Arada süslenmek iyi geliyor insanaCokk güzel cıkmıssınız masallah canım
Ben bu hafta biraz zor vericemInsallah canım
Özele gel ablaZipzipim hangi ilçesindeler ? Eşim aslen Çankırı / Orta ilçesinden. Çocukken Ankara'ya taşınmışlar...Yazları bir ayagimiz orada gene de...bakarsın hemşeri çıkarız
Yarın da dikkat edersen güzel eksi görürsün canımYarında çok dikkat etsem pazartesi inşallah iyi vermişimdir
Evet Bu hafta rakibeyiz neler yapiyosun canım spor diyet olarak
inşallah cnm sporda yine güzel yapsrimYarın da dikkat edersen güzel eksi görürsün canım
Afiyet olsun canım sarma cok gelmedi gözüme emzirdiğin içinslm kizlar
Bugünkü menum
sabah 10.20'de bir tane haşlanmış yum.
yarım kibrit kutusu peynir
3 çatal reçel (dayanamadim)
1tane domat.
şekersiz çay
saat 14.00'de yarım dilim ekmek 3 köfte büyüklüğü kırmızı et,salata
ara:)bir tane mürdüm erigi
akşam 18.30'da küçük boy porsiyon sarma( süt azlığından dolayi mecbur kaldim) iki köfte büyüklüğü et.
gün içi şekersiz çay, 2.litre su
spor )akşama kadar temizlik
Aa bilmiyordum bende diyorum neden kimse menü paylasmamis.yaşlılık ışte hoş gor artikimmAfiyet olsun canım sarma cok gelmedi gözüme emzirdiğin için
Menüleri menü sayfamızda paylasıyoruz ben oranın linkini paylasırım yarın orda paylasırsın
Cok kalabalıgız canım o yüzden menü sayfası acmıstık :)Aa bilmiyordum bende diyorum neden kimse menü paylasmamis.yaşlılık ışte hoş gor artikimmsağol cnim
2007 sonunda evlendim. erken evlilik ruhen yaslandiriyor bi onu bilirim.ruhen 50yasinda hissediyorum kendimiCok kalabalıgız canım o yüzden menü sayfası acmıstık :)
Yaslımısın kız daha gencsin
Evliliğin aldıkları kadar getirdikleride var canım olumlu bakmak lazım iki tane evladın var2007 sonunda evlendim. erken evlilik ruhen yaslandiriyor bi onu bilirim.ruhen 50yasinda hissediyorum kendimiçok yorgun ve bitkinim
Evet cnim heleki 7yildan sonra tüm doktorların yeter uğrama demesinden sonra gelen küçük mucizem gibi Allah'ima sonsuz hamd şükürler olsun.ALLAH isteyenlere nasib etsin.Evliliğin aldıkları kadar getirdikleride var canım olumlu bakmak lazım iki tane evladın var
Yok canım kan da veremedim o gün. Pazartesi yaptıracağım.Kan vermistin sonuclarını aldın mı canım insallah önemli birsey yoktur agrılarında gecer insallah
Bugünkü menüm
Sabah 9.00 Bir yumurta, az peynir, iki çeri domates, beş badem, bir salatalık, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Yarım krep içine ceviz sarıp yedim( eşim için tatlı yaparken krepin biri bozulunca tatmak için yedim)
19.00 Ekmek arası döner ayran
6134 adım iki litre su
yesa
Ooo demek ki makyaj sana çok yakışıyor benim güzel rakibem... Almanya da da kına gecesi yapıyorlarmış demek ki. Çok kalabalık oluyor mu? O kadar Türk var mı?Slm kizlar ben kınadan geldim bugün içimde bir sıkıntı vardı hep kınada iki kadın bni çok güzel övdü mesela
Bir tanesi dediki"meyyal süzülmüşsün çok güzel olmuşsun beğendim " dedi
Bi taneside beni tanımadı kendimi tanittim öyle tanıdı hâlbuki eşlerimiz eski ortak ve kadın en yakın arkadaşımın eltusu görmemişse 4 ay falan oldu görmedi fark etmişim yada bi göz kalemi sürdüm ondan
O ana kız maaşallahınız var rakibem. Bu ne güzellik...cankizimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?