Burda ev işleri ile ilgili topikler var canım az orda takıl bence :)))Ben hiç sevmiyorum ya temizlik yapmayı. Bı çözüm bulmam lazım buna.
Onlar yaptıkça ben yapmadığım için tribe girerim canım ya ama bakayım bı. Belki de gaza getirir. İnslalah bulurum.Burda ev işleri ile ilgili topikler var canım az orda takıl bence :)))
HattaNego un da topiği var :))
Ben belki gaza gelirsin diye düşünmüştümOnlar yaptıkça ben yapmadığım için tribe girerim canım ya ama bakayım bı. Belki de gaza getirir. İnslalah bulurum.
Ben de sevmiyorum hele bizim evde hiç sevmiyorum anında dağılıyorBen hiç sevmiyorum ya temizlik yapmayı. Bı çözüm bulmam lazım buna.
Sagol kuzum inş çok Tşk ederimGeçmişe yapacak bişey yok ama bundan sonraki hayatın çok güzel olsun inşallah canım.
Arada benim keçiler dağa kaçıyor evde terör estiriyorum bu böyle gitmez dedim ver elini psikiyatri oda ben seni çekemem dedi topu psikologa attı oda randevu verdi gidicem bakalımPs
Psikolog ne icin canim
Rica ederim bende temizlik yaptıktan sonra bütün odaları tekrar dolanır im nerde gözüme batan yer varsa oralarıda toplim diye hiç öyle TV başına geçip oturduğumu bilmiyorum sendeki bu genişlik birazda bende olaymış keşke bende sana heveslendim şimdi neydecükkkkkValla gülümse nin sabah kalktım işlerimi erkenden bitirdim mesajı vardı ya o işteçünkü ben sabahtan beri koltukta yatıp bir o tarafa bir bu tarafa dönüp, TV ünitesinin tozlarını görüp (pis olduğumu düşünmeyin, evim bahçeli pencere yüzünden çok toz oluyor) yine de temizliğe useniyordum kalk dedim yat yat nereye kadar. Gulumseye ve diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim
Sevinirim caanimBen belki gaza gelirsin diye düşünmüştüm
Linkini atabilirim istersen
Benim bir çocukla bile dağılıyor seninkinin toplu kalması mucize olur. Benim ev büyük ben altından kalkamıyorum. Bı de haftasonu sadece dinlenmek istiyorum ben, o yüzden de yapasim gelmiyor.Ben de sevmiyorum hele bizim evde hiç sevmiyorum anında dağılıyor
O zaman bırak dağınık kalsın boşverBenim bir çocukla bile dağılıyor seninkinin toplu kalması mucize olur. Benim ev büyük ben altından kalkamıyorum. Bı de haftasonu sadece dinlenmek istiyorum ben, o yüzden de yapasim gelmiyor.
Bir kere yapsan devamı gelir merak etme canımRica ederim bende temizlik yaptıktan sonra bütün odaları tekrar dolanır im nerde gözüme batan yer varsa oralarıda toplim diye hiç öyle TV başına geçip oturduğumu bilmiyorum sendeki bu genişlik birazda bende olaymış keşke bende sana heveslendim şimdi neydecükkkkk
Sevinirim caanim
Çoğunlukla öyle oluyor zaten canım.O zaman bırak dağınık kalsın boşver
Maşallah sana boyle devam ederse dıyet rutının halıne gelirKızlar bugün hiç düşündüğüm gibi olmadı tabağımi tıka basa doldurdum ama gel görki iki lokmadan sonra hepsini yerine koydum yiyemedim migdem küçülmüş hiç bişey canım çekmedi bazılarını çatal ucuyla tadına baktım sadece 1dilim muhallebi li kek yedim en büyük lokma da o oldu sanırım ama sporumu sormayın çok muazzam spor yaptım
Bende bu hafta yürüyüşlere başlamak istiyorum ne kadar dıyet yaparsam yapayım spor olmayınca yeterlı kılo verılemıyoAlarm kurdum sabah erken kalkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum
Regl artısı gibi tartıya da yansıyor benim artık, önceden olmazdı öyleBenim de her yumurtlama çatlama zamanında agrım oolur aynı o belirttiğin gibi
pazar sabahı Uyanmak için erken degılmıGünaydın kızlarrrrrr hayırlı pazarlar sabah 8de kalktım evi temizledim namazdan sonrada eliptik yapicam inş
Bence sayılırSuyum şimdiden 2 litre oldu, 3 saat de ütü yaptım spor sayılır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?