Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet evet tam olarak sen nerdesin bakalım

Gecen yediğim beyazdı bu sefer kırmızı olandan yedim
Ama gecen yediğim daha iyiymiş onu fark ettim :)))
İncir bulmuş bide karasini beyazını ayırt ediyo kilosu 10tl senin haberin varmi bende bugün öğrendim markette

Hımm gözlerinde yanan hırsı gördü demek ki Balık etli seviyordur belki enişte Neyse ki 55 gayet ideal, şurada ne kalmış zaten :)
Cnm akşam before after yaptım forumda 55 kg olursam yeter gibi... sonra gazetelere manşet olmayalım;’çok fit oldu diye karısını boşadı.’

Menüleri toplu yorumlamaya gitmiştim. Ama bu menü tek başına yorumlanmayı hak ediyor diye düşündüm Canım naapıyosun, az az yemişsin ama dünya olmuş. Hadi bi gayret at kafandan yemekleri. Sana tavsiyem olacak nacizane. Tabağını oturmadan hazırla, oturunca sofraya başka birşey yeme. Ortadan filan bir çatal alayım yapma yani. Tabi kabul edersen

Cnm akşam before after yaptım forumda☺ 55 kg olursam yeter gibi... sonra gazetelere manşet olmayalım;’çok fit oldu diye karısını boşadı.’
Aman Allah korusun Gerçekten 55 sana ideal, zaten narin duruyorsun bedenen. Çok zayıflık da yakışmayabilir.
Before/after ını görmedim canım, duruyor dimi hala?

Evet haklısın.
Emziriyorum diye mi bilmiyorum ama sanki içime canavar kaçmış gibi.
Yani doymuyorum.
Şunu da yesem doyar miyim diye diye bakıyorum dünyayı yemişim.
Farkındayım çok yiyorum.
Hatta akşam yemeği Co sisirdi beni.
Balığın yanında sarımsak vardı belki de o sisirdi.

Aaa emziriyor musun o zaman başka. Ama yine de dediğim taktik yediğini görmeni sağlıyor

Öyle Bi giriş yaptıki bu menü tek başına yorumlanmayi hak ediyor dedi dedim kesin benimdir tebrik edecek hevesim kursağımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…