Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Film açtım ütü yaparken, birini yarım bıraktım çok saçmaydı dayanamadım ikinci yarım kaldı, şimdi onu izlerken 30 dk da olsa eliptik çevireyim, elime yapışmaz
Eliptik yaparken ağır yaşamları aç muhteşem oluyor bak benimde canım çekti bende izlim

Eliptik yaparken ağır yaşamları aç muhteşem oluyor bak benimde canım çekti bende izlim
Ya kardesimde onları çok izler bende izlerdim bir ara ..
Hatta kardeşim aç izle bizde öyle olmayalım diye ornek alalım çok iyi geliyor bana der.
Ben actimmi aa benim hicbiseyim yok
Ne diyeti ya der kapatirdim
Yani bana ters tepiyo o program

Aşure bile var evde canım çekmiyor hastamiyim hastamı olucam nedir bu bendeki
Alla alla gerçi benim regl yakın ondan dayanamadım galiba ..
Birde kızım şalgam suyu istedi icine havucida çok koymuşlar
Hiç sevmediğim şeyi yaptim..
Yemedi ,atilmasin diyehepsini yedim
Şifa olur insallh

Maşallah enerjine hayran oldum canım. Menunu yazdığında bakacağım. çikolatayı inşallah abartmadin. Bitter tercih ettiğini ümit ediyorum. Kavanozlarini da güle güle değerlendir.

Eşimde sabah nestle nin sütlü bitter beyaz çikolatasını almış 4 kare paket allahtan sevmiyorum çikolata bide demezmi sana aldım

Bana mutfak dolap içlerini temizlesin, banyo tuvalet temizlesin toz alsın yeter valla.

Maşallah enerjine hayran oldum canım. Menunu yazdığında bakacağım. çikolatayı inşallah abartmadin. Bitter tercih ettiğini ümit ediyorum. Kavanozlarini da güle güle değerlendir.

hayat enerjik olmaya zorluyor bazen napalım, kahve suyu koyduö kaynamasını beklerken bi baktım baharatlıkları makinaya atıyorum çalışıyorum ben ikiz çocuklarım var mecbur enerjik oluyorum, güne 5:30 da başlıyorum
çikokata yemedim sütlü idi ve ben çikolata sevmiyorum tek şansım bu yani yerim ama böyle deli gibi çikokata arayan bi tip degilim
allah tan onu sevmiyorum sevdiklerim yetiyor

Eşimde sabah nestle nin sütlü bitter beyaz çikolatasını almış 4 kare paket allahtan sevmiyorum çikolata bide demezmi sana aldım

bende çok sevmiyorum ama çikolata almaya bayılırım mutlaka bi çikolata alırım markete gidince

Metro albeni ve Ülker çikolatalı gofrete bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…