Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar ben kınadan geldim bugün içimde bir sıkıntı vardı hep kınada iki kadın bni çok güzel övdü mesela

Bir tanesi dediki"meyyal süzülmüşsün çok güzel olmuşsun beğendim " dedi
Bi taneside beni tanımadı kendimi tanittim öyle tanıdı hâlbuki eşlerimiz eski ortak ve kadın en yakın arkadaşımın eltusu görmemişse 4 ay falan oldu görmedi fark etmişim yada bi göz kalemi sürdüm ondan

Maşallah desinler nazar değmesin

O kadar spor yaptın fark etmistir canım

Ne güzel canım keyfini cıkarın

Hayırlı aksamlar canım gecmis cok yoktu bugün :))

Iyi yapmıssın canım onlarla da ilgilen dersleri bitince gelirsin

Korkmustum neyseki korktugum giib olmamıs
Yok yok hiç korktuğun gibi olmadı bende kendimden çok korkuyordum ama nasip olmadı Ordada nasibim kesilmiş ama çok zevkli geçti eşimin halası ve komşusu da geldi ay çok zayıflamışsın suzulmussun resmen dediler birazda havaya girdim 1saat yakan top voleybol ve ip atladık gülmekten öldük sonrada spor aletlerine gittik Ordada yarım. Saatten fazla kaldık birazda yürüyüş yaptık yani yediklerim sporla gitmiştir zati çok bişey yemedim sadece tek öğün yedim oda saat 1gibiydi az öncede 1bardak kefir içtim bugün menü yazmiycam Çünki hep çatal hesabı olacak yarından itibaren kaldığımız yerden devam inş

Ayyy kıskandım simdi ne güzel cocuklukta oynadıgımız tüm oyunları oynamıssın yaa

Tamam ablacım bende baktım simdi
Annemle babamda su an cankırının bir ilcesindeler de ondan merak etmiştim orası değilmiş
Zipzipim hangi ilçesindeler ? Eşim aslen Çankırı / Orta ilçesinden. Çocukken Ankara'ya taşınmışlar...Yazları bir ayagimiz orada gene de... bakarsın hemşeri çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…