- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
afiyet şifa olsun kaptanımmm :)))Eline sağlık canım
Senin hakkında hiç birsey bilmiyormusum karşıdan o kadar güzel bir aile tablosu goruyorumki sadece grupta benim derdim var diyordum ama yanılmışım dünya imtihan dünyası başımıza gelen her neyse demekki rabbim bizi seviyor ve imtihan ediyor herşeyimiz dört dörtlük olsaydı herkes şükrü Hamdı unuturdu dünya nimetleriyle bizede dünya değil ahiret gerek güzel bacılarım Biraz kendimi hoca hanım zannettimCnm ben ailemden 2 saat uzaktayım ama yine de uzak işte. Evlenmeden önce İngilterede yaşıyordum önce annem rahatsızlandı sonra babama kanser teşhisi kondu. Apar topar dönmek zorunda kaldım. Eşimle o dönem uzaktan uzağa ilişkimiz başlamıştı. Biraz hızlı ve arada belli sıkıntılar varken evlendik. Sonra hop İstanbul hayatı. Kimsemiz yok, onca kalabalıklar içinde yapayalnızız.
Hamileliğimde sakat doğum riski olduğu için türlü zor geçti, ben hırpalandım haliyle. Doğum sonrası oğlumu kabullenmekte zorlandım. Onu aştık, işsizlik dönemi başladı. Çocukla dört duvar arasında tek başıma kaldıkça sanırım hafif bir depresyon dönemi geçirdim. Evliliğe alışmakta zaman aldı. Bende yeni yeni eski halime dönüyorum sanırım. ☺ Dediğin gibi insana dertleşecek, paylaşacak kişiler hep lazım ❤
İçimdekileri söyleyip kaos yaratmak istememahhh kuzum benim herkesin bir derdi var durur içerisinde dedikleri işte bu konuştukça neler çıkıyor allah anneciğine de babacığına da şifa versin umarım şimdi çok iyidirler hep birlikte iyileşeceğiz inşallah kuzum kilolarımızla birlikte dertlerimizi de atacağız annelik muhteşem birşey eşsiz birşey şükürler olsun iyiki varlar ama bir o kadar da zorlu bir yol allah güç kuvvet versin hepimize de dediğin gibi bir yanım hazırlan kpss atan artık diyor bir yanım ya kızım ne olacak çok küçük diyor artık hayatımızın her alanında onları düşünerek adım atacağız bizde yavaş yavaş öğreniyoruz hem güçlü bir kadın olmayı hem iyi bir anne olmayı zamanla herşey daha güzel olacak inşallah
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlar
Uyudukça uyuyasım geliyor benimmmGünaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Cnm çok teşekkür ederimahhh kuzum benim herkesin bir derdi var durur içerisinde dedikleri işte bu konuştukça neler çıkıyor allah anneciğine de babacığına da şifa versin umarım şimdi çok iyidirler hep birlikte iyileşeceğiz inşallah kuzum kilolarımızla birlikte dertlerimizi de atacağız annelik muhteşem birşey eşsiz birşey şükürler olsun iyiki varlar ama bir o kadar da zorlu bir yol allah güç kuvvet versin hepimize de dediğin gibi bir yanım hazırlan kpss atan artık diyor bir yanım ya kızım ne olacak çok küçük diyor artık hayatımızın her alanında onları düşünerek adım atacağız bizde yavaş yavaş öğreniyoruz hem güçlü bir kadın olmayı hem iyi bir anne olmayı zamanla herşey daha güzel olacak inşallah
Amin amin amin cnmSenin hakkında hiç birsey bilmiyormusum karşıdan o kadar güzel bir aile tablosu goruyorumki sadece grupta benim derdim var diyordum ama yanılmışım dünya imtihan dünyası başımıza gelen her neyse demekki rabbim bizi seviyor ve imtihan ediyor herşeyimiz dört dörtlük olsaydı herkes şükrü Hamdı unuturdu dünya nimetleriyle bizede dünya değil ahiret gerek güzel bacılarım Biraz kendimi hoca hanım zannettimistemezmisin ya Ömer dünya onların ahirette bizim olsun (S.A.V)
Bende öyleyim bugün zor kalktımUyudukça uyuyasım geliyor benimmm
Kaos degil tabiki canim herkesin kendi gorusu saygi duyarim elbette , once aile once cocuk buna bende dibine kadar katiliyorum canim ama ya kadin?? :)) bu hayat sartlarinda zaten gider geliri oldukca asiyor hadi onuda geceyim yaratan allah rizkini da verir ama psikolojik sagligim acisindan da buna ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ama allah ne derse o olur elbet rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallahİçimdekileri söyleyip kaos yaratmak istemembende kalsın ama bence herşey den önce evlat ve aile gelir bu evde ne kadar gelir varsa o kadar gideri olur kuzucugunla ilgilen hayat çok kısa kuşlar uçuyor
Gercekten Muhtesem değişmissin yine masallah diyorumKaptanima zayifladigimi tescil ettirdim
Yürüyüşten sıkılmaya başladım
Zaten istikrarla bir şeyi devam ettiren
Julliana geri dönüyorum
Yapacak olanlar vardı başlayalım
+ Jullian etkisi süper yapın derim
Teşekkür ederim canım buradanda yazayımGercekten Muhtesem değişmissin yine masallah diyorum
Jillian 1 den basladım dün sen hangisini yapacaksın
Kesinlikle öyle canım yine gec olmadan basladın ve bu kiloları gördünTeşekkür ederim canım buradanda yazayım
Sizlerin sayesinde
Yoksa 10 günü geçmemiştir benim diyet maceraların
Buranın sevdasına gaza geldim.
Diğer takımda zaman kaybettim iki haftada orda geçmişti
Olsun geç olsun güç olmasın
Ben 1 ve 2 yi bitirip bırakmıştım.
Tekrar 1 den başlıyorum insllh
Resimmi koydu ben görmedimGercekten Muhtesem değişmissin yine masallah diyorum
Jillian 1 den basladım dün sen hangisini yapacaksın
Bana özel mesajla attı canım burda paylasmadıResimmi koydu ben görmedim
Bizede özelden atsın valla ben bakıp silerim ki benim eşim buraya girmeyi bilmiyor yada yüzünü kessinBana özel mesajla attı canım burda paylasmadı
Canım rakamlara cok takılma sağlıgın acısından olumsuz etkilenmeyecekse yapabilirsinZipzip- kapfanim ben bugün süt detoksu yapicam kaç gündür sabit geliyorum wc sıkıntım biraz hafifledi bugün - 100gr geldi ama benim. Afedersin bağırsaklarımi temizlemem arınmam lazım detoks bana çok İyi geliyo iznin olursa bugün detoks la geçireyim yoksa yarın yine - 100gr la listedeyim bu kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen çok komik Bi rakam
Bizede özelden atsın valla ben bakıp silerim ki benim eşim buraya girmeyi bilmiyor yada yüzünü kessinbirmuhendisanne gibi sadece vücut koysun avatarada benim gibi koyup sile bilir farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?