Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin hakkında hiç birsey bilmiyormusum karşıdan o kadar güzel bir aile tablosu goruyorumki sadece grupta benim derdim var diyordum ama yanılmışım dünya imtihan dünyası başımıza gelen her neyse demekki rabbim bizi seviyor ve imtihan ediyor herşeyimiz dört dörtlük olsaydı herkes şükrü Hamdı unuturdu dünya nimetleriyle bizede dünya değil ahiret gerek güzel bacılarım Biraz kendimi hoca hanım zannettim istemezmisin ya Ömer dünya onların ahirette bizim olsun (S.A.V)

İçimdekileri söyleyip kaos yaratmak istemem bende kalsın ama bence herşey den önce evlat ve aile gelir bu evde ne kadar gelir varsa o kadar gideri olur kuzucugunla ilgilen hayat çok kısa kuşlar uçuyor

Cnm çok teşekkür ederim Annemde babamda daha iyi şükürler olsun cnm tek diyebileceğim Allah en hayırlı kapılar açsın hepimize...dertsiz insan yok ama yinede bugünü unutturacak dert vermesin rabbim.

Amin amin amin cnm Dertsiz insan yok cnm dediğin gibi ama Allah daha beterinden korusun, her güne sonsuz şükretmek lazım

İçimdekileri söyleyip kaos yaratmak istemem bende kalsın ama bence herşey den önce evlat ve aile gelir bu evde ne kadar gelir varsa o kadar gideri olur kuzucugunla ilgilen hayat çok kısa kuşlar uçuyor
Kaos degil tabiki canim herkesin kendi gorusu saygi duyarim elbette , once aile once cocuk buna bende dibine kadar katiliyorum canim ama ya kadin?? :)) bu hayat sartlarinda zaten gider geliri oldukca asiyor hadi onuda geceyim yaratan allah rizkini da verir ama psikolojik sagligim acisindan da buna ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ama allah ne derse o olur elbet rabbim hepimiz icin hayirlisini versin insallah

Kaptanima zayifladigimi tescil ettirdim
Yürüyüşten sıkılmaya başladım
Zaten istikrarla bir şeyi devam ettiren
Julliana geri dönüyorum
Yapacak olanlar vardı başlayalım
+ Jullian etkisi süper yapın derim
Gercekten Muhtesem değişmissin yine masallah diyorum
Jillian 1 den basladım dün sen hangisini yapacaksın

Gercekten Muhtesem değişmissin yine masallah diyorum
Jillian 1 den basladım dün sen hangisini yapacaksın
Teşekkür ederim canım buradanda yazayım
Sizlerin sayesinde
Yoksa 10 günü geçmemiştir benim diyet maceraların
Buranın sevdasına gaza geldim.
Diğer takımda zaman kaybettim iki haftada orda geçmişti
Olsun geç olsun güç olmasın
Ben 1 ve 2 yi bitirip bırakmıştım.
Tekrar 1 den başlıyorum insllh

Kesinlikle öyle canım yine gec olmadan basladın ve bu kiloları gördün
Tamam o zaman bende 1 i yine yapacagım bugün
Kac gün 1 i yapmak gerekiyor canım

Zipzip- kapfanim ben bugün süt detoksu yapicam kaç gündür sabit geliyorum wc sıkıntım biraz hafifledi bugün - 100gr geldi ama benim. Afedersin bağırsaklarımi temizlemem arınmam lazım detoks bana çok İyi geliyo iznin olursa bugün detoks la geçireyim yoksa yarın yine - 100gr la listedeyim bu kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen çok komik Bi rakam

Canım rakamlara cok takılma sağlıgın acısından olumsuz etkilenmeyecekse yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…