Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunu buldugumuza göre belki arada incir yiyebilirim
Elini çabuk tut o zaman canımm, mevsimi biterken bulduk
Bende şu doğa kulübünü arıyorum, başka kulüpler varsa onu da arıyorum ama bulamıyorum. Spor kulübü falan varsa ona da gireyim bari
Profilime renk gelsin azıcık kaptanım, o rozet geldi ama sanki yastayım, yakama siyah kurdele takılmış gibi

Yok cnm ilk kez beni bu kadar kararlı görmüş, vereceğimden emin sadece çok aşırı zayıflama diyor

Kızlar biz daha eve Gidemedik

Leslie 2 mil yapabilirim sanırım sadece

Jillian yalan oldu
Merhaba canım, şimdiden kolay gelsin.
Canım senin boy kaçtı peki? 49 kilo bende çok çirkin duruyor, karnım içine çöküyor resmen , ama ideal kilom da 47 çıkıyor hesaplamalarda

Dogru mevsimi geciyor gec fark ettik :)))
Bir ara sigara bırakanlara yeşil elma veriyorlardı ama oda gitti sanırım geri gelecek mi bilmiyorum

Yok cnm ilk kez beni bu kadar kararlı görmüş, vereceğimden emin sadece çok aşırı zayıflama diyor
Hımm gözlerinde yanan hırsı gördü demek ki Balık etli seviyordur belki enişte Neyse ki 55 gayet ideal, şurada ne kalmış zaten :)

Çok şükür gelebildim ödevler başladı da
Canim sen bni bilirsin 3000 bin ip atladığimda oldu ama çok hızlı kilo verirdim şimdi eskisi gibi değilim böyle artık yaparim
Yok canım yaaa ben atlayamıyorum o kadar, organlarım yer değiştiriyor
Ben de yeni yeni atlayabiliyorum.
Maşallah canım çok hüzel.
Bu akşam misafirim var, birşeyler hazırladım büyük bir sınav olacak bana
Kolay gelsin canım
Evet güzelmiş, ilk defa meyve ile denedim
Afiyet olsun canım.
Valla canım zaten bağırsaklar ayrı bir cumhuriyet kurdu beni dinlemiyorlar. İllaki birşeyler rahatsızlık verdi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…