4.5 TL miSemizotu da var kaç kere pisirdim aynı yeşil fasulye gibi gina geldi artık oda 4.5tl
Çok tatlısın cnm yaBen 56 nin tersinede razıyım nankör olmayın onu bulamayanlarda var
Cnm bol bol her konudan konuştuk. Çoğu arkadaş yatmaya gittihayırlı akşamlar kızlar evde değildim yeni geldim şükür eve pek yazamadım o yüzden nasılsınız???
Ben buralardayım canımBen gelene kadar herkes gitti mi yaa
Hayırlı aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤hayırlı akşamlar kızlar evde değildim yeni geldim şükür eve pek yazamadım o yüzden nasılsınız???
ohh ne güzel canım hep tatlı bol sohbetlerimiz olsun inşallahCnm bol bol her konudan konuştuk. Çoğu arkadaş yatmaya gitti ☺ Sen nasılsın?
iç güveysinden hallice diyelim kaptanım :)))Hayırlı aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤
Amin inşallah cnm, ağzımızın tadı hiç kaçmasın inşallahohh ne güzel canım hep tatlı bol sohbetlerimiz olsun inşallah
40 kiloda cokk zayıfmıs yaa o kadar zayıf olmak istemem :))Kızlar az önce instada benden 2-3 ay önce doğum yapan arkadaşımın videosunu gördüm.Resmen 40 kilo, zayıfcacıkGörüntüde iki tanesi bir ben yapıyor O kadar zayıf olmak istediğimden değil ama nasıl bu hale geldim diye kendime çok kızdım...
Hemen teselli edeyim bir gr et bin ayıp örter bacım boşverKızlar az önce instada benden 2-3 ay önce doğum yapan arkadaşımın videosunu gördüm.Resmen 40 kilo, zayıfcacıkGörüntüde iki tanesi bir ben yapıyor O kadar zayıf olmak istediğimden değil ama nasıl bu hale geldim diye kendime çok kızdım...
Sende kendini bu kadar aşalarda görme canım ya her halinle çok hoş naif bir bayansin eski resmini görmeseydik gayet iyisin derdik zamanla hepsi olur takma kafana benim gibi olsanız kafayı yerdin demekkiKızlar az önce instada benden 2-3 ay önce doğum yapan arkadaşımın videosunu gördüm.Resmen 40 kilo, zayıfcacıkGörüntüde iki tanesi bir ben yapıyor O kadar zayıf olmak istediğimden değil ama nasıl bu hale geldim diye kendime çok kızdım...
Bende bende bende
Cnm belki 40 kilodan fazladır ama inan çok zayıf hani çırpı gibi deriz ya40 kiloda cokk zayıfmıs yaa o kadar zayıf olmak istemem :))
Ama insan bazen fark edemiyor canım ben 74 ü gördüğümde fark edebildim kendime bakınca sen bu olmamalısın diyerek zayıflamaya basladım
Boyda kısa olunca cokk kötü olmustum hamile gibi geziyordum
Öyle düşünme canım masallah cook iyisin 55 de daha süper olacaksınCnm belki 40 kilodan fazladır ama inan çok zayıf hani çırpı gibi deriz ya ☺ Ben 10 çocuk doğurmuş gibi gezerken, maşallah genç kız gibi
Cnm sen kilonu inan göstermiyorsun. Zaten güzelsin ama zamanla çok çok daha ince gözükeceksinSende kendini bu kadar aşalarda görme canım ya her halinle çok hoş naif bir bayansin eski resmini görmeseydik gayet iyisin derdik zamanla hepsi olur takma kafana benim gibi olsanız kafayı yerdin demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?