Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumartesi piknik organize ettim beni kimse tutamaz şimdiden haber verim menü paylaşmasam olmazmi yiyen var yiyemeyen var emzirenler var hamile var canı çeker üzülürüm sonra

Cnm senin dediğinde doğru ama fazla kaçırınca, sağlıklı yemekler bile yesem tartıda + kilo görüyorum. O nedenle 2 gün sonra tartılmak daha sağlıklı sonuç veriyor. P Prensesimin Annesiyim in dediği gibi kilo almak, vermek metabolizma ile alakalı daha çok. Ben belli aralıklarla kaçamak yapmama engel olamıyorum ama tartıda beni çok etkilemiyor şimdilik tabii dikkatli olmakta fayda var

Benim okuduğum kitapta da bu yemek bağımlılığının kesinlikle iradeyle alakası olmadığını tamamen beyin kimyamızla alakalı olduğunu söylüyor. Yediğimiz bizi mutlu eden yiyecekler bir dönem sonra beyin kimyamızı bozarak bağımlılık yapıyormuş. Onların yerine aynı duyguları hissedeceğimiz aktiviteleri hayatımıza yerleştirirsek beyin kimyamız yavaş yavaş düzelirmiş.

Biz seni kapıdan kovduk bacadan geri geldin
Kız cadı, bizim elektriği az önce sen mi kestin yoksa Elektrik yok modem yok... Baktım o ara piknik falan yazmışsın. Normalde bu saatte buralarda olmam. 40 yılda bir takılayım dedim komplo zinciri :))))))

Kızlar faturalı taahhütlü hattımın ekimde taahhütü bitiyor. Hattı taşıyacağım. Taahhüt bitmeden taşırsam bu güne kadar aldığım indirimleri ödemem lazım. Sonrasında fatura kesilmeden nasıl taşıyabilirim fikri olan var mı?

Ağır yaşamlar dada kadınlar öyle diyo yemek yerken mutlu oluyorum hiç birsey düşünmüyorum diyorlar

Kız cadı, bizim elektriği az önce sen mi kestin yoksa Elektrik yok modem yok... Baktım o ara piknik falan yazmışsın. Normalde bu saatte buralarda olmam. 40 yılda bir takılayım dedim komplo zinciri :))))))
Fazla takılma kördüğüm olursun dedim nasıl olsa enerjim kuşağım yattı modemin ışıkları boşuna elektrik yakmasın müsrüflük

Et yok gün gibibilmem anlata bildimmi
oww kacamaklar gelsin bak cok merdane yicen sonra haberin olsun
Gel kiz sen burdayken ayri bi mutlu oluyorum dediğin gibi 40 yilda bi seni bu saatte buluruz

Evet canım, benim okuduğumda aynen tam olarak bunu anlatıyor. Ama bunun 2 aşaması var diyor. Birinci aşaması yazdığım kısmı, 2. aşama içinse, yazdığım kısmıyla beraber alışkanlığın zamanı uzadıkça ağırlaşıp bir metabolizma sorununa dönüştüğünü anlatıyordu. Bu aşama da psikiyatri ve endokrinoloji desteği almak lazım diyor ama aramızda o seviyede olan var mı bilemiyorum, sanmıyorum da. O yemeği yemediğinde madde bağımlısının yoksunluk krizi gibi etkileri olduğunu anlatıyordu.

Gel kiz sen burdayken ayri bi mutlu oluyorum dediğin gibi 40 yilda bi seni bu saatte buluruz
Cansın sen ya
Aslan Rakibem bazıları gibi beni kovmuyor gel diyor, elektrik müsriflik deyip modemin fişini çekmiyor
Kız cadı Gulumse24 cumartesi çok şey etme, fazla yemek de ayrı bir israf Sonra oklavayla vs dövmesi var ki o da zaman israfı

Ooo deli kanlı Sende mi burdasin kirk yılın başı Bi keyif yapicam 1ayda ilk kaçamak hemde merdane bana işlemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…