Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ufak bir kaçamak harici güzel tebrikler canım Benim kafamdaki asıl soru karnıbahar? Bu mevsimde nerde var

Ufak bir kaçamak harici güzel tebrikler canım Benim kafamdaki asıl soru karnıbahar? Bu mevsimde nerde var
Düzgün markette bizim mahallede hemde kilosu 3.95 ben biraz aç gözlülük yaptım en büyüğünü aldım 12lira geldi tartıda yarın gel sanada yapim

İncir bulmuş bide karasini beyazını ayırt ediyo kilosu 10tl senin haberin varmi bende bugün öğrendim markette
Bizim burdada tanesi 40 centarada alıyorum ama türkiye tadi yok bndr alıp eşime yedirtiyorum bnada kurusu güzel

Soldaki kadar olsam bana yeter fazlasında gözüm yok valla bak
Canım zaten sen neredeyse öyle gibi gösteriyordun ama tabi sen kendini daha iyi biliyorsun ben fotodan öyle görmüştüm :) Bir de etek basenlerini gizlemiş olabilir. Dediğini göre de en büyük sorun oradaydı dimi

Merhaba canım, şimdiden kolay gelsin.
Canım senin boy kaçtı peki? 49 kilo bende çok çirkin duruyor, karnım içine çöküyor resmen , ama ideal kilom da 47 çıkıyor hesaplamalarda

1.57 diye biliyorum canım ben ..50 ideal oluyor..diyetisyen 49 demişti

Göbek hep var benim bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…