- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Aaa sen evli değil miydin hatta eşin 68 kiloyduAslında dönsek ne güzel olur ben hiç çocuk olmadım ablalarım evlendi ben annemin arkadaşıydi her işe birlikte koşardık yazın köye giderdik bağ bahçe gelen giden hep anneme bakardı bende anneme yardım ederdim çocukluğum öyle geçti genç kız oldum. Derken evlendim kadın oldum onun şokunu atlatamadan anne oldum anne olduğumu anlamadan boşanma oldu off ne çok. Şey yaşamışım doktora şimdiden üzüldüm. Bence hiç çocukluğu gitmesin pişman olur
Sayılır sayılırSuyum şimdiden 2 litre oldu, 3 saat de ütü yaptım spor sayılır mı acaba
Burda ev işleri ile ilgili topikler var canım az orda takıl bence :)))
HattaNego un da topiği var :))
Bekliyorum sayfama, gelip motive olan çok belki işe yararOnlar yaptıkça ben yapmadığım için tribe girerim canım ya ama bakayım bı. Belki de gaza getirir. İnslalah bulurum.
Film açtım ütü yaparken, birini yarım bıraktım çok saçmaydı dayanamadımSayılır sayılır
Biri de ben.... hatta bu takıma da nego var diye girmek istemiştim. Negom benim valla ya bi tanedir.....Bekliyorum sayfama, gelip motive olan çok belki işe yarar
Süper olur hatta canımFilm açtım ütü yaparken, birini yarım bıraktım çok saçmaydı dayanamadımikinci yarım kaldı, şimdi onu izlerken 30 dk da olsa eliptik çevireyim, eşime yapışmaz
Sabah yazmıssın bu arada canım yazmayı unuttum sabah kendime zor geldimBiri de ben.... hatta bu takıma da nego var diye girmek istemiştim. Negom benim valla ya bi tanedir.....
Biri de ben.... hatta bu takıma da nego var diye girmek istemiştim. Negom benim valla ya bi tanedir.....
Çalışıyorsun canım kolay değil zaten ben çalışsam uğraşmam valla haftada yarım gün birini alırım.Benim bir çocukla bile dağılıyor seninkinin toplu kalması mucize olur. Benim ev büyük ben altından kalkamıyorum. Bı de haftasonu sadece dinlenmek istiyorum ben, o yüzden de yapasim gelmiyor.
Negom ben de alıyorum ama senin dediğin işleri onlar yapmaz ki. Zaten başında da duramıyorum. Misal kim uğraşacak çekmece düzeniyle davlumbazla hatta fırının içiyle.....sen bize kalorifer peteklerinin içine kadar temizletiyorsun.. Benim dünyadan haberim yokmuş valla. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim negomun topiğini....Çalışıyorsun canım kolay değil zaten ben çalışsam uğraşmam valla haftada yarım gün birini alırım.
Hatlar karıştı ben ankaNegom ben de alıyorum ama senin dediğin işleri onlar yapmaz ki. Zaten başında da duramıyorum. Misal kim uğraşacak çekmece düzeniyle davlumbazla hatta fırının içiyle.....sen bize kalorifer peteklerinin içine kadar temizletiyorsun.. Benim dünyadan haberim yokmuş valla. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim negomun topiğini....
Nerdeee ankacım ben evde yokken sil süpür üstten. Kontrol de edemiyorum ince işler kalıyor hepHatlar karıştı ben ankaher hafta gelen evde düzeni öğreni hepsini yapar sana günlük rutinler kalır.
Biliyorsun ankacım bizim bi de otizmli çocuklarımız var bi de diyet yapıyoruz hatlar hepten karışıkNerdeee ankacım ben evde yokken sil süpür üstten. Kontrol de edemiyorum ince işler kalıyor hep
Biliyorsun ankacım bizim bi de otizmli çocuklarımız var bi de diyet yapıyoruz hatlar hepten karışık
Yanlışlıkla kendime cevap yazmışım ben bi çıkıp hava alayım beynime giden kan azaldı mı neHatlar karıştı ben ankaher hafta gelen evde düzeni öğreni hepsini yapar sana günlük rutinler kalır.
Dün çok top oynadık birde hava yordu sanırım dus alıp erken yattım canım o yüzden uykumu almış olarak uyandım işlerde beni bekliyor diye birde kızımın ödevleri vardı yetistirmesi için onuda erken kaldırdımPaza
pazar sabahı Uyanmak için erken degılmı
Bugünde iştahım yokMaşallah sana boyle devam ederse dıyet rutının halıne gelir
Bende neden bulamadım diyorum .bende bugün iki üç kaşık aşure yedim.Ay iki gündür dışarıda yiyorumçok diyet modunda değilim cnm. Eve geçtim ya, evi topla vs derken akşam giremedim foruma. Şimdi de oğlan hazır uyumuşken çamaşır yıkayıp, yıkanmışları katlayacağım. Akşam 2 günlük menümü paylaşıcam cnm
Ben yazmadım canım o mesajıNegom ben de alıyorum ama senin dediğin işleri onlar yapmaz ki. Zaten başında da duramıyorum. Misal kim uğraşacak çekmece düzeniyle davlumbazla hatta fırının içiyle.....sen bize kalorifer peteklerinin içine kadar temizletiyorsun.. Benim dünyadan haberim yokmuş valla. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim negomun topiğini....
Evet ikinci eşimden bahsettimAaa sen evli değil miydin hatta eşin 68 kiloydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?