Eliptik yaparken ağır yaşamları aç muhteşem oluyor bak benimde canım çekti bende izlimFilm açtım ütü yaparken, birini yarım bıraktım çok saçmaydı dayanamadımikinci yarım kaldı, şimdi onu izlerken 30 dk da olsa eliptik çevireyim, elime yapışmaz
Aşure bile var evde canım çekmiyor hastamiyim hastamı olucam nedir bu bendekiBende neden bulamadım diyorum .bende bugün iki üç kaşık aşure yedim.
Halbuki he en hafta iyi dayanmış yememistim
Ya kardesimde onları çok izler bende izlerdim bir ara ..Eliptik yaparken ağır yaşamları aç muhteşem oluyor bak benimde canım çekti bende izlim
Sevmiyorum canım ben o programı, öyle şeylere bakamıyorum üzülüyorum. Film iyidirEliptik yaparken ağır yaşamları aç muhteşem oluyor bak benimde canım çekti bende izlim
Alla alla gerçi benim regl yakın ondan dayanamadım galiba ..Aşure bile var evde canım çekmiyor hastamiyim hastamı olucam nedir bu bendeki
Maşallah enerjine hayran oldum canım. Menunu yazdığında bakacağım.selam kızlar
tertemiz gün geçiriyorum maşallah diyim kendime  kahvenin yanında iki çikolata var şimdi iki paket
okul alışveirşi yaptım
market alışverişi
derken bi kahve aldım oturdum
yemek attım birde ocaga
ütüde yapacagım birazdan
Eşimde sabah nestle nin sütlü bitter beyaz çikolatasını almış 4 kare paket allahtan sevmiyorum çikolata bide demezmi sana aldımselam kızlar
tertemiz gün geçiriyorum maşallah diyim kendime  kahvenin yanında iki çikolata var şimdi iki paket
okul alışveirşi yaptım
market alışverişi
derken bi kahve aldım oturdum
yemek attım birde ocaga
ütüde yapacagım birazdan
Ben de öyle diye diye kendime nazar ettim en sonundaAşure bile var evde canım çekmiyor hastamiyim hastamı olucam nedir bu bendeki
Bugün ben de öyleyim, regl olmuş gibi şişkinlik ve koca bir karın.Regl artısı gibi tartıya da yansıyor benim artık, önceden olmazdı öyle
Gelip baktım canım ve hemen kaçtım. Panik atak yaptı bendeBekliyorum sayfama, gelip motive olan çok belki işe yarar ❤
Ben de düşündüm ama birini bulamadım canım. Şimdi iki haftada bir gelecek birini bulmaya çalışacağım bakalım.Çalışıyorsun canım kolay değil zaten ben çalışsam uğraşmam valla haftada yarım gün birini alırım.
Bana mutfak dolap içlerini temizlesin, banyo tuvalet temizlesin toz alsın yeter valla.Negom ben de alıyorum ama senin dediğin işleri onlar yapmaz ki. Zaten başında da duramıyorum. Misal kim uğraşacak çekmece düzeniyle davlumbazla hatta fırının içiyle.....sen bize kalorifer peteklerinin içine kadar temizletiyorsun.. Benim dünyadan haberim yokmuş valla. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim negomun topiğini....
Maşallah enerjine hayran oldum canım. Menunu yazdığında bakacağım.çikolatayı inşallah abartmadin. Bitter tercih ettiğini ümit ediyorum. Kavanozlarini da güle güle değerlendir.
Eşimde sabah nestle nin sütlü bitter beyaz çikolatasını almış 4 kare paket allahtan sevmiyorum çikolata bide demezmi sana aldım
Ben de öyle diye diye kendime nazar ettim en sonundaAşure bile var evde canım çekmiyor hastamiyim hastamı olucam nedir bu bendeki
Yanlışlıkla kendime cevap yazmışım ben bi çıkıp hava alayım beynime giden kan azaldı mı ne
Metro albeni ve Ülker çikolatalı gofrete bayılırımhayat enerjik olmaya zorluyor bazen napalım, kahve suyu koyduö kaynamasını beklerken bi baktım baharatlıkları makinaya atıyorumçalışıyorum ben ikiz çocuklarım var mecbur enerjik oluyorum, güne 5:30 da başlıyorum
çikokata yemedim sütlü idi ve ben çikolata sevmiyorum tek şansım bu yani yerim ama böyle deli gibi çikokata arayan bi tip degilim
allah tan onu sevmiyorumsevdiklerim yetiyor
bende çok sevmiyorum ama çikolata almaya bayılırım mutlaka bi çikolata alırım markete gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?