Eşimde normalde balığın kulağına kar kaçmadan almam derdi nasıl olduysa aradı balık alayım mı hamsi ama küçükler dedi tmm al dedim allahtan detoksa baslamamistim sütle balık olmazdi balığı tercih ettim afiyetle yedim yağlı kağıtta pisirdim Yagsiz Mis gibiIyi aksamlar canım hosgeldin ❤
Afiyet olsun canım biz daha balık sezonunu acamadık
Simdilik bir sıkıntı yok gibi :))
Afiyet olsun canimEşimde normalde balığın kulağına kar kaçmadan almam derdi nasıl olduysa aradı balık alayım mı hamsi ama küçükler dedi tmm al dedim allahtan detoksa baslamamistim sütle balık olmazdi balığı tercih ettim afiyetle yedim yağlı kağıtta pisirdim Yagsiz Mis gibi
O bişey degil canımEvet var midem sırtıma kaçtı
Sana söz veriyorum rakibem o gun gelicek ve cok yakinda gelicek İnsallahEvetttttt
Sen hedefe ulaşınca patlayan ne varsa alayını patlatacağım Rakibem
Tşk ederim mezun olayım sana balık ısmarlarım beraber yerizAfiyet olsun canim
Tamam olur bekliyorum unutma sözünü Birlikte balik yicezTşk ederim mezun olayım sana balık ısmarlarım beraber yeriz
Şimdi çok komplike bir cevap yazacağım. Özet yapmaya çalışayımCnm çok şükür oğluma bakma lüksüm var. Allaha bugünüm için ne kadar şükretsem az ama evde oturmak çeneme vuruyor benimgereksiz gereksiz normalde takılmayacağım konulara takıyorum sonra. Bak bugün forumu nasıl meşgul ettim
Hadi inşallah canim birinci olalimKizlar yarin hepin(m)izin eksiyle gelmesini ve bizi mutlu eden sonuc almasini diliyorum
6.takim yine yeniden 1.olsun
Yine ansiklopedi gibi yazmissin masallah ne guzel anlatmissin canimŞimdi çok komplike bir cevap yazacağım. Özet yapmaya çalışayım
Halimize ne kadar şükür etsek azdır. Aslında ne kadar şanslısın. Özel sektörde çalışmak evli ve çocuklu bir kadına çok zor. Memurluk bu anlamda daha insaflı. Çalışma hayatına aşina insan biraz uzunca evde kalınca çok şeyi gereğinden fazla düşünüyor. Takmadığına takıyor, sıkılmadığı şeye sıkılıyor, sinirleri bozuluyor, alıngan oluyor canım. Kilona takman da bundan olabilir. Çalışmayınca bolca konuşmak, çalışırken de sakinlik ararız :)))) İnsan her türlü tatmini zor bir varlık. Evet sağlık için kilo verelim, vermemiz de lazım fakat realite olarak genelde insanlar önce estetik kaygıyla zayıflamaya karar veriyor. Ama emin ol görüntün gayet iyi canım :) Hele 55 olursan tadından yenmez :))
O 40 kilo işine gelince, kimisi cidden hemen veriyor ya, tamamen metabolizma, genetik, her neyse onlardaki, biz de yok ki hepimiz buradayızBazısı da bildiğin aç geziyor. Sevse de yemiyor, nasıl bir iradeyse hiç mi iradeleri kırılmaz, maşaallah, var öyle tanıdıklarım. Bir şey ikram ederim, ucundan hızlıca bir tane alır hemen tabağı ortadan yok eder, aman görmeyim yeter bu der,Ben hiç onlardan olamadım. Yemeği seviyorum maalesef. Bazı dönemler stresten çok az yiyorum, bazende yine sıkıntıdan çok yiyorum. Bir meşguliyet şekli gibi ama özünde yemeyi sevmek var sanırım. Biri bize grup terapisi yapsın, çocukluğumuza insin :))))
Dün yeme alışkanlığı için uzunca bir yazı okumuştum. Metabolik sorun dışında yemek yemenin bilinçaltında "zevk almak" olduğunu irdeleyen bir yazıydı. Bu zevk almamız, genelde ne yediğimizle de ilgiliymiş. Onun bir geçmişi var, çağrışımı var bilinçaltımızda diyor. Genelde ne yiyorsak, onu yediğimiz mutlu zamanlarımız varsa aslında o zamanı yakalamaya çalışıyormuşuz. Onun için yediğimizde mutlu olmamız, bizde bir huzur ve güven duygusu içinde hissetmemize neden oluyormuş. Bilinçaltı bunu aradığı için vücudumuzu organize edermiş. Onun için midemiz, tok bile olsak açlık hissi yaratırmış, vs vs aç olmasak da aç gibi yememizi sağlayacak, haklı gösterecek tüm faaliyetleri, hormonları organize edermiş vs diyor. Meğer yerine koyamadığımız her ne ise böyle hallediyormuşuz. Kendinizi iyice sorgulayın diyor,sonradan pişmanlık duyduğunuz her yeme işinde neden yediniz, bu işin özünde "zevk" aldığınızı göreceksiniz. Bu bir madde bağımlılığı gibidir. Ve bunu yenmek için başlarda, ilk yeme hissi gelince ,ne yemek istediyseniz önce su için ve beyninizde düşündüğünüz şeyi yediğinizi hayal edin diyor. Bunu başarınca da his geldikçe suyu hayalinizde için ve işinize bakın diyor. Bilinçaltı böyle böyle programlanırmış ve o his kaybolana kadar devam edin diyor.
