Ben su an 56nin tersiyle ugrasiyorum zatenBen 56 nin tersinede razıyım nankör olmayın onu bulamayanlarda var
Sen 65te 56 gibi durursun zaten :))))))Ben 56 nin tersinede razıyım nankör olmayın onu bulamayanlarda var
Benim kız 10yasinda 50kilo sizi hiç öyle düşünemiyorum varla yok arası bişey olursunuzHedefi 54 yapmamin sebebi o istebikez olsun 56 nin altina duseyim
Bi ara hedefi 50-52 mi yapsam diye dusundum sonra yok cok cirkin olurum diye vazgectim
İyi geceler ablaHanımlar iyi geceler
Ayy canım çok Tşk ederim iyiki varsın enerjim kuşağımSen 65te 56 gibi durursun zaten :))))))
Benim boy 1.62 zaten ideal kilom 54 daha altina dusmek istemem asiri zayif kadinlardan nefret ederim iskelet gibi dolasiyolar tobeBenim kız 10yasinda 50kilo sizi hiç öyle düşünemiyorum varla yok arası bişey olursunuz
Namazda aklıma geldi komposto yaptım. Kuzum Tşk ederimsuya kayısı canım hatırlatma:)
Hedefi 54 yapmamin sebebi o istebikez olsun 56 nin altina duseyim
Bi ara hedefi 50-52 mi yapsam diye dusundum sonra yok cok cirkin olurum diye vazgectim
Canımsın, rica ederimAyy canım çok Tşk ederim iyiki varsın enerjim kuşağım
Ben o kadar cirkinmiyim beee makyajsız halini gordunmu cin çarpmışa benziyoBotox eksik basen fazla, artı eksi dengeledin sen onu, ha sen, ha Seda Sayan tıpkısının aynısı
İyi geceler canimmm tatlı rüyalarHadi kızlar benden de iyi geceler, Allaha emanet olun
Allah seniii emi, kız ben onu mu dedimBen o kadar cirkinmiyim beee makyajsız halini gordunmu cin çarpmışa benziyo
Giderken benide eve at Bi zahmet tek başıma gorkarim kimsecikler yok etraftaAllah seniii emi, kız ben onu mu dedimPopülarite konuşuyoruz, sen elbette çok güzelsin ondan, bizzat yakından (ve makyajsız) analiz ettim
Sizin oralarda bir şey yetişmediği için her şey pahalıdır canım.İncir bulmuş bide karasini beyazını ayırt ediyo kilosu 10tl senin haberin varmibende bugün öğrendim markette
Onların ne popülerliği var canım ya seytanin oyuncağı olmuşlar gündeme gelmek için yapmadıkları pislik yok ben yine ben olarak kalım boşverAllah seniii emi, kız ben onu mu dedimPopülarite konuşuyoruz, sen elbette çok güzelsin ondan, bizzat yakından (ve makyajsız) analiz ettim
Hersey var aslında ama markete gelene kadar herkes üzerine kar koyuyo tarladan müşteriye gelene kadar ateş pahasi oluyor malesefSizin oralarda bir şey yetişmediği için her şey pahalıdır canım.
İyiydim akşam ama şimdi şimdi yine kötüye doğru gidiyorum canım. Sen nasılsın.geçmiş olsun ekürim
İyimisin
Orası Erzurum canım, soğuklar gelmiş bile. Bizim burda bile iki haftadır tek tük var sıcağa rağmen.Ufak bir kaçamak harici güzel tebrikler canımBenim kafamdaki asıl soru karnıbahar? Bu mevsimde nerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?