Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birmuhendisanne hadi bakalım iyice inceleyeyim ne yiyip içiyorsun
Ay iki gündür dışarıda yiyorum çok diyet modunda değilim cnm. Eve geçtim ya, evi topla vs derken akşam giremedim foruma. Şimdi de oğlan hazır uyumuşken çamaşır yıkayıp, yıkanmışları katlayacağım. Akşam 2 günlük menümü paylaşıcam cnm

Hadi gözün aydın evine ve eşine kavusmussun senin adına sevindim canım hoş geldin

Sohbet muhabbet ☺ Fimlerde çocukluğunuza inelim diyorlar ya, ben uzun yıllar önce psikiyatriye gitmiştim hiç öyle değildi hayırlısı cnm, inşallah fayda görürsün ❤
Aslında dönsek ne güzel olur ben hiç çocuk olmadım ablalarım evlendi ben annemin arkadaşıydi her işe birlikte koşardık yazın köye giderdik bağ bahçe gelen giden hep anneme bakardı bende anneme yardım ederdim çocukluğum öyle geçti genç kız oldum. Derken evlendim kadın oldum onun şokunu atlatamadan anne oldum anne olduğumu anlamadan boşanma oldu off ne çok. Şey yaşamışım doktora şimdiden üzüldüm. Bence hiç çocukluğu gitmesin pişman olur

Benim de yapmam gereken bı sürü iş var, tembellik yapacaktım ama sizleri görünce gayrete geldim. Kalkıp yapayım bari.

Tam olarak hangi mesajla gayrete geldin belki ben de gelirim

Anka bebegim 11 de uyurdu bugün 1 saat geç kalktı sonra dışarı çıktık derken uyku saati kaydı.

Şimdi uyudu ben hemen ütü ile başlıyorum

Sonra dolaba fasulye atacağım kışlık

Sonra da allah ne verdiyse

Hadi sen de kalk

Leslie de yaparim belki

Bu haftaki menümü hiç beğenmedim sabah 4 kaşık loru yiyene kadar midem bulandı. Öğle kuru fasulye yedim akşama köfte var hep protein

Ben de Meteyi sallıyorum uyursa kalkarım. Oturma odası topladım süpürdüm sadece bu gün.

Tam olarak hangi mesajla gayrete geldin belki ben de gelirim
Valla gülümse nin sabah kalktım işlerimi erkenden bitirdim mesajı vardı ya o işte çünkü ben sabahtan beri koltukta yatıp bir o tarafa bir bu tarafa dönüp, TV ünitesinin tozlarını görüp (pis olduğumu düşünmeyin, evim bahçeli pencere yüzünden çok toz oluyor) yine de temizliğe useniyordum kalk dedim yat yat nereye kadar. Gulumseye ve diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim

Geçmişe yapacak bişey yok ama bundan sonraki hayatın çok güzel olsun inşallah canım.

Akşam yemeği yapmaktan nasıl yirtsam diye düşünüyorum ama bugün ben de sporumu yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…