Herkese iyi geceler ❤
Iyi geceler canımiyi geceler kızlar
sabah tartımı var şimdi  ne çabuk geçti zaman ya sabah erkenden atayım kendimi tartı kollarına
Belkide ablacim ayni yontemi annemede uyguladim ama neredeyse sifir kacamakla o sadece 300 gr verebildi ben 700 verdim yas ve bazi hastaliklar cok etkili vermeyeHazırım
Kilo kontrolde dediğin uygulanabilir.Ömür boyu diyet zaten çok zor. Azar azar yiyip de dengeli beslenmek hepimizin ortak hedefi. Prensesim yaşının etkisi olabilir bu şekilde yine de kilo vermen. Yalnız ben denediğimde ertesi gün tık yok...üstüne bırak eksiyi bir de artı görüyorum. Bu yüzden kaçamak yapan arkadaşlar olduğunda çok endiseleniyorum. Mühendis anneyi bu yüzden uyarmistim...ama sağ olasın sen cevap vermişsin. Hayvan konusundaki hassasiyetini de ayrıca tebrik ederim.
Kesin biziz kaptanim 1. Kacari yokgecen hafta ufak vir nefes aldik o kadar :))Hadi inşallah canim birinci olalim
Yine ansiklopedi gibi yazmissin masallah ne guzel anlatmissin canim
Iyi geceler canım
Iyi geceler canım
Bende anlamiyorum ne zaman gecti 1 hafta yine cuma geldi
Bencede bu hafta cokk iyi gidiyoruz o birincilik gelecekKesin biziz kaptanim 1. Kacari yokgecen hafta ufak vir nefes aldik o kadar :))
Cnm çok erken tartılmaiyi geceler kızlar
sabah tartımı var şimdi  ne çabuk geçti zaman ya sabah erkenden atayım kendimi tartı kollarına
Goz ardi etmis olabilir misin yanlislikla canim
Cnm gözden kaçırmışım hızlıca bakarkenGoz ardi etmis olabilir misin yanlislikla canim
Tamam canimCnm gözden kaçırmışım hızlıca bakarkenbir an korktum.
O ey gııı dazete kŞimdi çok komplike bir cevap yazacağım. Özet yapmaya çalışayım
Halimize ne kadar şükür etsek azdır. Aslında ne kadar şanslısın. Özel sektörde çalışmak evli ve çocuklu bir kadına çok zor. Memurluk bu anlamda daha insaflı. Çalışma hayatına aşina insan biraz uzunca evde kalınca çok şeyi gereğinden fazla düşünüyor. Takmadığına takıyor, sıkılmadığı şeye sıkılıyor, sinirleri bozuluyor, alıngan oluyor canım. Kilona takman da bundan olabilir. Çalışmayınca bolca konuşmak, çalışırken de sakinlik ararız :)))) İnsan her türlü tatmini zor bir varlık. Evet sağlık için kilo verelim, vermemiz de lazım fakat realite olarak genelde insanlar önce estetik kaygıyla zayıflamaya karar veriyor. Ama emin ol görüntün gayet iyi canım :) Hele 55 olursan tadından yenmez :))
O 40 kilo işine gelince, kimisi cidden hemen veriyor ya, tamamen metabolizma, genetik, her neyse onlardaki, biz de yok ki hepimiz buradayızBazısı da bildiğin aç geziyor. Sevse de yemiyor, nasıl bir iradeyse hiç mi iradeleri kırılmaz, maşaallah, var öyle tanıdıklarım. Bir şey ikram ederim, ucundan hızlıca bir tane alır hemen tabağı ortadan yok eder, aman görmeyim yeter bu der,Ben hiç onlardan olamadım. Yemeği seviyorum maalesef. Bazı dönemler stresten çok az yiyorum, bazende yine sıkıntıdan çok yiyorum. Bir meşguliyet şekli gibi ama özünde yemeyi sevmek var sanırım. Biri bize grup terapisi yapsın, çocukluğumuza insin :))))
Dün yeme alışkanlığı için uzunca bir yazı okumuştum. Metabolik sorun dışında yemek yemenin bilinçaltında "zevk almak" olduğunu irdeleyen bir yazıydı. Bu zevk almamız, genelde ne yediğimizle de ilgiliymiş. Onun bir geçmişi var, çağrışımı var bilinçaltımızda diyor. Genelde ne yiyorsak, onu yediğimiz mutlu zamanlarımız varsa aslında o zamanı yakalamaya çalışıyormuşuz. Onun için yediğimizde mutlu olmamız, bizde bir huzur ve güven duygusu içinde hissetmemize neden oluyormuş. Bilinçaltı bunu aradığı için vücudumuzu organize edermiş. Onun için midemiz, tok bile olsak açlık hissi yaratırmış, vs vs aç olmasak da aç gibi yememizi sağlayacak, haklı gösterecek tüm faaliyetleri, hormonları organize edermiş vs diyor. Meğer yerine koyamadığımız her ne ise böyle hallediyormuşuz. Kendinizi iyice sorgulayın diyor,sonradan pişmanlık duyduğunuz her yeme işinde neden yediniz, bu işin özünde "zevk" aldığınızı göreceksiniz. Bu bir madde bağımlılığı gibidir. Ve bunu yenmek için başlarda, ilk yeme hissi gelince ,ne yemek istediyseniz önce su için ve beyninizde düşündüğünüz şeyi yediğinizi hayal edin diyor. Bunu başarınca da his geldikçe suyu hayalinizde için ve işinize bakın diyor. Bilinçaltı böyle böyle programlanırmış ve o his kaybolana kadar devam edin diyor.
Herkese iyi geceler ❤
O neydi gııız gazete küpürü gibi okudum valla ayaklı ansiklopedi diye boşuna dememişimŞimdi çok komplike bir cevap yazacağım. Özet yapmaya çalışayım
Herkese iyi geceler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?