Sabah kahvaltım. Saat 11.00
3kasik lor 1yumurtadan omlet
1tane çarli domates
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1bardak kefir
4tane fındık
Akşam yemeği saat 17.30
1tabak haşlanmış karnibahar
2kasik yogurt
Ara öğün saat 19.30
1catal yaş pasta
1kucuk salkım üzüm 15tane kadar
3tane kayısı çekirdeği
2litre dukan birası
30dk yürüyüş =30
Soldaki kadar olsam bana yeter fazlasında gözüm yok valla bakEn geç 2 ay sonra sağdaki gibisin canım ne kadar hoş duruyorsun baksana :)))))
Kızım 5. Ayın içinde ve emme ihtiyacı artti.Aaa emziriyor musun o zaman başka. Ama yine de dediğim taktik yediğini görmeni sağlıyor
Düzgün markette bizim mahallede hemde kilosu 3.95 ben biraz aç gözlülük yaptım en büyüğünü aldım 12lira geldi tartıdaUfak bir kaçamak harici güzel tebrikler canımBenim kafamdaki asıl soru karnıbahar? Bu mevsimde nerde var
O zaman olduğu kadar yavaş yavaş. Emsin minnoş maşallahKızım 5. Ayın içinde ve emme ihtiyacı artti.
Dediğini uygulamaya çalışacağım.
Önerin için teşekkürler
Bizim burdada tanesi 40 centİncir bulmuş bide karasini beyazını ayırt ediyo kilosu 10tl senin haberin varmibende bugün öğrendim markette
Kacamak bu menüde nerde var millet neler yiyo ben laf ediyommuUfak bir kaçamak harici güzel tebrikler canımBenim kafamdaki asıl soru karnıbahar? Bu mevsimde nerde var
Ayy ne güzel geleyim valla. Burda semizotu bulamadım pazartesiden beri, bırak karnıbaharıDüzgün markette bizim mahallede hemde kilosu 3.95 ben biraz aç gözlülük yaptım en büyüğünü aldım 12lira geldi tartıdayarın gel sanada yaptım
Aklıma hiç gelmedi bu yaa evde çok güzel tarhanam var. Artık geç oldu.Canım çok geçmiş olsun. Acılı sarımsaklı bir tarhana çorbası iyi gelir tatlım. Bu saate kadar inşallah biraz daha iyi olmuşsundur.
Semizotu da var kaç kere pisirdim aynı yeşil fasulye gibi gina geldi artık oda 4.5tlAyy ne güzel geleyim valla. Burda semizotu bulamadım pazartesiden beri, bırak karnıbaharı
Canım zaten sen neredeyse öyle gibi gösteriyordun ama tabi sen kendini daha iyi biliyorsun ben fotodan öyle görmüştüm :) Bir de etek basenlerini gizlemiş olabilir. Dediğini göre de en büyük sorun oradaydı dimiSoldaki kadar olsam bana yeter fazlasında gözüm yok valla bak
Merhaba canım, şimdiden kolay gelsin.
Canım senin boy kaçtı peki? 49 kilo bende çok çirkin duruyor, karnım içine çöküyor resmen , ama ideal kilom da 47 çıkıyor hesaplamalarda
Canım bu market hangi şehirde? Seni sormuyorum bak marketi soruyorumDüzgün markette bizim mahallede hemde kilosu 3.95 ben biraz aç gözlülük yaptım en büyüğünü aldım 12lira geldi tartıdayarın gel sanada yapim
Tamam canım
Yarın yapmazsın cuma yeniden baslarız jillian a :))
Erzurum şükrüpaşa mahallesiCanım bu market hangi şehirde? Seni sormuyorum bak marketi soruyorum
Gecen ay ordaydim benErzurum şükrüpaşa mahallesiçıkın çıkın gelin
Allah seni o senmiydin giz bende diyorum benim gözüm bunu biryerlerden isiriyoGecen ay ordaydim ben
Saka mi sandin acabaAllah seni o senmiydin giz bende diyorum benim gözüm bunu biryerlerden isiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?