Aslında kilo acısından yakınsınız diye eşlestirme yapmıstımZipzip- kaptanda sana hiç acimamis ilk rakibi beni vermiş hemen gözünü korkutuyor kızın az daha insaflı davransaydin yavaştan başlasaydı en dişli hatunu arkadaşa vermiş amma ovdum kendimi maşallah diyim kendime nazar edecem
Biliyorum öyle olduğunu canım şaka yaptım maksat muhabbet olsun valla spor yapınca daha Bi dinç oluyorum şimdi gidim yemek yapım az dinlenim tekrar gelirim eliptik başına son 2dkAslında kilo acısından yakınsınız diye eşlestirme yapmıstım
Ama masallahın var bu hafta sporda yapıyorsun
Biliyorum canım ❤Biliyorum öyle olduğunu canım şaka yaptım maksat muhabbet olsun valla spor yapınca daha Bi dinç oluyorum şimdi gidim yemek yapım az dinlenim tekrar gelirim eliptik başına son 2dk
Bnmde bulaşık yığılı evi toparladım ama kızı emziriyorum şuan bi gireyim bakim dedim yemek yapılacak akşama bu arada akşam yemeğine ne önerebilirsinzi ne yiyebilirimBenim de bulaşık çamaşır yığılı, oğlan salatalıkları kemirmiş atmış. Çocuk okula gidecekyaparız amannn salla
Valla siz yapacaklarını yazınca ben burda yoruluyorum Allah size güç kuvvet versin bu harekete nasıl kilo alıyorsunuz hayret gerçi ben evde oturuyormuyum hayır ama sizin iki işiniz var hem ev dem iş çok zor iki makinada bitti ikisinide bosalticam yemek yapicam sonrasında bakalım zaman ne gösterecek dün temizliğim bitti şükür Bi kaç gün sonra Tül perde indiricem havalarda yağmaya başladı cam silmeyi düşünüyordum ama yine batacak hepimize kolay gelsinyok ya ben bu arada sadece leslie 3 mil yapacagım :)
calısmasam full evde olsam cosardım da eve gir yemek cay park bebem falan pek bı sey kalmıyor zaten:)
Benim listemde 90 gr et var. Ben de et sote düşünüyorum.Bnmde bulaşık yığılı evi toparladım ama kızı emziriyorum şuan bi gireyim bakim dedim yemek yapılacak akşama bu arada akşam yemeğine ne önerebilirsinzi ne yiyebilirim
Evde ne varsa kendine göre ayarla canım ben bugün barbunya pilav çorba yapicam çorbayla barbunya bana yeterBnmde bulaşık yığılı evi toparladım ama kızı emziriyorum şuan bi gireyim bakim dedim yemek yapılacak akşama bu arada akşam yemeğine ne önerebilirsinzi ne yiyebilirim
Canım sporları tutamıyoruz simdilik cok kalabalıgız diyeBu arada spor ve menü için kimi etiketliyeceğiz
Çünkü o benim rakibimhahahahhhaha çok sagol canım benım:)
ben de kılo verince herkesi seviyorum sabit ya da alınca çarpasım geliyor hashdfgashjsadhj
bu arada elimde su sisesi var
hadı kalk sen de al
Evet canım. Edebiyat öğretmeniyim. Kesinlikle rüya gibi...ögretmenmisin ? ne güzel ya rüya gibi haftada 3 gün çalışmak
kilon gayet iyi bir rakam , adım için tebrikler
çok severim tost
Kaçıncı sınıf okutuyorsun abla. Biz de başka konuda çocuk romanlarından konuşuyordukEvet canım. Edebiyat öğretmeniyim. Kesinlikle rüya gibi...yuruyecek zamanimin olmasına çok seviniyorum. En az haftada dört gün yürümeyi ihmal etmemeyi düşünüyorum. Geçen yıl zumbaya gidiyordum bu yıl yazılmadim. 22 kilo vererek geldim bu kiloya....Hep takım sayesinde... diyetisyen pek motive etmemişti beni kk kadar...valla kıymetini biliyorum buranın.Hic zaman kaybı olarak da görmüyorum helal olsun dakikalarim. Mutlu iyi hissediyorum bundan daha iyisi can sağlığı.... masumcum güzel bir gün geçirmeni diliyorum verimli olur inşallah.
