Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne ara 50dk oldu yahu daha yeni isinmistim neyse bundan sonra sabah akşam eliptik yapicam böyle iyi oluyormus şimdi sizinle yaptım öğleden sonrada ağır yaşamlar la devam ederim

Aslında kilo acısından yakınsınız diye eşlestirme yapmıstım
Ama masallahın var bu hafta sporda yapıyorsun

Aslında kilo acısından yakınsınız diye eşlestirme yapmıstım
Ama masallahın var bu hafta sporda yapıyorsun
Biliyorum öyle olduğunu canım şaka yaptım maksat muhabbet olsun valla spor yapınca daha Bi dinç oluyorum şimdi gidim yemek yapım az dinlenim tekrar gelirim eliptik başına son 2dk

Biliyorum öyle olduğunu canım şaka yaptım maksat muhabbet olsun valla spor yapınca daha Bi dinç oluyorum şimdi gidim yemek yapım az dinlenim tekrar gelirim eliptik başına son 2dk
Biliyorum canım ❤
Kesinlikle spor yapınca insan daha dinc oluyor
Hadi kolay gelsin canım

Benim de bulaşık çamaşır yığılı, oğlan salatalıkları kemirmiş atmış. Çocuk okula gidecek yaparız amannn salla
Bnmde bulaşık yığılı evi toparladım ama kızı emziriyorum şuan bi gireyim bakim dedim yemek yapılacak akşama bu arada akşam yemeğine ne önerebilirsinzi ne yiyebilirim

yok ya ben bu arada sadece leslie 3 mil yapacagım :)

calısmasam full evde olsam cosardım da eve gir yemek cay park bebem falan pek bı sey kalmıyor zaten:)
Valla siz yapacaklarını yazınca ben burda yoruluyorum Allah size güç kuvvet versin bu harekete nasıl kilo alıyorsunuz hayret gerçi ben evde oturuyormuyum hayır ama sizin iki işiniz var hem ev dem iş çok zor iki makinada bitti ikisinide bosalticam yemek yapicam sonrasında bakalım zaman ne gösterecek dün temizliğim bitti şükür Bi kaç gün sonra Tül perde indiricem havalarda yağmaya başladı cam silmeyi düşünüyordum ama yine batacak hepimize kolay gelsin

Bnmde bulaşık yığılı evi toparladım ama kızı emziriyorum şuan bi gireyim bakim dedim yemek yapılacak akşama bu arada akşam yemeğine ne önerebilirsinzi ne yiyebilirim
Evde ne varsa kendine göre ayarla canım ben bugün barbunya pilav çorba yapicam çorbayla barbunya bana yeter

Merhaba arkadaşlar,

Aldığım bir kararı açıklayacağım.

Biliyorsunuz permormans uygulamamızın turları 8 hafta sürüyor. Bu uygulamanın amacı takım ortalamasının en azından 0,30% oranını tutturması. Bu bir motivasyon sağlasın diye başlatılmış bir uygulama.

Bir turun sürdüğü 2 aylık süre zarfında takım ortalamasını 0,30% un altına hiç indirmemiş dolayısı ile hiç nota almamış olan takım veya takımların ek bir motivasyona sahip olmaları gerektiğini düşündüm ve kararımı bu sebeple aldım.

Son tur dahil olmak üzere, bundan sonraki her tur sonrasında nota almayayı başarmış olan takım veya takımlarımızın analizlerini yapacağım. Bence güzel bir ödül olur bu.

Yapacak olduğum analiz dönemi de; performans uygulaması turunun 8 haftasını kapsayacak.

Yine de ayrıntı vereyim:

Analiz başlangıcı: Performans turunun ilk haftası
Analiz bitişi: Performans turunun son haftası (Eğer hazırlamada gecikirsem güncel son etap ne ise o olacak)

Bilgilerinize gülümseyerek sunuyorum.

kızlar bu paylasım alanında paylasıldı kaldı 7 haftamız 7 hafta boyunca ortalamayı 0.30 altında istemiyorum ki takım analizimiz yapılsın

hahahahhhaha çok sagol canım benım:)

ben de kılo verince herkesi seviyorum sabit ya da alınca çarpasım geliyor hashdfgashjsadhj

bu arada elimde su sisesi var

hadı kalk sen de al
Çünkü o benim rakibim inşallah almazsin carpilmayim bu hafta suya son hız devam... hatırlattığin için sağ ol canım.

ögretmenmisin ? ne güzel ya rüya gibi haftada 3 gün çalışmak
kilon gayet iyi bir rakam , adım için tebrikler

çok severim tost
Evet canım. Edebiyat öğretmeniyim. Kesinlikle rüya gibi...yuruyecek zamanimin olmasına çok seviniyorum. En az haftada dört gün yürümeyi ihmal etmemeyi düşünüyorum. Geçen yıl zumbaya gidiyordum bu yıl yazılmadim. 22 kilo vererek geldim bu kiloya....Hep takım sayesinde... diyetisyen pek motive etmemişti beni kk kadar...valla kıymetini biliyorum buranın.Hic zaman kaybı olarak da görmüyorum helal olsun dakikalarim. Mutlu iyi hissediyorum bundan daha iyisi can sağlığı.... masumcum güzel bir gün geçirmeni diliyorum verimli olur inşallah.

Kaçıncı sınıf okutuyorsun abla. Biz de başka konuda çocuk romanlarından konuşuyorduk

Yürüyüş çok güzel geçti canım. 13.000 küsur yapmışım.
Karatay candır kesinlikle kim ne derse desin...
Hoş geldin kuzum. İyi ki geldin maddi manevi faydasını biliyorsun buranın zaten ...bir yerden başlamak lazım. Sağlıklı beslendigin müddetçe acikmayacaksin ...çok aciktiginda da sana bol tavsiye veririz merak etme...buradan uzak kalma yeter tabi fırsat buldukça...
Ara öğünü tuzsuz kuruyemiş 1 avuç yada yoğurt veya yarım poraiyon meyve yaparım
Kuruyemişlerin çiğ olmasına dikkat et tatlım.
Sen bu arkadaşa yesa ver arkasına bakmadan kaçmak nasılmış görsün çok iddialı gördüm
Kız gulumsecik ne fena bir şey çıktın sen....haftaya inşallah rakip oluruz da görürsün sen ahan da meydan okuyorum sana... @yesa1 benim bir kerem verir miyim hiç...
Bak hele hala konuşuyor
Kaçıncı sınıf okutuyorsun abla. Biz de başka konuda çocuk romanlarından konuşuyorduk
Ankacim 9, 11 ve 12' lere giriyorum bu yıl...Çocuk romanlarından hangilerini konuştunuz mesela merak ettim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…