Benim oğlan ilk okuldayken bize de okutuyorlardı kitap. Şansıma benim hep önceden okuduğum kitaplar gelmiştiKafam kocaman oldu vallabüyük kızım 4 te ya öğretmen baya görevler verdi .bizede kitap aldırıyor o derece yani
Okulda atölyeler var ekstra kurslar yani ekstra ücret demek isteyen veli gonderiyor gönül gitsinler istiyor ama eşim pek yanaşmıyor oda haklı servis etud bide kurslar baya maliyetli oluyor ..
İkisini de birer kursa göndereceğim ama bu sene kucugumun biraz sosyalleşmeye ihtiyaci var
Ben hep burdayım canım keyfim yok bugün uzaktan izliyorum :))Ay kaptan da buradaymış
Şey kem küm selamlar kaptanım. Afiyettesiniz inşallah
Hadi bakalım yarın güzel bir baslangıc yap menü paylasmaya devam etBen de menü yazarken iyiydim sonra her gün taze fasulye diye bıraktım. Geçen gün de temizlik yaparken bi bozdum ondan beri toplayamıyorum
Iyi aksamlar canım nasılsın ❤Iyi akşamlar kizlar
Iyiyim canım çocukları yatirdim anca oturdum sen nasilsin neler yapiyosunIyi aksamlar canım nasılsın ❤
Ben hep burdayım canım keyfim yok bugün uzaktan izliyorum :))
Menü işine çözüm bulmam lazım kimse yazmıyor yine
Haklısın canim kaynak kitaplar kurs derken bayağı masraflı oluyor.... biz sınıfça bir kaynak aldık... ama onun dışında ben bugün gittim kırtasiyeye 1. Sınıf soru bankası aldım 4 adet... eşim şok 1. Sınıf soru bankası yapmışlar bu ne ada diyorKafam kocaman oldu vallabüyük kızım 4 te ya öğretmen baya görevler verdi .bizede kitap aldırıyor o derece yani
Okulda atölyeler var ekstra kurslar yani ekstra ücret demek isteyen veli gonderiyor gönül gitsinler istiyor ama eşim pek yanaşmıyor oda haklı servis etud bide kurslar baya maliyetli oluyor ..
İkisini de birer kursa göndereceğim ama bu sene kucugumun biraz sosyalleşmeye ihtiyaci var
Canın mı sıkkın kaptanim , hiç bişey için sıkma canınıBen hep burdayım canım keyfim yok bugün uzaktan izliyorum :))
Iyiyim canım bende calısıyorum bugün de yarın olsada dinlensem diye bekliyorum :))Iyiyim canım çocukları yatirdim anca oturdum sen nasilsin neler yapiyosun
Okulları olduğu için mecburen yatıyorlar yoksa kalkamıyorlar sabah .Allah kolaylık versin canım sana dinlenirsin yarın inşallahIyiyim canım bende calısıyorum bugün de yarın olsada dinlensem diye bekliyorum :))
Cocuklar iyi erken yatmıs
Benim kızda erken yatıyor... sabah 7 de kalkıyor.. ders 8.30 ama kahvaltıyı saatlerce yaptığı için mecbur 7de kaldırıyorum....Okulları olduğu için mecburen yatıyorlar yoksa kalkamıyorlar sabah .Allah kolaylık versin canım sana dinlenirsin yarın inşallah
Kötü örnek olmazsın canım ayrıca listede oldugun için menülerini yazman gerekiyor nerde hata yapmıssın bakalımBen hafta ici yazıyorum ama hafta sonu saçmalıyor menülerim kötü örnek olmamak adına yazmayım diyorum
Tesekkur ederim canim ❤Canın mı sıkkın kaptanim , hiç bişey için sıkma canını
Onun için bi takip eden olmalı. Bir de son yazma saati. Saati geçti mi ensesine binmeli başka türlü çok zor.Ben hep burdayım canım keyfim yok bugün uzaktan izliyorum :))
Zor olur haklısın canım daha kücükler zaten benim kardesim gec yatıyor büyüdüm diye deOkulları olduğu için mecburen yatıyorlar yoksa kalkamıyorlar sabah .Allah kolaylık versin canım sana dinlenirsin yarın inşallah
Kolay gelsin kaptanim dinlenmek şart... arada bi kuaföre uğrayıp değişiklik şart insana iyi geliyorKötü örnek olmazsın canım ayrıca listede oldugun için menülerini yazman gerekiyor nerde hata yapmıssın bakalım
Tesekkur ederim canim ❤
Canım sıkkın değil de böyle keyfim yok cook yoruldum bu hafta sonu sanırım
Haklısın canım Sayımız azken hemen tespit ediyordum da simdi zor oluyorOnun için bi takip eden olmalı. Bir de son yazma saati. Saati geçti mi ensesine binmeli başka türlü çok zor.
Enn geç ertesi gün 12:00 ye kadar olabilir bence.Haklısın canım Sayımız azken hemen tespit ediyordum da simdi zor oluyor
sonngulen gecen hafta not alıyordu bakalım alıyorsa sorayım yazmayanları tekrar uyaralım
Aslında belli dönem sadece buraya yazsak belki üşeniyorlardır oraya yazmayaHaklısın canım Sayımız azken hemen tespit ediyordum da simdi zor oluyor
sonngulen gecen hafta not alıyordu bakalım alıyorsa sorayım yazmayanları tekrar uyaralım
Sağol canım aslında bir değişiklik yapsam iyi gelecek uzun zamandır sacımı kestirmedim :)Kolay gelsin kaptanim dinlenmek şart... arada bi kuaföre uğrayıp değişiklik şart insana iyi geliyor
Enn geç ertesi gün 12:00 ye kadar olabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?