Daha ne olsunAyy bende birseyin var sandım
Evet canim online destek alicam insDiyetisyene mi gittin canım ne için kan testi
İncir bulmuş bide karasini beyazını ayırt ediyo kilosu 10tl senin haberin varmiEvet evet tam olarak sen nerdesin bakalım
Gecen yediğim beyazdı bu sefer kırmızı olandan yedim
Ama gecen yediğim daha iyiymiş onu fark ettim :)))
Ona da geç kalmışım maalesefDogru mevsimi geciyor gec fark ettik :)))
Bir ara sigara bırakanlara yeşil elma veriyorlardı ama oda gitti sanırım geri gelecek mi bilmiyorum
Di mi dogru diyonDaha ne olsun
Anneme sormayı unuttum yaa babam seviyor diye almıs pazardanİncir bulmuş bide karasini beyazını ayırt ediyo kilosu 10tl senin haberin varmibende bugün öğrendim markette
Cnm akşam before after yaptım forumdaHımm gözlerinde yanan hırsı gördü demek kiBalık etli seviyordur belki enişte Neyse ki 55 gayet ideal, şurada ne kalmış zaten :)
Aman canım sağlık problemi olmasındaAy canim ya kusura bakma,,diyet acisindan yazmistim
Kizimi doyururken menümu yazayım.
Sabah 10.30
2yk yulaf
2yk keten tohumu
2ceviz
Bı kuru kayısı
Avuç içi kadar kuru üzüm
2sutle lapa
2lokma közlenmiş patates
Yarim dilim sucuklu ekmek
Bı kupa hibiskus çayı
Ara
Bı kupa türk kahvesi
Ara
Bı avuç yaban mersini
Bı yaş incir
Yarım dlim ekmekle 2yk kuru fasulye
6tane üzüm
Akşam 18.00
Bı orta boy çupra
3yk ıspanak kavurma
3yk bulgurlu kabak
Salata
Bı dilim ekmek
Şu 2,5olur
Spor 20dk trambolin
Yine çok yemisim yaaaa.
Peki neler yemedim.
Dondurma, çikolata yemedim.
Aman Allah korusunCnm akşam before after yaptım forumda☺ 55 kg olursam yeter gibi... sonra gazetelere manşet olmayalım;’çok fit oldu diye karısını boşadı.’
Evet haklısın.Menüleri toplu yorumlama gitmiştim. Ama bu menü tek başına yorumlanmayı hakediyor diye düşündümCanım naapıyosun, az az yemişdin ama dünya olmuş. Hadi bi gayret at kafandan yemekleri. Sana tavsiyem olacak nacizane. Tabağını oturmadan hazırla, oturunca sofraya başka birşey yeme. Ortadan filan bir çatal alayım yapma yani. Tabi kabul edersen
Aaa emziriyor musun o zaman başka. Ama yine de dediğim taktik yediğini görmeni sağlıyorEvet haklısın.
Emziriyorum diye mi bilmiyorum ama sanki içime canavar kaçmış gibi.
Yani doymuyorum.
Şunu da yesem doyar miyim diye diye bakıyorum dünyayı yemişim.
Farkındayım çok yiyorum.
Hatta akşam yemeği Co sisirdi beni.
Balığın yanında sarımsak vardı belki de o sisirdi.
Kız ne yaptın menüyü mü patlattın
Öyle Bi giriş yaptıki bu menü tek başına yorumlanmayi hak ediyor dedi dedim kesin benimdir tebrik edecek hevesim kursağımda kaldıMenüleri toplu yorumlamaya gitmiştim. Ama bu menü tek başına yorumlanmayı hak ediyor diye düşündümCanım naapıyosun, az az yemişsin ama dünya olmuş. Hadi bi gayret at kafandan yemekleri. Sana tavsiyem olacak nacizane. Tabağını oturmadan hazırla, oturunca sofraya başka birşey yeme. Ortadan filan bir çatal alayım yapma yani. Tabi kabul edersen
Bak şimdi meraklandımÖyle Bi giriş yaptıki bu menü tek başına yorumlanmayi hak ediyor dedi dedim kesin benimdir tebrik edecek hevesim kursağımda kaldı
En geç 2 ay sonra sağdaki gibisin canım ne kadar hoş duruyorsun baksana :)))))
Toparlanman için tartıda 3basamakli rakammi görmen gerek benim gibi merak ediyorumevet ya toparlayamıyorum
Ne yaptın canım, ne yedinbenim bu akşamda bummm
geçmiş olsun ekürimGündüz hep yattım canım, sabah kötüydüm. Şimdi çok daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?