Ben aslında yememek için yapmayacaktım ama diyetisyen listeyi ona göre ayarlarız deyince çocuklar da çok ısrar edince yapayım bari dedim9 gün oldu demek masallah canım asureden sonra yine devam edersin
Allah kolaylık versin cnmLeslie yapasım var
Çocuklar uyumadı
Mutfak bulaşıklar, salon çamaşırlar tarafından esir alındı
Yarın temizlik yapılacak evde onları halletmem lazım
Eşim daha gelmedi
Kolay gelsin canımLeslie yapasım var
Çocuklar uyumadı
Mutfak bulaşıklar, salon çamaşırlar tarafından esir alındı
Yarın temizlik yapılacak evde onları halletmem lazım
Eşim daha gelmedi
Canım sıkılaşma egzersizlerini hafif hafif yapsan, seni zorladığı sınırı anlarsın zaten, orayı aşmadan bırakırsın. Doktoruna da sor ne kadarına müsaade ediyor, belki o tarz sporlar sana iyi bile gelebilir. Eşler arada işine geldiği gibi konuşuyor onun için çok şey etmemek lazımİnşallah cnm ❤ Birde sıkılaşsam aslında. Hastalığımdan dolayı yürüyüş vs dışında bişeyler yapmaya çekiniyorum. Haliyle istediğim forma giremedim bir türlü. Gerçi eşime kalsa ideal kiloma düştüm, fazlası bende çirkin dururmuşbirde bana diyor ki sen en son ne zaman 55 kilo oldun? Tövbe yarabbim
Canım senin profildeki yrd kpt nı biran için yardımcı doçent gördüm iyi miÇok sağolun canlarım
Canfeb cumadan cumaya görüyorum seni nerdesin bakalım
Diyetisyenin verdiği menüyü bile beğenmiyorum havam batsın.Güüünaydıııın
Canım ben bu hafta detoksa katıldım, menülerimi bana özel diyetisyen yapıyor
Çok güzel canım afiyet olsun.
Evet minnoşum gerçekten de, ben de seni seviyorum canım
Doktoram bitecek yakında, hemen kadro alırsam olurum valla. İnşallah Allah soyletmistir canımCanım senin profildeki yrd kpt nı biran için yardımcı doçent gördüm iyi mi:
Ay inşaallah Allah söyletmiştir canımDoktoram bitecek yakında, hemen kadro alırsam olurum valla. İnşallah Allah soyletmistir canım
Kız ne yaptın menüyü mü patlattınbenim bu akşamda bummm
Aaaa sennn, afiyet şifa olsun canım :))))))) Hemde yaş incir yedin öyle mi
Canım çok geçmiş olsun. Acılı sarımsaklı bir tarhana çorbası iyi gelir tatlım. Bu saate kadar inşallah biraz daha iyi olmuşsundur.Gündüz hep yattım canım, sabah kötüydüm. Şimdi çok daha iyiyim.
Evet evet tam olarak sen nerdesin bakalımŞey kem küm kim benmi ☺
Gecen yediğim beyazdı bu sefer kırmızı olandan yedimAaaa sennn, afiyet şifa olsun canım :))))))) Hemde yaş incir yedin öyle mi
Evet canım doğru tespit, incirin sarısı, biraz küçüğü ve ucundan bal damlayanı en güzelidir :)Evet evet tam olarak sen nerdesin bakalım
Gecen yediğim beyazdı bu sefer kırmızı olandan yedim
Ama gecen yediğim daha iyiymiş onu fark ettim :)))
O zaman inciri neden sevmediğimi buldum bizim bahcede kırmızı olandan vardı kücükkenEvet canım doğru tespit, incirin sarısı, biraz küçüğü ve ucundan bal damlayanı en güzelidir :)
Onu isteriz ablacım kesinlessin birdeZipzip- kaptanım ben mezun olduğumda nickim "meryemozcan" dı. O zamanlar Elhan değildim. Duydum ki kepleri tekrar veriyorlarmis kaptanlar bunu ilettiğinde n'olacak benim halim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?