Arkada depoda uyuyakalmışımHani biz geldik yoksun
Basen problemi var sende de, keşke benim de basen olsa, her yerimden alıyorum ben pofuduk pofudukKızlar bende yatıyorum yavaştan ❤ Hepinize Allah rahatlık versin
Bu arada before after yapmak istedim.3 yılda geldiğim noktayı herkes görsün hedefimde eski halime dönmek olsun ☺
Eki Görüntüle 2306279
Hangi diyetisyen. Ben de Meldanın detoksuna katıldım ama beceremedim tabiiCanım ben bu hafta detoksa katıldım, menülerimi bana özel diyetisyen yapıyor
Günaydın canım ❤Gunaaydiiinn
A ha ha ilk mesaj gitmedi sanıp birde etiket yapmışımGulumse24 göremedim kaçırdım seni
Ne acikmasi kabızlık problemim var keşke yemeseydim diye donuvunup duruyorum açlık kimin aklına gelirCanım kahvaltın çok güzel, su ve sporun çok güzel. Fakat çok erken kapatmışsın günü ve makarna ile o iyi olmamış. Acıktırmadı mı akşam seni?
Canım bugün çok kaçamak olmuş (kahvaltıyı sevdim) Suyun sporun çok güzel.
Çok güzel canım, suyunu içmeyi unutma canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su ve spor şahane. Benim de trambolinim var ama çok büyük. İkide bir kurmak zor oluyor
Ah canım ah ben de doymuyorum ki. Ama böyle zayıflanıyor. Önce beyinde bitirmek gerekiyor.
Afiyet olsun canım. Kaçamak olmuş.
Afiyet olsun canım. Su ve spor çok güzel.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Akşam çok zayıf olmuş.
Özel msj bak görürsünGulumse24 göremedim kaçırdım seni
BaktımÖzel msj bak görürsün
Bulgurun etkisidirGünaydın
Hep 1 saat yururdum
Dün 1.5 saat yürüyünce sistim galiba
Bulguruda yedim ohh
+400
Amin amin çoook amin inşallah cnmMühendislik mesleğinin yanında şimdi başarılı bir heykeltıraş olarak sanatçı ruhunu konuşturma zamanı canım. Vücuttaki fazlaliklari çıkarttiginda görmek istediğin şaheser içinde seni bekliyor olacak. Offf anam bu cümlelere ben de bayıldım.Bence hepimiz birer sanatçıyız.... estetik güzellik bizim işimiz... Mühendis annem hedefine az kalmış dayan bebeğim.
Eylül bir
Günaydın canım ❤Günaydın
Cnm gitmiyor o basenlerBasen problemi var sende de, keşke benim de basen olsa, her yerimden alıyorum ben pofuduk pofuduk
Hedefine ulaşırsın umarım ❤
Cnm aslında orada da çok zayıf değilim. 56-57 gibi bişey olmam lazım. Kortizon kullandığım ve spor yapamadığım için en son 2006 da 50 kiloydum ben2016daki halin gerçekten çok iyi canım. Kaç kilosun orda. Alt bolgelerimiz birbirine ne kadar benziyor. İnşallah yakında istediğimiz görüntülere kavusacagiz.
Bak benim de 58 kilo iken bile alt karın kaldı gitmedi o kadar spora.Cnm gitmiyor o basenlerçok zayıfta olsam basen ve iç bacak belası peşimde hep. Göbekte çoktu ama şimdi baya baya eridi. Sezeryan göbeği erimez demişlerdi o yüzden bende umutsuzdum açıkçası. Kalça basende eriyor yavaş yavaş ama bölgesel çalışma ile desteklemeye başlamalıyım.
Bence de gitse Leslinin giderdiCnm gitmiyor o basenlerçok zayıfta olsam basen ve iç bacak belası peşimde hep. Göbekte çoktu ama şimdi baya baya eridi. Sezeryan göbeği erimez demişlerdi o yüzden bende umutsuzdum açıkçası. Kalça basende eriyor yavaş yavaş ama bölgesel çalışma ile desteklemeye başlamalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?