Saat 8e kadarmi bildirim ne. Zaman açıklanacak 14.takima baktım 1kisi ortada yok onu bekliyorlar birde keptin var yüzdesi %4 sanırım bireysel birincilik paylasilacakDaha 4 ve 14 acıklamadı ki baktın mı ortalamlarına :))
kuzum sen hem hamile hemde emziriyormusun?Evde bebekle yemeği zor yapıyorum kız
Sağol canım Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin.Evet canım spor yapamadım bir türlü , kısa bir süre daha böyle olur herhalde,çok yoğunum bu günlerde , ondan sonra sıkı bir şekilde devam, yeni başlangıç diyelim hatta
sen hedefe ulaşıncaya kadar yürüyüş yap ondan sonra diğer egzersizleri yaparsın canım
Rakibem sen ne yaptın böyle maşallah ama uzak dur bunlardan
Oğlun çok yakışıklı maşallah, Allah size bağışlasın evladınızı
Canım inşallah istediğin kiloya inersinismim xxx,yaşım 29, iki tane çocuğum var,ev hanimiyim evliyim,boy 1.60 kilo 8.800gr hedef 67kg)iki yıl önce 13.grupa katıldım ama kısa sürdü.genetik olarak annem başta tüm kardeslerimde kiloya yatkinlik var.insülin direncim olduğu için biraz vermekte zorlanıyorum. ınş eksik bişey soylememidimdir.herkese bol sans
Son 1 takım kaldı bagırmaya :)))Yok ama birincilik geldiiiiiiiiiiiii diye bağırmak istiyorum:)
Evet canım 8 e kadar bildirim yapılması gerekiyorSaat 8e kadarmi bildirim ne. Zaman açıklanacak 14.takima baktım 1kisi ortada yok onu bekliyorlar birde keptin var yüzdesi %4 sanırım bireysel birincilik paylasilacak
Aynenkuzum sen hem hamile hemde emziriyormusun?profil nickinde emziren anne diyirda tabi takvimde yemelik
14.takim benim eski takımımSon 1 takım kaldı bagırmaya :)))
Evet canım 8 e kadar bildirim yapılması gerekiyor
Evet ikisininde yüzdesi aynı oldu iki birinci olacak bu hafta :))
Doğum günü kutlu olsun canım. Eşin hala ayaklanmadi mi.Hb canım bugün oğlanın Doğum günüydü çarşı-pazar yaptım yeni döndüm öldüm yorgunluktan bir evin hem anası hem babası olmak çok zormuş
Hem de ne çirkinFoto da bir çirkin ördek görüyorum
Canım teşekkür ederim incekemişsin, proteini öğlen alsam olur değil mi, akşam almak iyi gelmiyor bana.ne diyeti yapıyorsun canım bilmiyorum ama gün içi çok aç kalmışsın öğle yada akşam yemeğine protein eklesen iyi olur
bu menü gayet dengeli
kahvaltı da yumurtanı ye canım mutlaka öğle yemeği tuzlu hem de seni acıktırır hem de miktar olarak doyurmamıştır bile akşam ideal
akşam protein dene canım yediğin yoğurt hiç tatmin edici değil beyin kilo verme diye mesaj yollar mazallahbir de saatlerini düzenlesen daha iyi olur akşam yemeğin 17-18 arası bitse protein olsa yatmadan en fazla yoğurt yesen meyvesiz daha verimli olur sabah aç karnına şade kahvede oldukça işe yarıyor
Bende 14. Takımdaydım canım önce14.takim benim eski takımım
Çok ahım şahım bişey değil canım ya, Ankara simidinin yerini tutamaz. Bı de acayip yağlı.Ben hiç yemedim daha gitmek de nasip olmadı :))
Hoş geldin canım. Diyet grubumuz hem hoşsohbet hem azimli.Çok eğlenceli bir okadar da motiveli bur gruba katıldım,kendimi cok sansli hissediyorum
Memnun oldum...Ben de kendimi tanitayim. İsmim Meryem 50 yaşındayım. Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum. 22 ve 21 yaşlarında iki erkek evladım var. Bugün itibariyle 63.3 kiloyum hedefim 56. Başarılar diliyorum.Memnuniyetle kuzum29 eylülde 29yasinda oluyorum,12yillik evliyim iki çocuk annesiyim, ev hanimiyim, 1.60boyunda en son 86kg idim.ve hayatımın yarısı diyetle geçti diyebilirim çünkü çok hızlı kilo alan bi yapım var. eglenceligim, biraz espiriliyim,Izmir'den katiliyorum taliplerimi bekliyorum
En sevdiğim arkadaş tipiHayir canim sonucta sakalasiyoruz☺Hosuma gidiyor takimimla boyle konuşmak
Sevmiyorum her seyi ciddiye alip her seyden bi mana cikaran insanlari
Uzun,sağlıklı ve hayırlı ömrü olsun inşaallah. Kolay gelsin sana da. Papucum enişte işte diye mi her iş sana kaldı böyleHb canım bugün oğlanın Doğum günüydü çarşı-pazar yaptım yeni döndüm öldüm yorgunluktan bir evin hem anası hem babası olmak çok zormuş
Sağol canım cümlemizinkini inşallah.yok canım ameliyat oldu ya hareket kabiliyeti kısıtlı önümüzden herşey bende hatta o da bendeUzun,sağlıklı ve hayırlı ömrü olsun inşaallah. Kolay gelsin sana da. Papucum enişte işte diye mi her iş sana kaldı böyle
Teşekkür ederim
Doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllaraHb canım bugün oğlanın Doğum günüydü çarşı-pazar yaptım yeni döndüm öldüm yorgunluktan bir evin hem anası hem babası olmak çok zormuş
Canım ben de çok az su içiyordum bu hafta çok dikkat edip en az 3 lt içtim her gün, son iki gün hariç. Çok güzel kilo verdim. Çok önemli olduğunu farkettim.Tamam canım sen bakınca söylersin eksiğimi, suyu 2 litre içtim her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?