Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım Allah hepimizin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin.
Bu hafta da bol bol yürüyeceğim. Sen de inşallah en kısa zamanda yoğunluğunu atlatıp baslayabilirsin.

Canım inşallah istediğin kiloya inersin
Hoşgeldin

Yok ama birincilik geldiiiiiiiiiiiii diye bağırmak istiyorum:)
Son 1 takım kaldı bagırmaya :)))
Saat 8e kadarmi bildirim ne. Zaman açıklanacak 14.takima baktım 1kisi ortada yok onu bekliyorlar birde keptin var yüzdesi %4 sanırım bireysel birincilik paylasilacak
Evet canım 8 e kadar bildirim yapılması gerekiyor
Evet ikisininde yüzdesi aynı oldu iki birinci olacak bu hafta :))

Canım teşekkür ederim incekemişsin, proteini öğlen alsam olur değil mi, akşam almak iyi gelmiyor bana.
Uyguladığım bir diyet yok, uydurmasyon bu hafta okul yolunda telef oldum bir türlü dengeli bir şekilde beslenemedim.

Çok eğlenceli bir okadar da motiveli bur gruba katıldım,kendimi cok sansli hissediyorum
Hoş geldin canım. Diyet grubumuz hem hoşsohbet hem azimli.
Memnun oldum...Ben de kendimi tanitayim. İsmim Meryem 50 yaşındayım. Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum. 22 ve 21 yaşlarında iki erkek evladım var. Bugün itibariyle 63.3 kiloyum hedefim 56. Başarılar diliyorum.
Hayir canim sonucta sakalasiyoruz☺Hosuma gidiyor takimimla boyle konuşmak
Sevmiyorum her seyi ciddiye alip her seyden bi mana cikaran insanlari
En sevdiğim arkadaş tipi ...Trip atmayı bilmediğim gibi tripli insanlardan da uzak dururum. Yorucu oluyorlar. Yonahime takibindeyim şekerim.

Hb canım bugün oğlanın Doğum günüydü çarşı-pazar yaptım yeni döndüm öldüm yorgunluktan bir evin hem anası hem babası olmak çok zormuş
Uzun,sağlıklı ve hayırlı ömrü olsun inşaallah. Kolay gelsin sana da. Papucum enişte işte diye mi her iş sana kaldı böyle

Uzun,sağlıklı ve hayırlı ömrü olsun inşaallah. Kolay gelsin sana da. Papucum enişte işte diye mi her iş sana kaldı böyle
Sağol canım cümlemizinkini inşallah.yok canım ameliyat oldu ya hareket kabiliyeti kısıtlı önümüzden herşey bende hatta o da bende

Tamam canım sen bakınca söylersin eksiğimi, suyu 2 litre içtim her gün
Canım ben de çok az su içiyordum bu hafta çok dikkat edip en az 3 lt içtim her gün, son iki gün hariç. Çok güzel kilo verdim. Çok önemli olduğunu farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…