Çok güzel canım bende tutsammi diye düşünüyorum ama biraz daha havalar sogusun günler kisalsin diye bekliyorum yoksa borcum çokYarın oruç tutacağım inşallah
Iyiyiz canım sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
Bizde inşallah yarınada81 ile başlıyoruz inşallah bu sefer disipline gireriz
Ben de Pazartesi Perşembe tutacağım şimdilik canımÇok güzel canım bende tutsammi diye düşünüyorum ama biraz daha havalar sogusun günler kisalsin diye bekliyorum yoksa borcum çok
İyiyim canım çok şükür .bugün toplantı gunumuzdu sabah bı kızımın öğleden sonra diğer kızımın toplantısı vardıIyiyiz canım sen nasılsın
Hadi bakalım insallah bu sefer devam edebilirsiniz
Toplantılar erkenden baslamıs :)İyiyim canım çok şükür .bugün toplantı gunumuzdu sabah bı kızımın öğleden sonra diğer kızımın toplantısı vardı
İnşallah canım yeme düzeni için bile oruç çok iyi oluyor ..Ben de Pazartesi Perşembe tutacağım şimdilik canım
İhtiyaç listesi konuşuluyor ücret vsToplantılar erkenden baslamıs :)
Veli toplantısı demek para demek zatenİhtiyaç listesi konuşuluyor ücret vs
Gitmiyor valla. Bakalım bazı haberler bekliyorum gelirse çok iyi olacak hissediyorumİnşallah canım yeme düzeni için bile oruç çok iyi oluyor ..
Diyetin nasıl gidiyor
Evet artık başlayalım canımMerhaba kızlar nasılsınız
Bizde inşallah yarınada81 ile başlıyoruz inşallah bu sefer disipline gireriz
Bizimde çarşamba günü veli toplantısıVeli toplantısı demek para demek zaten
Hayrolsun inşallahGitmiyor valla. Bakalım bazı haberler bekliyorum gelirse çok iyi olacak hissediyorum
Bugünkü menüm
Sabah 10.30 İki yumurta omlet, iki çeri domates, beş badem, biraz peynir, taze nane , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Eti lifalif kuruyemisli bar
18.30 Kiremitte sebzeli somon, çeyrekten az bazlama
Suyu olcemedim ama gece uyuyana kadar devam
13408 adım tempolu yürüyüş
yesa
Kafam kocaman oldu vallaBizimde çarşamba günü veli toplantısı
Hafta sonu niye menü yazılmıyormus bakalımAy bayıldım menü çok güzel adim daha da güzel
Benim menü tirtti hafta sonu menü yazamıyorum yarından itibaren tekrar başlayacağım ama sOz rakibim
Hafta sonu niye menü yazılmıyormus bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?