Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa sen evli değil miydin hatta eşin 68 kiloydu

Sayılır sayılır
Film açtım ütü yaparken, birini yarım bıraktım çok saçmaydı dayanamadım ikinci yarım kaldı, şimdi onu izlerken 30 dk da olsa eliptik çevireyim, elime yapışmaz

Son düzenleme:
Benim bir çocukla bile dağılıyor seninkinin toplu kalması mucize olur. Benim ev büyük ben altından kalkamıyorum. Bı de haftasonu sadece dinlenmek istiyorum ben, o yüzden de yapasim gelmiyor.
Çalışıyorsun canım kolay değil zaten ben çalışsam uğraşmam valla haftada yarım gün birini alırım.

Çalışıyorsun canım kolay değil zaten ben çalışsam uğraşmam valla haftada yarım gün birini alırım.
Negom ben de alıyorum ama senin dediğin işleri onlar yapmaz ki. Zaten başında da duramıyorum. Misal kim uğraşacak çekmece düzeniyle davlumbazla hatta fırının içiyle.....sen bize kalorifer peteklerinin içine kadar temizletiyorsun.. Benim dünyadan haberim yokmuş valla. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim negomun topiğini....

Hatlar karıştı ben anka her hafta gelen evde düzeni öğreni hepsini yapar sana günlük rutinler kalır.

Paza
pazar sabahı Uyanmak için erken degılmı
Dün çok top oynadık birde hava yordu sanırım dus alıp erken yattım canım o yüzden uykumu almış olarak uyandım işlerde beni bekliyor diye birde kızımın ödevleri vardı yetistirmesi için onuda erken kaldırdım

Bende neden bulamadım diyorum .bende bugün iki üç kaşık aşure yedim.
Halbuki he en hafta iyi dayanmış yememistim

Ben yazmadım canım o mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…