Yürüyüş çok güzel geçti canım. 13.000 küsur yapmışım.Günaydın canım ❤
Oo o zaman cumaya güzel eksi geliyor
Günaydın canım ❤
Tartı olarak en son tefal almıstık ama nedense sevmedim :)
Yorgunlugun etkisiydi canım simdi daha iyiyim ❤❤
Zor olmazsa iki tarafada yazılsın öenüle dicem ama nasıl isterseniz
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Hadi bakalım inşallah güzel eksiler gelecek senden de
Regl etkisidir cumaya güzel eksi gelecek
Günaydın ablacım cok gecmis olsun
Tamam canım erken tartılmanın etkisidir
Tamam canım cumaya kadar güzel eksiler gelecek
Günaydın canım ❤
Benimde kalcadan gitse keske
Günaydın canım ❤
Cumaya kadar onu atarsın canım hadi bakalım bugünden itibaren düzenli menü paylasmaya devam ediyorsun
Hayır diyelim hayır cıksın canım
Günaydın ablacım ❤
Ne güzel yürüyüşünü yapmıssın
Ayrıca 100 gramda olaa eksi gelmen cok güzel
Hadi bakalım bu sefer 51 i görmeden bırakmak yok canım
Ödemdir abla cumaya atarsın
Günaydın canım ❤
Tartı farkından olabilir dısarda tartılma imkanın olursa bir eczanede tartıl canım
Bugün yapma ama cuma bildirim yap canım bakarsın güzel seyler olabilir
Bende günde 10 kez tartılıyorum sanırım
Elime sopa alma vakti gelmiş
Afiyet olsun canım
Merhaba hosgeldin canım,
Reglin etkisi olabilir belki bu arada işe basladın mı canım
Karatay candır kesinlikle kim ne derse desin...O zaman karatay yapmış olmuyorsun.
Ben tam 4 4 lük karatay yaptım yeniden doğdum sanki. Ne yorgunluğum kaldı, ne ağrılarım.öncesinde Şekerim 200 lere çıkmıştı insülin direncim tavan yapmıştı. B12 im yerlerde sürünüyordu. Yüzümde sivilceden geçilmiyordu. Hepsi geçti. B12 hariç bütün şikayetlerim geçmişti. Şekerim 70e düştü. İnsülin direncim 2,5 oldu. Ama işte o zamanki irademi yakalayamıyorum bir türlüeti yumurtayı doğru pişirdiğin sürece sıkıntı yok. Günde 10 yumurta yediğim günleri bilirim kolesterol diye bir sorunum olmadı hiç.
Hoş geldin kuzum. İyi ki geldin maddi manevi faydasını biliyorsun buranın zaten ...bir yerden başlamak lazım. Sağlıklı beslendigin müddetçe acikmayacaksin ...çok aciktiginda da sana bol tavsiye veririz merak etme...buradan uzak kalma yeter tabi fırsat buldukça...ADINIZ: Büşra
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2 (bir oğlum var 3 yaşında 8 aylık kızım var)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ her zamanki gibi sağlıklı beslenmek fit anne olmak istiyorum zayıf olmak istediğim kıyafetin içerisine girmek istiyorum.
Kuruyemişlerin çiğ olmasına dikkat et tatlım.Ara öğünü tuzsuz kuruyemiş 1 avuç yada yoğurt veya yarım poraiyon meyve yaparım
Kız gulumsecik ne fena bir şey çıktın sen....haftaya inşallah rakip oluruz da görürsün sen
Bak hele hala konuşuyorŞuan tepesinde yim tam 32dk olmuş ya o kadın Bi yumurta çıkaramadı Wak wak Wak ortada bişey yok ama leslie çok güzel çok seviyorum offf valla ha telledimmmm haaaex rakibeme yeni rakibeme ve gelecek rakibelerime duyurulur ben çok çalışıyorum haa
Ankacim 9, 11 ve 12' lere giriyorum bu yıl...Çocuk romanlarından hangilerini konuştunuz mesela merak ettim...Kaçıncı sınıf okutuyorsun abla. Biz de başka konuda çocuk romanlarından konuşuyorduk
Cok gecmis olsun abla burasıda cook serinledi dikkat et kendineCanım en azından adet başladı, Cumaya hafiflerim. Ama kötü geçiyor herzamanki gibi. Bi de hava hafif serinledi diye daha da muhteşem faranjitle birlikteZipzip-
Yine de biraz yürüyüş yapmaya çalışıcam
Diyet yapıyor annem de :)Annen bizim kadar kullanıyor musabah kalkınca, tuvalete girince, yemek yiyince gün içinde 10 kere tartılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?