Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de 1 haftadır hep aynı şeyleri yiyince yazmıyorum. Kopyala yapıştır yapsam olur sabah soğanlı omlet öğle akşam taze fasulye salata yiyorum
Standart diyorsun iyi sıkılmıyorsun aynı seyleri yemekten :)))
Kaptanım dünün menüsü en son saat kaça kadar yazılabilir.

Sabah yazacaktım yoğunluktan kaldi
Normalde 3 e kadar ama aksam yazarsın canım sıkıntı yapma

Ben suyu sürekli doldurup yanımda tutuyorum ve sürekli yudumluyorum. Yoksa çok fazla icemiyorum
Bu ara ihmal ettim en büyük kötülüğü yapıyorum kendime aslında ,sağlık elden gidince kimseden fayda olmuyor ,3 yıl önce sağ dizimde çapraz bağlar koptu hiçbir işimi kendi başıma yapamadım aylarca o zaman anladım ,75 yaşında annem bakmaya çalıştı sadece

O zaman abla suya dikkat ediyorsun artık

Çekilin ben geldim valla bizzat denedim 4 ay boyunca burda herkesle beraber hem diyet yaptim (diyet derken saglikli beslendim) hemde leslie ablayla yurudum en cok 5 mili arada bi de yeni videolarini yaptim haftada en az 4 gün yaptim ve ciddi anlamda sıkılastım aynadan baktigim zaman gercekten bacaklarim inceldi ve guzellesti totom da dahil yani tamam kisiye göre degisir illaki ama ben liseden beri basenlerimle mucadele eden biriyim dusunun.. bence sonuc alamadik diyenlerin cogu düzenli sporu deneyimlememis kisiler.. eskiden bende derdim basenlerim erimiyo yaaaa diye ama isteyince gayet de eriyomus
Anka

Ben Jillian 1 den başlayabilirim sizinle
Tabiki yapalim cok güzel olur ama eger lesliyi yapmadiysan hic istersen önce bi 5 mille basla cunku jillian baya agir bilmiyorum yaptin mi daha önce.. benim yuzumden spordan soguma sonra. Ben leslie artik hafif geldigi icin jilliana baslamistim

İnanırım, arkadaşımda ki değişim muhteşemdi
Bende düzenli yaptığım dönem çok sıkılaşmıştı bacaklarım

10:30
2 dilim ekmek, domates,biber karışık sote, 1 dilim beyaz peynir

15:00
Türk kahvesi, yarım şeftali

17:30
3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık taze fasulye, 1 su bardağı kefir
Çok iyisiniz kizlar afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…