Ayni avatardaki resmin gibi dikkatimi çektin demek gan çekmiş bizim gızmıs meğersemGecen ay ordaydim ben
Saka yapar gibi Bi halim varmi vayy bende ciddiyimSaka mi sandin acaba
Gayet ciddiyim
Avatar resmim diye demiyorumAyni avatardaki resmin gibi dikkatimi çektin demek gan çekmiş bizim gızmıs meğersem
GeliyoruuuumSemizotu da var kaç kere pisirdim aynı yeşil fasulye gibi gina geldi artık oda 4.5tl
Çok da yakınmııııışErzurum şükrüpaşa mahallesiçıkın çıkın gelin
Bana bayaa saka geldiSaka yapar gibi Bi halim varmi vayy bende ciddiyim
Çok yakışıklısın ayy pardon güzelsinAvatar resmim diye demiyorumoyledirrrr
Çok yakışıklısın ayy pardon güzelsin
Hele sene gönüller bir olsun bacı ben senin yerinede yerimGeliyoruuuum
Çok da yakınmııııış
Ah bende de aynı, hiç gitmeyen bir ayva göbek var.1.57 diye biliyorum canım ben ..50 ideal oluyor..diyetisyen 49 demişti
Göbek hep var benim bi de.
İyi geceler ablamHanımlar iyi geceler
Hayirli geceler bacı Allah rahatlık versinHanımlar iyi geceler
Hic o kadar zayif olmadim su hayatta gordugum en son sayi 56 idiAh bende de aynı, hiç gitmeyen bir ayva göbek var.
Diyetisyen bana da 47 demişti ama 49a indim pek hoş olmadı, fizik olarak iyi de göbeğim içine çöküyor, dümdüz olmuyor niyeyse. 47de de Afrikalılar gibi olacağım diye hiç inmedim. Sen ideal görüntünü daha iyi bilirsin canım
Ooo yiğidin harman olduğu yer :)))) Seda Sayan gibi konuştun haErzurum şükrüpaşa mahallesiçıkın çıkın gelin
Hedefin 54 olduğuna göre bu sefer göreceksin galiba RakibemHic o kadar zayif olmadim su hayatta gordugum en son sayi 56 idi
Neyim eksinOoo yiğidin harman olduğu yer :)))) Seda Sayan gibi konuştun ha
Hedefi 54 yapmamin sebebi o isteHedefin 54 olduğuna göre bu sefer göreceksin galiba Rakibem
Ben 56 nin tersinede razıyım nankör olmayın onu bulamayanlarda varHic o kadar zayif olmadim su hayatta gordugum en son sayi 56 idi
Saka yapar gibi Bi halim varmi vayy bende ciddiyim
Botox eksik basen fazla, artı eksi dengeledin sen onu, ha sen, ha Seda Sayan tıpkısının aynısıNeyim eksinbotoxlarim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?