Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada güzel bir Pazar sabahından günaydınlar herkese... ben de bi çıkıp yürüyeyim inşallah hafta içi yapamadığım sporumun yerine.... Yalnız arkadaşlar farkettim ki vücut bi kiloya alıştı mı inmek çok zor. Hele hele de spor yapmıyorsan. Gözümün önünde patatesli börekler uçuşuyor sürekli kokusu burnuma geliyor. Siz olmasanız saldırıcam herşeye valla. Bu Karatay iyi hoş da ömür boyu da unsuz olur mu kardeşim?
Zipzip beni asil listeye almasak mı? Pek hızlı kilo verecek gibi durmuyorum ben böyle yandan yandan takip etsem mi? Ortalamayı düşürürüm diye korkuyorum çok......

Afiyet olsun canım aksamki ekmek arası döner servis olsaydı ya da öğlen olsaydı daha güzel olacakmış sanki ama onun dışında güzel menü.

Leslie yapacak mısın bu hafta
Yesacim ekmek arası döner hiç aklımda yoktu. Metroda bazı ürünlerde indirim var diye Gemlik'ten kalktık Bursa' ya geldik. Oraya gelince de akşam yemeği gecikti. Kolayimiza geldi atıştırmak. Bugün ve diğer günler dengeleyeceğim artık. Sabah +200 geldi yanlisimin farkındayım canım. Spor olarak Leslie daha başlamadım. Sahilde iki saat yürüyüş planladim.

Oooo o daha güzel canım süpersin valla bi de çok havalı sahilde yürüyüş falan hahaahha

Ben yine leslie 3 mil Inşallah

Bi de göksu parkına gidelim diyoruz orada adim sayar sayar artık adimlari:)

Günaydın canım ... yürüyüşüne başla kahvaltımı yapıp arkandan geliyorum .
Sakın ha uyma şeytana... Dediğin vücut direnci bir süre sonra kırılıyor. Asıl liste bizi hedefledigimiz kiloya çok çabuk ulaştırıyor. Yandan yandan zaman kaybedersin. Ortalamamiz hadi bir hafta düşse nolur diğer hafta sen daha azimle vereceksin. Boşuna korkuyorsun.Karatay diyetine zayiflayincaya kadar uy....koruma sürecinde kontrollü olarak sağlıklı ekmek, makarna yersin. O güzel kokan boreklerle çipcitir halini gozunun önünde canlandir...hangisi daha çok mutlu eder seni...kararını ver... Bol sporlar canım....

Oooo o daha güzel canım süpersin valla bi de çok havalı sahilde yürüyüş falan hahaahha

Ben yine leslie 3 mil Inşallah

Bi de göksu parkına gidelim diyoruz orada adim sayar sayar artık adimlari:)
Gemlik sahili gerçekten çok güzel....kulakligimi takıyorum ....sahilin bir bölümünde kedi evleri var minnak minnak yavruları seve seve yürümek çok keyifli...güneş de pek fazla yok...kapalı havalara bayılırım herkesten farklı...
Göksu parkında ben de yürüdüm birkaç kez. Sen de bol bol gelinlerle karşılaşırsın.... manzara güzel olunca çekim için orayı tercih ediyorlar demek ki....kız hadi durmayalim...Ben rakiplerimi nedense orti gibi görüyorum...

dünkü güzel başlayan günüm kv aşuresi ile bitti gittiaşure yedim devamı geldi
utanıyorum artık yeminle ne beceriksiz çıktım ya
Hiç başlamıcan canım maalesef. Çoğumuz başlayınca duramıyoruz ben de öyleyim. Dünü unut at kendini bu Pazar günü yürüyüş yap.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…