Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

40 kiloda cokk zayıfmıs yaa o kadar zayıf olmak istemem :))
Ama insan bazen fark edemiyor canım ben 74 ü gördüğümde fark edebildim kendime bakınca sen bu olmamalısın diyerek zayıflamaya basladım
Boyda kısa olunca cokk kötü olmustum hamile gibi geziyordum

Hemen teselli edeyim bir gr et bin ayıp örter bacım boşver

Sende kendini bu kadar aşalarda görme canım ya her halinle çok hoş naif bir bayansin eski resmini görmeseydik gayet iyisin derdik zamanla hepsi olur takma kafana benim gibi olsanız kafayı yerdin demekki

Cnm belki 40 kilodan fazladır ama inan çok zayıf hani çırpı gibi deriz ya Ben 10 çocuk doğurmuş gibi gezerken, maşallah genç kız gibi

Sende kendini bu kadar aşalarda görme canım ya her halinle çok hoş naif bir bayansin eski resmini görmeseydik gayet iyisin derdik zamanla hepsi olur takma kafana benim gibi olsanız kafayı yerdin demekki
Cnm sen kilonu inan göstermiyorsun. Zaten güzelsin ama zamanla çok çok daha ince gözükeceksin Ben seni maşallah çok azimli ve istekli görüyorum. Önemli olanda bu zaten. Güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…