Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hanımlar yarına hazırmıyıııız
Hazırım
Kilo kontrolde dediğin uygulanabilir. Ömür boyu diyet zaten çok zor. Azar azar yiyip de dengeli beslenmek hepimizin ortak hedefi. Prensesim yaşının etkisi olabilir bu şekilde yine de kilo vermen. Yalnız ben denediğimde ertesi gün tık yok...üstüne bırak eksiyi bir de artı görüyorum. Bu yüzden kaçamak yapan arkadaşlar olduğunda çok endiseleniyorum. Mühendis anneyi bu yüzden uyarmistim...ama sağ olasın sen cevap vermişsin. Hayvan konusundaki hassasiyetini de ayrıca tebrik ederim.

Iyiyim canım sen nasılsın temizlik zor gecti sanırım,
Neler yedin toparlarsın yarına insallah
Aynen canım biz temizledik çocuklar dağıttı. Hiç durmadılar. Bebek sürekli kucağımda, kız sürekli sinit krizi geçirdi. Oğlum tuvaletini hep altına yaptı
Öğlen etli ekmek yedim akşam poğaça tartı öncesi çok kötü oldu ama yemek yapacak fırsatım olmadı.

Ne zor gecmis canım yaaa temizlik yapmasan daha iyiymiş
Öğlen yine güzelmis canım aksam olmasa olurmus ama toparlarsın sen moralini bozmak yok

Ne zor gecmis canım yaaa temizlik yapmasan daha iyiymiş
Öğlen yine güzelmis canım aksam olmasa olurmus ama toparlarsın sen moralini bozmak yok
Aynen canım yapmasam iyiymiş gerçekten. Bir sonrakinde ben anahtarı bırakıp komşuya gidicem biz olmasak daha çok iş yaparmış bi de azar işittik

Zor bir gün olmuş canım üzüldüm. Yeme işi senin durumunda arada bir aksayabilir ama sıkma canını. Elbette toparlayıp dengelersin.

Canım afiyet olsun.
İşte menü işte spor işte suuuuuuuu yarina hazirsin çok şükür. Evde salatalık varsa kaç tane olursa olsun çıtır çıtır ye..açlığını bastırır. Kuşlar söyledi Akşam menumuz neredeyse aynı...birazdan ben de yazacağım.

İnşaallah güzel bir eksi görürüm uyurum birazdan, yemiyim bir şey daha

Hayırlı akşamlar şekerler nasılsıniz benim kayın validemle görümcemi balık yemeye çağırdım o yüzden pek ugrayamadim ancak fırsatım oldu sizde ne var ne yok geçmişi yakalayamadım çok geride kalmış durumlar ne alemde varmi Bi sıkıntı kaçan göçen kaçamak yapan

Iyi aksamlar canım hosgeldin ❤
Afiyet olsun canım biz daha balık sezonunu acamadık
Simdilik bir sıkıntı yok gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…