Simdi cok konustugumuz için menüler arada kaynıyor canım,Aslında belli dönem sadece buraya yazsak belki üşeniyorlardır oraya yazmayahem buradan yorumlamak daha kolay olmaz mı herkes için ...ben buraya menü yazılınca hemen okuyorum..
Evet kalabalığız tek tek yorumlamak zor olabilir iyi düşünmüşsünüzSimdi cok konustugumuz için menüler arada kaynıyor canım,
Birde herkes menü yorumlamak zor geliyor dedi diye sadece rakiplerinin menüsüne ve isttedikle uyarmak istedikleri menülere yoeum yazıyorlar
Bencede uygyn 12 yazamayan sabah yazarEnn geç ertesi gün 12:00 ye kadar olabilir bence.
Bu da mantıklıAynen çok mantikli ya da 13.30. Çalışanlar öğle arasında yazarlar. 12.30 13.30 Öyle arası yapanlar
Bende bugün başladım spora şükürBende bu hafta yürüyüşlere başlamak istiyorum ne kadar dıyet yaparsam yapayım spor olmayınca yeterlı kılo verılemıyo
Menün tam diyet menüsü olmuş çok dengeli15 Eylül menü
10.30 1 yumurta haşlanmış 1 parca beyaz peynir 1 parca süzme peynir domates salatalik şekersiz çay
14 00 sade filtre kahve 3 ceviz 1 sade soda
17.00 1 armut
20 00 1 kepçe mercimek çorbası 1 tabak nohut salata
Su 2 lt. Spor 2 saat ev temizliği
Müsait olunca ilk sayfayı güncelleyiyim o zaman hatta menü sayfasındada yazayımBu da mantıklıZipzip-
Iyiyim canım sen nasılsınMeraba kizlar nasilsiniz
Benim bu ara sporum epey iyi surekli yuruyorumamaaa diyet miyet hak getire
Saldım gitti bi toparlayamadim ya
Kötü örnek olmazsın canım ayrıca listede oldugun için menülerini yazman gerekiyor nerde hata yapmıssın bakalım
Tesekkur ederim canim ❤
Canım sıkkın değil de böyle keyfim yok cook yoruldum bu hafta sonu sanırım
Tşk Canim bnim evet çok da güzel oluyor cnm ayrıntısına kadar dikkat ediliyorOoo demek ki makyaj sana çok yakışıyor benim güzel rakibem... Almanya da da kına gecesi yapıyorlarmış demek ki. Çok kalabalık oluyor mu? O kadar Türk var mı?
Cnm A101 den bizde aldık, dolaba koydum erir falan diyeEşimde sabah nestle nin sütlü bitter beyaz çikolatasını almış 4 kare paket allahtan sevmiyorum çikolata bide demezmi sana aldım
Bi şey olmaz Canim iştah konusunda bazen bendede oluyorZipzip- kaptanim çok özür dileyerek ben yine menü yazmasam olurmu bugün nedense hem iştahsızlık ve halsizlik vardı oturup yemek yemedim migdem bulandıkca ağzıma peynir falan attım yani ortada menü yok bana ne oldu böyle anlamadım gerçekten suyu çok içtim boş mideye sanırım bulantı o yüzden oldu şu içtikçe de yemek ihtiyacı duymadım çok tuhafım
Geçmiş olsun cnmZipzip- kaptanim çok özür dileyerek ben yine menü yazmasam olurmu bugün nedense hem iştahsızlık ve halsizlik vardı oturup yemek yemedim migdem bulandıkca ağzıma peynir falan attım yani ortada menü yok bana ne oldu böyle anlamadım gerçekten suyu çok içtim boş mideye sanırım bulantı o yüzden oldu şu içtikçe de yemek ihtiyacı duymadım çok tuhafım
Ben yazayım hemenpastelfit
P Prensesimin Annesiyim
enerji_kusagi
birmuhendisanne
Yonahime
Batu85
Gulumse24
suspushanimcim
Nego
Alvillaa
sonngulen
yesa
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
Umutdeniz4
zeyneppk
ada81
H hasbeenandgone
@Meyyal Hayyal
Nare83
Kirmizi pabuc
Tesnim1903
Saricivcivcikcik
Arkadaşlar artık herkes ertesi gün 13:30 a kadar menüsünü paylaşmak zorunda. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşmayalar ceza olarak bir sonraki hafta menü kontrolü yapacak. Ve ekstra spor cezası verilecek. Kaçamak da yapılsa mutlaka yazılacak. Lütfen okuyanlar bu mesajı beğensin. Okumayanları yeniden etiketleyelim.
Uygulama 16 Eylül Pazartesi menüleriyle başlayacaktır
gulenyuzumsunsen
Canfeb
Lilimam
MuMu85
Sizler çok gelmiyorsunuz. Düzenli gelmeye başlayınca sizleri de listeye dahil ederim
Tamam canım bugünlük yazma ama yarın hem yediklerine dikkat et hemde menü yazZipzip- kaptanim çok özür dileyerek ben yine menü yazmasam olurmu bugün nedense hem iştahsızlık ve halsizlik vardı oturup yemek yemedim migdem bulandıkca ağzıma peynir falan attım yani ortada menü yok bana ne oldu böyle anlamadım gerçekten suyu çok içtim boş mideye sanırım bulantı o yüzden oldu şu içtikçe de yemek ihtiyacı duymadım çok tuhafım
Kdptanııım avatardaki kız sen misiiiin?Tamam canım bugünlük yazma ama yarın hem yediklerine dikkat et hemde menü yaz
Yok canım ben değilim ben onun kadar zayıf değilimKdptanııım avatardaki kız sen misiiiin?
pastelfit
P Prensesimin Annesiyim
enerji_kusagi
birmuhendisanne
Yonahime
Batu85
Gulumse24
suspushanimcim
Nego
Alvillaa
sonngulen
yesa
bluegreeneyes
Kmsl Hnd
Umutdeniz4
zeyneppk
ada81
H hasbeenandgone
@Meyyal Hayyal
Nare83
Kirmizi pabuc
Tesnim1903
Saricivcivcikcik
Arkadaşlar artık herkes ertesi gün 13:30 a kadar menüsünü paylaşmak zorunda. Mazeretsiz 3 gün menü paylaşmayalar ceza olarak bir sonraki hafta menü kontrolü yapacak. Ve ekstra spor cezası verilecek. Kaçamak da yapılsa mutlaka yazılacak. Lütfen okuyanlar bu mesajı beğensin. Okumayanları yeniden etiketleyelim.
Uygulama 16 Eylül Pazartesi menüleriyle başlayacaktır
gulenyuzumsunsen
Canfeb
Lilimam
MuMu85
Sizler çok gelmiyorsunuz. Düzenli gelmeye başlayınca sizleri de listeye dahil ederim
AynenKirmizi pabuc senide eklemisiz sende menü paylasıyorsun artık
P Prensesimin Annesiyim mezun oldun sende bu hafta yogunsun sonrasında menü paylasımı yaparsın istersen tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?