- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Mor inciri bende pek sevmem canım, olursa yerim ama hiç aramam. Tadı yavan kalıyor sarıya göre :) Demek ki çocukluğuna inmek lazımmışO zaman inciri neden sevmediğimi buldum bizim bahcede kırmızı olandan vardı kücükken
Bunu buldugumuza göre belki arada incir yiyebilirimMor inciri bende pek sevmem canım, olursa yerim ama hiç aramam. Tadı yavan kalıyor sarıya göre :) Demek ki çocukluğuna inmek lazımmış
Tamam o zaman..Onu isteriz ablacım kesinlessin birde
Benim kepim gelmedi daha
Eskisi gibi gelmiyor ama abla profilde görünüyor sadeceTamam o zaman..çok teşekkür ederim. Birlikte koyarız vitrinimize
Tamam canımKızlar biz daha eve Gidemedik
Leslie 2 mil yapabilirim sanırım sadece
Jillian yalan oldu
Elini çabuk tut o zaman canımm, mevsimi biterken buldukBunu buldugumuza göre belki arada incir yiyebilirim
Halim perisan kan sonuclarimi bekliyorumMuMu85 senide göremiyorum menülerin nerde bakalım :)
Yok cnm ilk kez beni bu kadar kararlı görmüş, vereceğimden emin sadece çok aşırı zayıflama diyorCanım sıkılaşma egzersizlerini hafif hafif yapsan, seni zorladığı sınırı anlarsın zaten, orayı aşmadan bırakırsın. Doktoruna da sor ne kadarına müsaade ediyor, belki o tarz sporlar sana iyi bile gelebilir. Eşler arada işine geldiği gibi konuşuyor onun için çok şey etmemek lazımSenin vereceğine inanamıyor da ondan mı öyle diyor
Merhaba canım, şimdiden kolay gelsin.Kızlar biz daha eve Gidemedik
Leslie 2 mil yapabilirim sanırım sadece
Jillian yalan oldu
Cnm geçmiş olsun, inşallah çok sıkıntılı bir durum yoktur?Halim perisan kan sonuclarimi bekliyorum
Dogru mevsimi geciyor gec fark ettik :)))Elini çabuk tut o zaman canımm, mevsimi biterken bulduk
Bende şu doğa kulübünü arıyorum, başka kulüpler varsa onu da arıyorum ama bulamıyorum. Spor kulübü falan varsa ona da gireyim bari
Profilime renk gelsin azıcık kaptanım, o rozet geldi ama sanki yastayım, yakama siyah kurdele takılmış gibi
Gecmis olsun canım hasta mısınHalim perisan kan sonuclarimi bekliyorum
Ay canim ya kusura bakma,,diyet acisindan yazmistimCnm geçmiş olsun, inşallah çok sıkıntılı bir durum yoktur?
Hımm gözlerinde yanan hırsı gördü demek kiYok cnm ilk kez beni bu kadar kararlı görmüş, vereceğimden emin sadece çok aşırı zayıflama diyor
Hadi inşallah cnmDoktoram bitecek yakında, hemen kadro alırsam olurum valla. İnşallah Allah soyletmistir canım
Diyetisyene mi gittin canım ne için kan testiHalim perisan kan sonuclarimi bekliyorum
Yok canım yaaa ben atlayamıyorum o kadar, organlarım yer değiştiriyorCanim sen bni bilirsin 3000 bin ip atladığimda oldu ama çok hızlı kilo verirdim şimdi eskisi gibi değilim böyle artık yaparim
Maşallah canım çok hüzel.Ben de yeni yeni atlayabiliyorum.
Kolay gelsin canımBu akşam misafirim var, birşeyler hazırladım büyük bir sınav olacak bana
Evet güzelmiş, ilk defa meyve ile denedimBende ara öğünde tüketiyorum bu günlerde çok güzel oluyor
Kefirin içine sevdiğin bir meyveyi koy blendırda çekip öyle iç çok güzel oluyor , kuru erik koyabilirsin mesela bağırsakları çalıştırır
Afiyet olsun canım.11 Eylül Menüsü
9:00 = Peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:00 = 7 fındık, 1 gün kurusu
13:00 = 2 sıkım çiğ köfte, avuç içi kadar lavaş, salatalık (arkadaşlar ısrar etti o yüzden başka bir şey yemedim)
18:00 = 1 tabak patlıcan yemeği, cacık
Su: 2 litre
Spor : 5 bin adım
pastelfit Elhan
Valla canım zaten bağırsaklar ayrı bir cumhuriyet kurdu beni dinlemiyorlar. İllaki birşeyler rahatsızlık verdi bana da.Diyetisyenin verdiği menüyü bile beğenmiyorum havam batsın.Baltayı taşa vurmuş gibi görünüyorum ama kazın ayağı öyle değil işte... Geçen yıl üzerimde denemediğim bir şey kalmadı....tahıl bakliyat öğle yediğim zaman ve akşam yediğim zaman farkı test ettim onayladim. Yalnız bir sorun var herkeste farklı olabilir diyorlar ne bileyim belki ablana çekmişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?