Kolay gelsin canımKahvaltımı yaptım önce ev işi sonrada spor hadi görüşürüz kızlar
Geçmiş olsun belki kırılmıştır sıcağı sıcagina ağrıyı hissetmezsin sonradan başlar Bi acile git istersen röntgen çekerler ne olduğu belli olurduNasılsınz kızlar bugun yolda ayagımı burktum çok fenayım ayagım şiş yatıyorum
Hoş geldinnnnBende katılmak istiyorum aranıza arkadaslar
Agrısı yok üstüne basamıyorum sadece sanırım incindiGecmis olsun canım doktora gitseydin keske
Agrısı hafifledi ama üzerıne basamıyorum duruma göre hareket edıcemGeçmiş olsun belki kırılmıştır sıcağı sıcagina ağrıyı hissetmezsin sonradan başlar Bi acile git istersen röntgen çekerler ne olduğu belli olurdu
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım takım kaptanıyımYaş 32
Boy 157
Kilo 85.800
Hedef 60
Medeni durum evli
Ev hanımı
Çocuk yok
Hayır
İnsülin direnci nedeniyle
Pcos
Çocuk sahibi olmak ve ozguvenimi kazanmak icin
Merhaba canım ne güzel sporunu yapmıssınMerhaba kızlar okula geldim kızımı bekliyorumsabah spo yapıldı
İnşallah teşekkür ederim günlük paylasimlarimizi buradan mi yapiyoruzHosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım takım kaptanıyım
Kilolarına veda edip insallah cocuk sahibi olursun canım
Merhaba canım ne güzel sporunu yapmıssın
Hosbulduk teşekkür ederim inşallah bu son olur çünkü alıp vermek çok sinir bozucuHoş geldinnnnbugün bereketli birgün oldu sanırım yeni çıtır adayı hatunlar geliyor ne güzel
Sadece Menülerimizi menü sayfamızda yazıyoruz canım onunda linki ilk sayfada varİnşallah teşekkür ederim günlük paylasimlarimizi buradan mi yapiyoruz
aynen öyle , yediğim her fazla lokma aslında birde haram.. kilo vermemi yan gözlerle izleyenler kilo alışıma alaycı tavırla bakıyorlar o da sıkıyor canımıKız İnterneti yok dediler ne bileyim bileydim. Gelir kapıni tiklatirdimözlediğimiz günlere geri dönelim hızlı alınan kilo hızlı geri gider merak etme bak ben 25gunde 6kilo verdim sende kopma burdan zor günler yaşadık vermek için yazık degilmi emeklerimiz bir anda çöp oluyor sırf nefsimiz yüzünden
Nasılsın adacım kızın okula başladı demek hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar okula geldim kızımı bekliyorumsabah spo yapıldı
Bende mezun olan üyeyim 100.1den 75le.mezun olmuştum 99.8le geri geldim ama. Bu sefer daha Bi azimli ve bilincliyim gidicek ama. Geri gelmiycek inş bende 100.1le başladığımda doktor kilo vermen lazım dedi başka hiçbir problemim yoktu gebelik için 93le hamile kalmıştım inş sende kilo verip hamile kalırsın burda gebeliğini birlikte öğrenir birlikte doğuma gittiğine şahit. Oluruz canım merak etme herşeyin başı önce sağlık sağlıklı kilo verip sağlıklı bebeklerin olur inş Allah senin için dua edeceğimHosbulduk teşekkür ederim inşallah bu son olur çünkü alıp vermek çok sinir bozucu
Hoşgeldin canım bnde dün katıldımYaş 32
Boy 157
Kilo 85.800
Hedef 60
Medeni durum evli
Ev hanımı
Çocuk yok
Hayır
İnsülin direnci nedeniyle
Pcos
Çocuk sahibi olmak ve ozguvenimi kazanmak icin
Demekki napıyonuz hepsine inat yine yine yeniden diyoruz hadi bakalım bugünün tarihini yaz başlangıç olarak profiline kaldığımız yerden devam. Bu kez birlikte. Mezun olalım bekle beniaynen öyle , yediğim her fazla lokma aslında birde haram.. kilo vermemi yan gözlerle izleyenler kilo alışıma alaycı tavırla bakıyorlar o da sıkıyor canımı
Nasılsın adacım kızın okula başladı demek hayırlı olsun inşallah
Aa çok geçmiş olsun canım neyin vardı kaçırdım ben sanırım Rabbim şifa versin inşallahArkadaşlar merhaba, gelemedim dünden beri. Acil ameliyata alindim. Su an biraz iyiyken haber vereyim dedim.
Birseyi yoktu aslında canım tas düşürüyormus acil ameliyata almıslar dün aksam öyle yazdıAa çok geçmiş olsun canım neyin vardı kaçırdım ben sanırım Rabbim şifa versin inşallah
Merhaba canım, çok sağol. Öyle çok kötü geçmedi çok şükür. Şimdi de evimize geldik. Evde yatıyorum..
Cokk sükür evine gelmissin canım gecmis olsın yenidenMerhaba canım, çok sağol. Öyle çok kötü geçmedi çok şükür. Şimdi de evimize geldik. Evde yatıyorum..
Çok teşekkürler moral oldunuz ben zaten yeni evliyim çocuk öyle çok problem olacak kadar olmadı ama ben onlemimj aliyorumBende mezun olan üyeyim 100.1den 75le.mezun olmuştum 99.8le geri geldim ama. Bu sefer daha Bi azimli ve bilincliyim gidicek ama. Geri gelmiycek inş bende 100.1le başladığımda doktor kilo vermen lazım dedi başka hiçbir problemim yoktu gebelik için 93le hamile kalmıştım inş sende kilo verip hamile kalırsın burda gebeliğini birlikte öğrenir birlikte doğuma gittiğine şahit. Oluruz canım merak etme herşeyin başı önce sağlık sağlıklı kilo verip sağlıklı bebeklerin olur inş Allah senin için dua edeceğimtekrar hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?