarak
Çok tesekkür ederim canim tamam sıradaki menüm o. Ama ben sote yaparim diye kemiksiz almistim gögüs tavugu onu yaptktab sonra bu da ayri bi secenek oldubide makarna var dünden ama yanina ne eklesem
Cok tesekkür ederim ablacim hosbuldum bende sizi cok özlemistim❤❤❤ bundan sonra beraberiz insallah
Aaaa hayirli olsun mezuniyetin kuzummm❤ haha dondurma artik eskisi gibi degerli degil ya yasakken ödül günlerinde güzelmis o smdi 2 gündür hunharca film izlerken yiyoruz bide benimki zayiflamak istiyo evlenince benimle beraber zayiflarsin diyodum adami daha cok sisirmiyim de ama baslicam yakinda bi tartimi aliyim
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Ben de yumurtadan sıkılınca kıtır salatası dediğim bişey yapıyorum.Ben de yumurta Domates peynir kahvaltısından çok sıkıldım
Yulaf ezmesi
Chia
1 dilim seftali
2 dilim muz
Süt
Ceviz.karistirip yedim
Hani biz geldik yoksunDükkanı kapatmışsınız beni içerde unutmuşsunuzneyse zaten uyutmuyor çocuklar beklerim açmanızı
Günaydın canım ❤Gunadyin kızlarrrrrrrr
Günaydın canım ❤Günaydıııııın
Günaydın canım ❤Herkese günaydın canlar hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤günaydın
diyet anlamında iki gün kötü geçti
bugün yumurta ve kepekli etimek ile kahvaltımı yaptım
Günaydın canım ❤Günaydın güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?