- 8 Mart 2019
- 7.609
- 37.397
- 548
- 40
Cnm çok çok geçmiş olsun. Suriyeliler ile ilgili olayı bende duydum ama daha çok ucuza çalıştıkları için sıkıntı yaşandığı yönündeydi.evet ya çok çok pahalı her şey orda burda bir kilo kıyma 4.45 euro orda en son duydum 40 falan mis yani evet kadınların güvencesi var ama kimse yanlış anlamasın bnim ülkem değil burası zaten suriyeliler geldikten sonra bizede zıt gidiyorlar
Mesela koca bir bahçe elma ağaçlarıyla dolu ordan geçtik 2 tane alıp yiyelim diye yok hiç elma yok sonra alışveriş de sanki pazar gibi dağıtıp dağıtıp gidiyorlar daha neler neler yani yıllarca burasi küçük yer olmasına rağmen bi gün dahi olsun kimse gidip o bahçeden elmaları toplayıp evine götürmedi sonuçta devletin halkına sunduğu bir bahçe türkler dışında diğer farklı vatandaslarda onlar geldi bazı şeyler çok değişti diken üstündeyiz bi olay anlatayim bi gün market alışverişi yaptim bir şey unuttum 2 euroluk du öttü çıkışta baktılar ettiler meğer kızım ben bir şeyler alirken elini atmış almis ne kadar kameraya bakın desemde nafile bana ceza verdiler 3 ay oturum tek bir daha olsa mahkemeyle uğraşacaktim 3 ayim bitti diken üstünde artık alışveriş yapiorum
Valla ben seviyorum standardını ama Türklere karşı biraz önyargı var sanki orda da.Takım olarak orayami yerleşsek şimdiden çok sevdim orayı
Cnm yapabiliyorsan atla vallahi. Ben 1 milyonculardan almıştım çok adi çıktıKızıma ip aldım kullanacağı yok bide ben denim şu ip atlamayı geçen yıl ipsiz atlıyordum bende yapacam bende bende banane
Valla süper1505 ip 203 kalori
Iyiyim canım sen nasılsın öğretmen misin daha önce konusmadık sanırımNasılsınz kızlar işten yenı cıktım coook yorgunum tatılde calışmayı unutmuşum
Ben de üzülüyorum ülkemeCnm çok çok geçmiş olsun. Suriyeliler ile ilgili olayı bende duydum ama daha çok ucuza çalıştıkları için sıkıntı yaşandığı yönündeydi.
Evet et, süt ürünleri vs çok ucuzdu benim zamanımda. 2009 mezunuyum, o zamandan bu zamana çok değişmemiş. Pazar arabamı alıp Aldi süd ve Lidla çok giderdim.
Geçen M..rosa girdik, kıyma 70 lira diye aklımda kaldı. Almadan çıktımkurban bayramı sonrası üstelik. Hamileyken kontrole gittikçe pazara giderdim, norveç somonu 40 tl idi. Bu markette 100 küsür şu an gelde çıldırma sonra...
Aynen Canim ya halada uygun zateb buranın işlek alışveriş yerleri aldı ve lidlCnm çok çok geçmiş olsun. Suriyeliler ile ilgili olayı bende duydum ama daha çok ucuza çalıştıkları için sıkıntı yaşandığı yönündeydi.
Evet et, süt ürünleri vs çok ucuzdu benim zamanımda. 2009 mezunuyum, o zamandan bu zamana çok değişmemiş. Pazar arabamı alıp Aldi süd ve Lidla çok giderdim.
Geçen M..rosa girdik, kıyma 70 lira diye aklımda kaldı. Almadan çıktımkurban bayramı sonrası üstelik. Hamileyken kontrole gittikçe pazara giderdim, norveç somonu 40 tl idi. Bu markette 100 küsür şu an gelde çıldırma sonra...
Ordanda kazık yedik desene bende 9liraya aldımCnm yapabiliyorsan atla vallahi. Ben 1 milyonculardan almıştım çok adi çıktı☺ Kullanamıyorum. Ankanın ipi güzel gibi
İnşallah kısır döngüye giriyorum yedikçe yiyesim geliyor... bu hafta sabahtan okula gidiyorum.. haftaya artık eşim bırakacak kızımı sabah sporu yaparim bende ..kahvaltı yapar evi toplar hooop kızı almaya giderim öğle tatili var...bu sene çok hareketli geçecek öyle görünüyor...
Sende durumlar nasıl ? Nasıl gidiyor diyet ?
Menüde paylasmıyorsun canım bugünden itibaren menüleride bekliyorumokula başladı demek minnoş, maşallah allah zihin açıklığı versin
ben iyi gidiyordum ama kaçırdım iki gündür aman bugün yiyim sabah yemem moduna geçiyorum
Menüde paylasmıyorsun canım bugünden itibaren menüleride bekliyorum
Aaa olmadı işte canım o zaman yaırndan itibaren menülerini yaz o zaman yemezsinyiyorum çünkü
Aaa olmadı işte canım o zaman yaırndan itibaren menülerini yaz o zaman yemezsin
Teşekkür ederimokula başladı demek minnoş, maşallah allah zihin açıklığı versin
ben iyi gidiyordum ama kaçırdım iki gündür aman bugün yiyim sabah yemem moduna geçiyorum
Tamam canım o zaman yaz menünü bu hafta sana da rakip belirleyelim olur mubugünde yazarım cnm benim kaçamaklar akşam oluyor genelde
Bende ara öğünde tüketiyorum bu günlerde çok güzel oluyorSpor, duş ve ara öğün yapıldı. Bugün ara öğünde şeftali ve kefir vardı, bayıldım harika bir lezzet
O zaman tmm icilmeyecek gibi değil nefesimi tuttum diktim kafaya buda bagirsaklari calistirmazsa ilacı bırakıyorum bu günden sonra ne güzel hiç wc sorunum yoktu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?