Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kizlar
Bugünkü menum
sabah 10.20'de bir tane haşlanmış yum.
yarım kibrit kutusu peynir
3 çatal reçel (dayanamadim)
1tane domat.
şekersiz çay
saat 14.00'de yarım dilim ekmek 3 köfte büyüklüğü kırmızı et,salata

ara:)bir tane mürdüm erigi
akşam 18.30'da küçük boy porsiyon sarma( süt azlığından dolayi mecbur kaldim) iki köfte büyüklüğü et.

gün içi şekersiz çay, 2.litre su
spor )akşama kadar temizlik

Afiyet olsun canım sarma cok gelmedi gözüme emzirdiğin için
Menüleri menü sayfamızda paylasıyoruz ben oranın linkini paylasırım yarın orda paylasırsın

Afiyet olsun canım sarma cok gelmedi gözüme emzirdiğin için
Menüleri menü sayfamızda paylasıyoruz ben oranın linkini paylasırım yarın orda paylasırsın
Aa bilmiyordum bende diyorum neden kimse menü paylasmamis.yaşlılık ışte hoş gor artikimmsağol cnim

Evliliğin aldıkları kadar getirdikleride var canım olumlu bakmak lazım iki tane evladın var
Evet cnim heleki 7yildan sonra tüm doktorların yeter uğrama demesinden sonra gelen küçük mucizem gibi Allah'ima sonsuz hamd şükürler olsun.ALLAH isteyenlere nasib etsin.

Afiyet olsun canım aksamki ekmek arası döner servis olsaydı ya da öğlen olsaydı daha güzel olacakmış sanki ama onun dışında güzel menü.

Leslie yapacak mısın bu hafta

Ooo demek ki makyaj sana çok yakışıyor benim güzel rakibem... Almanya da da kına gecesi yapıyorlarmış demek ki. Çok kalabalık oluyor mu? O kadar Türk var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…