Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm çok çok geçmiş olsun. Suriyeliler ile ilgili olayı bende duydum ama daha çok ucuza çalıştıkları için sıkıntı yaşandığı yönündeydi.

Evet et, süt ürünleri vs çok ucuzdu benim zamanımda. 2009 mezunuyum, o zamandan bu zamana çok değişmemiş. Pazar arabamı alıp Aldi süd ve Lidla çok giderdim.

Geçen M..rosa girdik, kıyma 70 lira diye aklımda kaldı. Almadan çıktım kurban bayramı sonrası üstelik. Hamileyken kontrole gittikçe pazara giderdim, norveç somonu 40 tl idi. Bu markette 100 küsür şu an gelde çıldırma sonra...

Kızıma ip aldım kullanacağı yok bide ben denim şu ip atlamayı geçen yıl ipsiz atlıyordum bende yapacam bende bende banane
Cnm yapabiliyorsan atla vallahi. Ben 1 milyonculardan almıştım çok adi çıktı Kullanamıyorum. Ankanın ipi güzel gibi

Ben de üzülüyorum ülkeme
Burda sınıflar arasında yaşam standardı farkı yok .
Gençlerin gelecek kaygısı yok.

Aynen Canim ya halada uygun zateb buranın işlek alışveriş yerleri aldı ve lidl

okula başladı demek minnoş, maşallah allah zihin açıklığı versin

ben iyi gidiyordum ama kaçırdım iki gündür aman bugün yiyim sabah yemem moduna geçiyorum

Spor, duş ve ara öğün yapıldı. Bugün ara öğünde şeftali ve kefir vardı, bayıldım harika bir lezzet
Bende ara öğünde tüketiyorum bu günlerde çok güzel oluyor

O zaman tmm icilmeyecek gibi değil nefesimi tuttum diktim kafaya buda bagirsaklari calistirmazsa ilacı bırakıyorum bu günden sonra ne güzel hiç wc sorunum yoktu ya

Kefirin içine sevdiğin bir meyveyi koy blendırda çekip öyle iç çok güzel oluyor , kuru erik koyabilirsin mesela bağırsakları çalıştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…