Ne zaman Di canım. Ben seni hiç hatırlamıyorum benim zamanımda kaptan sekerpancariydiBende 14. Takımdaydım canım önce
Akşam alsan kilo açısından ve tok tutmasından dolayı daha iyi olur çünkü öğle akşam arası kısa oluyor zaten ama olmuyorsa öğle de olur tabi ama denge kur mutlaka yumurta yoğurt tüketimin çok doğru meyve porsiyonlu muydu bakmadım ama ona da dikkat edersen ve saatler de önemli tabiCanım teşekkür ederim incekemişsin, proteini öğlen alsam olur değil mi, akşam almak iyi gelmiyor bana.
Uyguladığım bir diyet yok, uydurmasyonbu hafta okul yolunda telef oldum bir türlü dengeli bir şekilde beslenemedim.
Canım 2 litre az mı, kiloya göre içmemiz gereken suyu hesaplıyoruz ya bana 2 litre çıkıyor.Canım ben de çok az su içiyordum bu hafta çok dikkat edip en az 3 lt içtim her gün, son iki gün hariç. Çok güzel kilo verdim. Çok önemli olduğunu farkettim.
O zaman yemege gerek yok :))Çok ahım şahım bişey değil canım ya, Ankara simidinin yerini tutamaz. Bı de acayip yağlı.
Onun bir hesabı vardı sanki kilo başına 300 cc miydi neydiCanım ben de çok az su içiyordum bu hafta çok dikkat edip en az 3 lt içtim her gün, son iki gün hariç. Çok güzel kilo verdim. Çok önemli olduğunu farkettim.
Teşekkür ederizDoğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara
Burada bolca satılan Begama Tulumu oraya mı has oluyor acep. Birde orası bayağı bir orman mı yoksa aşağı yukarı ortalama bir yer mi? Bir kanalda ucundan gördüm emin olamadım, çok merak ediyorum :)Bergama da yok
Yerim. Seni yer ablaların gülüHoş geldin canım. Diyet grubumuz hem hoşsohbet hem azimli.
Memnun oldum...Ben de kendimi tanitayim. İsmim Meryem 50 yaşındayım. Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum. 22 ve 21 yaşlarında iki erkek evladım var. Bugün itibariyle 63.3 kiloyum hedefim 56. Başarılar diliyorum.
En sevdiğim arkadaş tipi...Trip atmayı bilmediğim gibi tripli insanlardan da uzak dururum. Yorucu oluyorlar. Yonahime takibindeyim şekerim.
Evet meyve porsiyonlu ve genelde sabah yerim aslında meyveyi, akşam tercih etmiyordum hiç. Tamam aç kalmamaya dikkat edicem bu haftaAkşam alsan kilo açısından ve tok tutmasından dolayı daha iyi olur çünkü öğle akşam arası kısa oluyor zaten ama olmuyorsa öğle de olur tabi ama denge kur mutlaka yumurta yoğurt tüketimin çok doğru meyve porsiyonlu muydu bakmadım ama ona da dikkat edersen ve saatler de önemli tabibir de çok aç kalma
Büyüyünce kuğu oluyorlarHem de ne çirkin
Teşekkür ederim canımKirmizi pabuc bu arada mesajlar arasında atlamısım oğlunun dogum günü kutlu olsun nice sağlıklı ömürleri olsun ♥
Şöyle bir şey vardı canım;Onun bir hesabı vardı sanki kilo başına 300 cc miydi neydi
Benim için 12bardak yazıyordu 2.5litremi içecekmisim vay başıma gelenler hamile. Kadınlar gibi içerken migdem bulanıyor ben nasıl içimŞöyle bir şey vardı canım;
Eki Görüntüle 2307215
Haberim yoktu canım olduğundan, kaçırmışım demek ki, Çok geçmiş olsunSağol canım cümlemizinkini inşallah.yok canım ameliyat oldu ya hareket kabiliyeti kısıtlı önümüzden herşey bende hatta o da bende
Limon koy canımBenim için 12bardak yazıyordu 2.5litremi içecekmisim vay başıma gelenler hamile. Kadınlar gibi içerken migdem bulanıyor ben nasıl içim
Gitti sıpa Okulu açıldı onun daHaberim yoktu canım olduğundan, kaçırmışım demek ki, Çok geçmiş olsunçoluk çocuk enişte ve evin yükü ağır oldu tabi kıyamam, bir de hamilesin Kardeşin yanındadır inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?