- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Canim bir kaç gün yeme bırakırsın o kacamaklaribugünde yazarım cnm benim kaçamaklar akşam oluyor genelde
Bnim hiç umudum yok cnm ya sanki yerimde sayıyorum oysa bu hafta çok dikkat ettimTartıya 1,5 gün kaldı Kızlar......
Zaman cabuk geciyorTartıya 1,5 gün kaldı Kızlar......
Tabiki yapalim cok güzel olur♥ ama eger lesliyi yapmadiysan hic istersen önce bi 5 mille basla cunku jillian baya agir bilmiyorum yaptin mi daha önce.. benim yuzumden spordan soguma sonra. Ben leslie artik hafif geldigi icin jilliana baslamistim
Bende merak ediyorum ne kadar verdim acabaEvet heyecanla bekliyorum ben de gerçi rakibem üç günde bir kilo verdi ama yine de - görmek bana motivasyon olacak
Yok ben sevdikten sonra sıkılmamStandart diyorsun iyi sıkılmıyorsun aynı seyleri yemekten :)))
Umutdeniz4 msj larini görünce çok üzüldüm benim canım yokmu benim nefsim yokmu benimde canım herşey çekiyor ama yemiyorum ben onun tadını biliyorum diyorum yesem pişman olucam onuda biliyorum bu güne kadar yedikte ne oldu kim sevindi afedersin sadece wc sevindi elimize hiç bişey geçmedi ama yemezsen hiç giymedigin kıyafetleri giyeceksin kabinde bunun Bi büyüğü varmi değil bi küçüğü varmi diycez bundan sonra olumsuz hiç bişey duymak istemiyorum anlaştık mi
Bu hafta bana geçmek bilmedi ilk kez canım.Zaman cabuk geciyor
Okul yogunlugu da basladı onun etkisi mi canımBu hafta bana geçmek bilmedi ilk kez canım.
Pek yoğun değildim aslında bugün de okula gidemedim rahatsızım diye. Oğlum okula gidiyor tüm vakit bana kalıyor ya belki de ondandır canım.Okul yogunlugu da basladı onun etkisi mi canım
Cnm grip oluyorum demiştin, şimdi daha iyisindir umarım yazdım ama hala rahatsızmışsın. İlaç kullanmayı ihmal etme, yarında toparlamazsan doktora görün canım.Bu hafta bana geçmek bilmedi ilk kez canım.
Bol bol dinleniyorum canım evde, ilaç da içtim sıcak içecekler de. Çok şükür daha iyiyim. Düşündüğün için çok teşekkür ederim canımCnm grip oluyorum demiştin, şimdi daha iyisindir umarım yazdım ama hala rahatsızmışsın. İlaç kullanmayı ihmal etme, yarında toparlamazsan doktora görün canım.
Dogru canım grcmis olsun iyileşemedin miPek yoğun değildim aslında bugün de okula gidemedim rahatsızım diye. Oğlum okula gidiyor tüm vakit bana kalıyor ya belki de ondandır canım.
Gündüz hep yattım canım, sabah kötüydüm. Şimdi çok daha iyiyim.Dogru canım grcmis olsun iyileşemedin mi
Iyi olmana sevindim dinlenmek iyi gelmiştir canımGündüz hep yattım canım, sabah kötüydüm. Şimdi çok daha iyiyim.
9 gün oldu demek masallah canım asureden sonra yine devam edersinŞekersiz 9. günüm bitti. Ama Cumartesiye kadar yapacağım. Cumartesi aşure pişireceğim için bozulacak maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?