Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim oğlan ilk okuldayken bize de okutuyorlardı kitap. Şansıma benim hep önceden okuduğum kitaplar gelmişti

Haklısın canim kaynak kitaplar kurs derken bayağı masraflı oluyor.... biz sınıfça bir kaynak aldık... ama onun dışında ben bugün gittim kırtasiyeye 1. Sınıf soru bankası aldım 4 adet... eşim şok 1. Sınıf soru bankası yapmışlar bu ne ada diyor
Bunları bu dönem bitiririz diğer döneme yine alırız... şimdilik ben okuyorum o cevaplıyor okumayı öğrenince daha kolay olur....
Bizde de kurslar olacakmış bakalım bi kursa verelim diyoruz ama henüz belli değil kurslar....

Okulları olduğu için mecburen yatıyorlar yoksa kalkamıyorlar sabah .Allah kolaylık versin canım sana dinlenirsin yarın inşallah
Benim kızda erken yatıyor... sabah 7 de kalkıyor.. ders 8.30 ama kahvaltıyı saatlerce yaptığı için mecbur 7de kaldırıyorum....

Ben hafta ici yazıyorum ama hafta sonu saçmalıyor menülerim kötü örnek olmamak adına yazmayım diyorum
Kötü örnek olmazsın canım ayrıca listede oldugun için menülerini yazman gerekiyor nerde hata yapmıssın bakalım
Canın mı sıkkın kaptanim , hiç bişey için sıkma canını
Tesekkur ederim canim ❤
Canım sıkkın değil de böyle keyfim yok cook yoruldum bu hafta sonu sanırım

Okulları olduğu için mecburen yatıyorlar yoksa kalkamıyorlar sabah .Allah kolaylık versin canım sana dinlenirsin yarın inşallah
Zor olur haklısın canım daha kücükler zaten benim kardesim gec yatıyor büyüdüm diye de
Sağol canım benim insallah yarına birsey cıkmazsa

Kolay gelsin kaptanim dinlenmek şart... arada bi kuaföre uğrayıp değişiklik şart insana iyi geliyor

Haklısın canım Sayımız azken hemen tespit ediyordum da simdi zor oluyor
sonngulen gecen hafta not alıyordu bakalım alıyorsa sorayım yazmayanları tekrar uyaralım
Aslında belli dönem sadece buraya yazsak belki üşeniyorlardır oraya yazmaya hem buradan yorumlamak daha kolay olmaz mı herkes için ...ben buraya menü yazılınca hemen okuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…