Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm seninki kilo değil ödem sanırım. Bence pazartesi asıl kilonu görücez sıkma canını. Sende harika gidiyorsun ❤
Benim daha önce de böyle olmuştu. Pazartesi çok güzel eksi geliyordu cumaya gidiyordu o eksi. Diyetisyen tartı stresi var sizde vücut strese girince su tutar demişti hadi len ordan deyip bırakmıştım o diyetisyeni

Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤

Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin. Gelecek hafta 5lerde olacaksın ne güzel. darısı başıma inşallah canım.

Birde hani zaman geçtikçe daha iyi olurdu tartı
64.4 idim. kan verdim
Eve geldim küçük şişenin yarışı su içtim
64.9 oldum.siz sudami icmiyosunuz 11 e kadar
Su içmişsin canım benim, haliyle hemen fazla çıkartıyor, bir de tuvalet birikmesi de olmuştur belki. Bir şey yemeyince su da içesim gelmiyor zaten benim.

Kesin görürmüşsün canım, pek de uzak değilsin hani, bu gazla haftaya 60dan aşağı düşersin sen :)))))
haftaya zor bebem ya yine evde olmayacagim((
Düzenini bozan şeyleri ortadan kaldıramadığın için mezuniyet biraz mecburi gibi oldu canım. Sen ayrılmazsın zaten bizden, böylece de vermeye devam edersin. Rakip olamadan gittin sen
Ay kiz bende bu sabah kendi kendime dedim rakip olacaktik biz bu hafta oda yalan oldu diye (( sen benim gonlumun biricik rakibesisin bebem

Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤

Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Tebrik ederim canım çok iyi
Diyetisyende kan sonucum çıkınca tartilacakmisim .pazartesiye kaldi
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 64.4
-1.9
Bende masallahlarinizi istiyorum
Tebrik ederim canım çok iyi
Birde hani zaman geçtikçe daha iyi olurdu tartı
64.4 idim. kan verdim
Eve geldim küçük şişenin yarışı su içtim
64.9 oldum.siz sudami icmiyosunuz 11 e kadar
Ben içmiyorum, minik bir lokma bile yemiyorum

Geçen hafta :72.4
Bu hafta : 72
Fark : - 400
Yüzde : 0.55

Geçen hafta ki 2 kilodan sonra bekliyordum bunu, bu haftanın aşırı koşturma yorgunluğu da eklendi.

Elhan pastelfit Zipzip-
Tebrik ederim canım eksi ile gelmen güzel
bugün yemek çok fena ya
şehriye çorbası
dolma biber
patatesli börek
yogurt
Hakkaten feciymis öğle yemegi,
Corba ve dolma biber yersen börek yeme artık :)
Bu saate kadar spor yaptım ama
Yaa canım kıyamam eksi gelmek için spor yapıyorsun
Pazartesi 70.9
Bugün 70.1
Fark 800 gram

Sanırım bendeki kilolar sporla gidiyor özellikle ip atlamayla bunu çözdüm artık
Tebrik ederim canım güzel eksi

D vitaminime başlıyım yine, o düşünce zor veriyorum kilo, bugün bir ampul alıp içicem.
Sporu ne yapsam, her gün okula gidip gelmek yeter sanki, fazlası da iyi gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Ne faturaymış :))) İşte tam o anda taahhüt bitince faturasıza geçirin diyeydin iyiymiş. Onlarla beni konuştursan çatır çatır kavga ederdik Benimde internet öyle, bitince ya kapattıracağım, ya da tarife geçişi yapacağım, yoksa faturada en az 3 katı geçirecekler. Şunları arasan da dibini delsen çünkü bunlar çok şekilli konuşup hep aynısını yapıyorlar. 2 kerede beni aradılar, karışık karışık konuştular, sesleri de net gelmiyordu kazayla duymadığım bir şeye evet desem (anlayıp anlamadığına bakmaksızın onay sayıyorlar) ek bedeli geçireceklerdi de Allah'tan bir kelimelerinden yakaladım. İnsanlar 90 tl için tam gün amelelik yapıyor.

Tebrik ederim canım eksi ile gelmen güzel

Hakkaten feciymis öğle yemegi,
Corba ve dolma biber yersen börek yeme artık :)

Yaa canım kıyamam eksi gelmek için spor yapıyorsun

Tebrik ederim canım güzel eksi
Daha çok olsun isterdim üzgünüm açıkcası
Liste beni çok güzel motive ediyor ama acayip da stres oluyorum bunu yenmem lazım
Bu hafta belli bir listeye göre yapmaya çalışıcam menüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…