Ben de 1 haftadır hep aynı şeyleri yiyince yazmıyorum. Kopyala yapıştır yapsam olur@MuMu85 senide göremiyorum menülerin nerde bakalım :)
2 gündür bende taze fasulye yiyorumBen de 1 haftadır hep aynı şeyleri yiyince yazmıyorum. Kopyala yapıştır yapsam olursabah soğanlı omlet öğle akşam taze fasulye salata yiyorum
@MuMu85 senide göremiyorum menülerin nerde bakalım :)
En kötü moda girmişsin canım. Bir kere yemeye başladık mi devamı da geliyor malesef.okula başladı demek minnoş, maşallah allah zihin açıklığı versin
ben iyi gidiyordum ama kaçırdım iki gündür aman bugün yiyim sabah yemem moduna geçiyorum
Aman dikkat canım, emeklerin boşa gitmesin, tartiya da bir gün kaldı sadece.Bu akşam misafirim var, birşeyler hazırladım büyük bir sınav olacak bana
Tam emin değilim ama 5. günüm sanırım bu gün2 gündür bende taze fasulye yiyorum
Yeme düzenim iyi gidiyor da spor ve su eksik kalıyor , onuda bir düzene oturtunca epey giderim o hızlaAman dikkat canım, emeklerin boşa gitmesin, tartiya da bir gün kaldı sadece.
Ben suyu sürekli doldurup yanımda tutuyorum ve sürekli yudumluyorum. Yoksa çok fazla icemiyorumYeme düzenim iyi gidiyor da spor ve su eksik kalıyor , onuda bir düzene oturtunca epey giderim o hızla
Standart diyorsun iyi sıkılmıyorsun aynı seyleri yemekten :)))Ben de 1 haftadır hep aynı şeyleri yiyince yazmıyorum. Kopyala yapıştır yapsam olursabah soğanlı omlet öğle akşam taze fasulye salata yiyorum
Normalde 3 e kadar ama aksam yazarsın canım sıkıntı yapmaKaptanım dünün menüsü en son saat kaça kadar yazılabilir.
Sabah yazacaktım yoğunluktan kaldi
Bu ara ihmal ettim en büyük kötülüğü yapıyorum kendime aslında ,sağlık elden gidince kimseden fayda olmuyor ,3 yıl önce sağ dizimde çapraz bağlar koptu hiçbir işimi kendi başıma yapamadım aylarca o zaman anladım ,75 yaşında annem bakmaya çalıştı sadeceBen suyu sürekli doldurup yanımda tutuyorum ve sürekli yudumluyorum. Yoksa çok fazla icemiyorum
O zaman abla suya dikkat ediyorsun artıkBu ara ihmal ettim en büyük kötülüğü yapıyorum kendime aslında ,sağlık elden gidince kimseden fayda olmuyor ,3 yıl önce sağ dizimde çapraz bağlar koptu hiçbir işimi kendi başıma yapamadım aylarca o zaman anladım ,75 yaşında annem bakmaya çalıştı sadece
Çekilin ben geldimLeslie den bahsetmiyorum ama ben, o belki diyet yapmıyor belki kemik yapısı çıkıntılı, şahit olduğum şeyi yazıyorum :) ayrıca leslie o videoları bir kere çekiyor her gün yapmıyor ki o hareketleri, belki de ondandır.
Tabiki yapalim cok güzel olurBen Jillian 1 den başlayabilirim sizinle
İnanırım, arkadaşımda ki değişim muhteşemdiÇekilin ben geldimvalla bizzat denedim 4 ay boyunca burda herkesle beraber hem diyet yaptim (diyet derken saglikli beslendim) hemde leslie ablayla yurudum en cok 5 mili arada bi de yeni videolarini yaptim haftada en az 4 gün yaptim ve ciddi anlamda sıkılastım aynadan baktigim zaman gercekten bacaklarim inceldi ve guzellesti totom da dahil yani tamam kisiye göre degisir illaki ama ben liseden beri basenlerimle mucadele eden biriyim dusunun.. bence sonuc alamadik diyenlerin cogu düzenli sporu deneyimlememis kisiler.. eskiden bende derdim basenlerim erimiyo yaaaa diye ama isteyince gayet de eriyomus
Anka
Tamam canım dikkat edicem,çok huzursuz oluyorum düzenim bozulunca ,burası zayıflama grubu kuralları var ben bunuda bozmak istemiyorum ve çok mahçup oluyorum sizlere karşıO zaman abla suya dikkat ediyorsun artık
Mahcup olacak bir durum yok ki abla hem bu dediklerimizi senin iyiliğin için söylüyoruzTamam canım dikkat edicem,çok huzursuz oluyorum düzenim bozulunca ,burası zayıflama grubu kuralları var ben bunuda bozmak istemiyorum ve çok mahçup oluyorum sizlere karşı
Tabiki söyleyin ben zaten bunun için buradayım canımMahcup olacak bir durum yok ki abla hem bu dediklerimizi senin iyiliğin için söylüyoruz
10:30
2 dilim ekmek, domates,biber karışık sote, 1 dilim beyaz peynir
15:00
Türk kahvesi, yarım şeftali
17:30
3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık taze fasulye, 1 su bardağı kefir
Çok iyisiniz kizlar afiyet olsun11 Eylül Menüsü
9:00 = Peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:00 = 7 fındık, 1 gün kurusu
13:00 = 2 sıkım çiğ köfte, avuç içi kadar lavaş, salatalık (arkadaşlar ısrar etti o yüzden başka bir şey yemedim)
18:00 = 1 tabak patlıcan yemeği, cacık
Su: 2 litre
Spor : 5 bin adım
@pastel34 @Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?