Öyle etkisi varsa kullan yeniden canımD vitaminime başlıyım yine, o gülünce zor veriyorum kilo, bugün bir ampul alıp içicem.
Sporu ne yapsam, her gün okula gidip gelmek yeter sanki, fazlası da iyi gelmiyor bana.
Canım 5 kilo mu kalmış hedefineKızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar ❤
Geçen cuma : 62.05 kg
Bu cuma : 60.25 kg
Fark : 1.8 kg
% : 2.9
Evet canım uzak, bu hafta ellerim hep şiş gezdim ödem yaptı yorgunluk bende sanırımÖyle etkisi varsa kullan yeniden canım
Okula gidip gelirken yürüyüs yapsanda yeterli olur uzaktı sanırım
Uzulme canım benim her hafta cok fazla eksi ile gelmen zor olur,Daha çok olsun isterdim üzgünüm açıkcası
Liste beni çok güzel motive ediyor ama acayip da stres oluyorum bunu yenmem lazım
Bu hafta belli bir listeye göre yapmaya çalışıcam menüleri
Olabilir canımEvet canım uzak, bu hafta ellerim hep şiş gezdim ödem yaptı yorgunluk bende sanırım
Günaydın canımm, hoş geldin, nasılsın?Günaydın takımım
Ben de haline üzülüp yeter yapmayın, ne yapıyor da her gün ceza alıyor böyle demiştimDoğru hatırlıyorsun, geldiğimde herkes elinde sopa sallıyordu, nereye düştüm ben demiştimBir kaç nasiplendik, sonra yola girdik :))) Teşekkür ederim tatlım. Alışkanlık oldu herhalde, vermesem tuhafıma gidecekti
Sağol canımGünaydın canım ❤
Erken tartılmanın da etkisi var ama yinede güzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canım tebrik ederim
Sağol canım seninde cuman mübarek olsun
Günaydın canım hafta içi yemene ragmen kilo almamıssın demek ki dikkat etsen kilo verecektin bu hafta menülerinide bekliyorum
Günaydın canım gecmiş olsun ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım hadi bakalım merakla bekliyorum sonucunu
Günaydın canım ❤
Bence bu hafta ödeme ve düne göre güzel eksi moralini bozma 6 lı rakamları haftaya göreceksin
Afiyet olsun ablacım ❤
Tebrik ederim canım güzel eksi
Günaydın canım ❤
Günaydın canım hayırlı cumalar♥
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim canım
hadi yaa liste o kadar kalabalık ki farketmemişim, tabi biri de benim ama korkma benden. güzel gelecek oranım.Inşallah canım
Daha 8 kişi bildirim yapmamıs ana listede
çorbayı çok canım çekti. Ben de bu saate kadar hala yiyemedim bişeyler. Gözümün önünde lahmacunlar dönüyorbugün yemek çok fena ya
şehriye çorbası
dolma biber
patatesli börek
yogurt
Tatlım rakip olsak da belli zaten sen beni siler atarsın verdiğin kilolarlahaftaya zor bebem ya yine evde olmayacagim((
Ay kiz bende bu sabah kendi kendime dedim rakip olacaktik biz bu hafta oda yalan oldu diye(( sen benim gonlumun biricik rakibesisin bebem
Müsait olunca bakayım canım menülerineBenim bu hafta ki menülerime göz atıp fikir verebilecek olan var mı? Merde yanlış yapıyorum
Günaydın ablacım ❤Günaydın arkadaşlar
Tebrik ederim ablacım az ama eksi gelmissin güzelGeçen cuma: 87.4
Bugün: 87
Bir masallah da senin için geliyor canım süpersin tebrik ederim
Yaaa merakla bekliyorum bildirimini canım ❤hadi yaa liste o kadar kalabalık ki farketmemişim, tabi biri de benim ama korkma benden. güzel gelecek oranım.
Günaydın canım ❤
Tebrikler
Tebrikler canım
Çook geçmiş olsun beş ağrısı zor
Harikasın maşaallah
Tebrikler
Afiyet olsun canım, tartıldın mı?
Geç olsun canım.
Sagolun kizlar evet canım malesef migrengeçmiş olsun migren mi var sende
inşallah görürsün ama durdun durdun da neden kaçamak yaptın
maşallah canımmm ne kadar güzel
günaydınnnn
Tebrik ederim canım, eksiyle gelmişsin. sanırım bu hafta spor yapamadın.Geçen cuma: 87.4
Bugün: 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?