- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
EvettttttAy hadi İnsallah
Sen konfeti mi patlatcan rakiben icin
Cnm ben paylaştım ama sadece bel kısmı bi tik inceydi, göbek ölçmemiştim. Senin ölçüleri görünce acaba yanlış mı ölçtüm diye tereddütte kaldımGeçen bir arkadaş paylaşım yapmıştı
60.7 kilo ölçüleri benden güzeldi
HazırımHanımlar yarına hazırmıyıııız
Kilo kontrolde dediğin uygulanabilir.ablacım şöyle açıklayayım ben bu süreçte hiç birşeyi tamamen kesmedim herşeyden tabiki her gün olmamak durumunda misafirlikte yada bana geldiklerinde azar azar yedim çünkü bu tatlar her zaman hayatımda olacak benim ilk hedefim sağlıklı beslenme düzenini öğrenip neyi nasıl dengeleyeceğimi öğrenmekti onu da yavaş yavaş oturttum allahın izniyle , evdeyken zaten çocuğunkileri mutlaka ayırırım sonra tekrar veririm hayvan konusunda o kadar haklısın ki ben neredeyse hergün buda benimkilerin hakkı deyip veririm annemin bi lafı vardır onlar da allah der unutmamak lazım diye
Cnm ben paylaştım ama sadece bel kısmı bi tik inceydi, göbek ölçmemiştim. Senin ölçüleri görünce acaba yanlış mı ölçtüm diye tereddütte kaldım
Iyiyim canım sen nasılsın temizlik zor gecti sanırım,Selam kızlar nasılsınız. Ben çok yorgun bitkin ölmüş bir haldeyimdiyet de bozuldu
Aynen canım biz temizledik çocuklar dağıttı. Hiç durmadılar. Bebek sürekli kucağımda, kız sürekli sinit krizi geçirdi. Oğlum tuvaletini hep altına yaptıIyiyim canım sen nasılsın temizlik zor gecti sanırım,
Neler yedin toparlarsın yarına insallah
Ne zor gecmis canım yaaa temizlik yapmasan daha iyiymişAynen canım biz temizledik çocuklar dağıttı. Hiç durmadılar. Bebek sürekli kucağımda, kız sürekli sinit krizi geçirdi. Oğlum tuvaletini hep altına yaptı
Öğlen etli ekmek yedim akşam poğaçatartı öncesi çok kötü oldu ama yemek yapacak fırsatım olmadı.
Cnm biz iyiyiz ama senin günün çok zor geçmiş. İnşallah gece dinlenebilirsinSelam kızlar nasılsınız. Ben çok yorgun bitkin ölmüş bir haldeyimdiyet de bozuldu
Aynen canım yapmasam iyiymiş gerçekten. Bir sonrakinde ben anahtarı bırakıp komşuya gidicemNe zor gecmis canım yaaa temizlik yapmasan daha iyiymiş
Öğlen yine güzelmis canım aksam olmasa olurmus ama toparlarsın sen moralini bozmak yok
En iyisi olur sanırımAynen canım yapmasam iyiymiş gerçekten. Bir sonrakinde ben anahtarı bırakıp komşuya gidicembiz olmasak daha çok iş yaparmış bi de azar işittik
İç bacak ölçüsünü anlayamadım canım.En ince yerim bel diyelim 76
En kalın yeR göbek diyelim 89
Popo 94
Iç bacak 55
12 eylül perşembe ölçüler
İç bacak ölçüsünü anlayamadım canım.
İnşallah canım. hala uyuyan yok ama hayırlısıCnm biz iyiyiz ama senin günün çok zor geçmiş. İnşallah gece dinlenebilirsin
Yani bacaklar tek tek ölçülüyor dimiUst bacak. En kalın yer canım
Zor bir gün olmuş canım üzüldüm. Yeme işi senin durumunda arada bir aksayabilir ama sıkma canını. Elbette toparlayıp dengelersin.Aynen canım biz temizledik çocuklar dağıttı. Hiç durmadılar. Bebek sürekli kucağımda, kız sürekli sinit krizi geçirdi. Oğlum tuvaletini hep altına yaptı
Öğlen etli ekmek yedim akşam poğaçatartı öncesi çok kötü oldu ama yemek yapacak fırsatım olmadı.
Canım afiyet olsun.
İnşaallah güzel bir eksi görürümCanım afiyet olsun.
İşte menü işte spor işte suuuuuuuuyarina hazirsin çok şükür. Evde salatalık varsa kaç tane olursa olsun çıtır çıtır ye..açlığını bastırır. Kuşlar söyledi Akşam menumuz neredeyse aynı...birazdan ben de yazacağım.
Iyi aksamlar canım hosgeldin ❤Hayırlı akşamlar şekerler nasılsıniz benim kayın validemle görümcemi balık yemeye çağırdım o yüzden pek ugrayamadim ancak fırsatım oldu sizde ne var ne yok geçmişi yakalayamadım çok geride kalmış durumlar ne alemde varmi Bi sıkıntı kaçan göçen kaçamak yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?