bu sene bol bol sabır çekeceksin ada
ama bir iki ay sonra rahatlarsın
ela , lale el elebayıyor insanı
Çok komikmiş gerçektenBu geldi aklıma
Günaydın canımGünaydın
Ooo gunaydin canimGünaydın kızlar
Ayyy kim gelmişşşşslm kızlar 13. Takımdan mezun olmuştum ama ufak ufak kilolar geri geldi eski takım arkadaşlarım burdalar tekrar motivasyonunu ve düzenimi kazanmak için aranıza katılSam
listeye girmem zaten kenardan kenardan size destek çıkarım
Günaydın canım nasılsın nerelerdesinGünaydın kızlar
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnn ❤ Gece 3:30 dan beri ayaktayım. sebepsiz uyandım, 15 dk sonra oğlum uyandı. Ondan beri uyuyamıyorum, deli gibi uykum var halbuki...
Hayırlı olsun canım bol eksiler görürsün inşallahKızlar yeni tartı aldım. Bizim eski tartı eski usuldü gr larını görürken zorlanıyordum. Bu yeni tartıda 63.65 çıktım o kadar kilo vermedim tabii de ama artık bu tartıdan gidelim. Öbürü bi tuhaftı zaten bi bak 65 bi bak 64......
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Canlar kendinize yazık etmeyin bırakın bdvyi
birmuhendisanne ben bı ara sadece okumaya girdim aman Allahım o da ne çevremde herkesi sorgular oldum daha tööbeeeee dedim :)
Günaydın canım ❤Günaydın kizlarr
Günaydın ablacım Afiyet olsun ♥Günaydın sirkeli su ve kahvaltı yapıldı.
Günaydın canım ❤Günaydın iki gündür spor yürüyüş yapamıyorum bugün yaparım insallh
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlarrr hayirli coookk guzel bir gun olsun insallahhh
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın
Bu gün misafirim gelecek çok gelemem. Neyseki arkadaşım da diyette salata yeriz beraber
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım kolay gelsinGünaydınnnn
Benim yine çok işim var bugün.
Günaydın canım ❤günaydın
ben kilo alma grubuna gideyim en iyisi
yemek için zorluyorm kendimii yahu
Günaydın canım ❤Günaydın herkese hayırlı sabahlar merak ettim tartılayım dedim baya baya eksiler gördüm haberiniz olsunaynen bu şekil devam günaydın Zipzip-
Hosgeldin canım az cok hatırladım gibi ama mart gibiydi sanırımSlm arkadaşlar nasılsınız. Ben buraya sene sonunda katılmıştım ama devam edemedim .taşınma telaşı. Daha sonra eşim ameliyat oldu vs. Derken hiç diyet psikolojisine giremedim aksine kilo aldım . Şimdi 75 kiloyum . En son aralıkta 64 tüm düşünün artık.simdi ac kalmadan kilo vermek istiyorum çünkü diğer türlü kas yıkımı oluyo. Bu yüzden karatay diyetimi uygulasam diye düşünüyorum. Sizce gidermi bu kilolar sizin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz
Hosgeldin canım ❤slm kızlar 13. Takımdan mezun olmuştum ama ufak ufak kilolar geri geldi eski takım arkadaşlarım burdalar tekrar motivasyonunu ve düzenimi kazanmak için aranıza katılSam
listeye girmem zaten kenardan kenardan size destek çıkarım
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Güzel süpriz olacak kaptaniçemGünaydın canım ❤
Hayırlı olsun canım bol eksiler görürsün inşallah
Günaydın canım ❤
Bende bir ara cook fazla okurdum sonra psikolojim bozulacak noktaya gelince bıraktım simdi hıc vaktim yok zaten
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım Afiyet olsun ♥
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım ❤
Aaa oluyor mu böyle hadi menü bekliyorum bugün 13.30 a kadar yazılacak
Günaydın canım ❤
Merak ettim eksikerini cumaya güzel süpriz olacak
Hosgeldin canım az cok hatırladım gibi ama mart gibiydi sanırım
Karatay uygulayabilirsin canım tam olarak yaparsan ve sporla desteklersen güzel kilo vereceksin
Yeniden ilk sayfadaki formu doldurabilir misin
Hosgeldin canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Halinize şükredin, ben iki çocuk birden yaptırdım onları
Bu geldi aklıma
Kendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
Cnm öncelikle hoşgeldinKendimden bahsediyim
3 kız annesiyim 38 yaşında 154 boyunda 57.5 kiloyum 13.takımdan 54.2 ile mezun olmuştum ama gel gör pis boğaz durmuyor
Hoş buldum takım nasil işliyor listeler gündüzden mi yaziliyormerhaba hoşgeldin
Burdayım aslında hep ama motive olamıyorum mükemmelliyetçilik var sanırım birazda , yanlış menülerle de burda olmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum sonum AnkaGünaydın canım nasılsın nerelerdesin ❤
Günaydın canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?