Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaş 32
Boy 157
Kilo 85.800
Hedef 60
Medeni durum evli
Ev hanımı
Çocuk yok
Hayır
İnsülin direnci nedeniyle
Pcos
Çocuk sahibi olmak ve ozguvenimi kazanmak icin
Hosgeldin canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım takım kaptanıyım
Kilolarına veda edip insallah cocuk sahibi olursun canım
Merhaba kızlar okula geldim kızımı bekliyorum sabah spo yapıldı
Merhaba canım ne güzel sporunu yapmıssın

aynen öyle , yediğim her fazla lokma aslında birde haram.. kilo vermemi yan gözlerle izleyenler kilo alışıma alaycı tavırla bakıyorlar o da sıkıyor canımı
Merhaba kızlar okula geldim kızımı bekliyorum sabah spo yapıldı
Nasılsın adacım kızın okula başladı demek hayırlı olsun inşallah

Hosbulduk teşekkür ederim inşallah bu son olur çünkü alıp vermek çok sinir bozucu
Bende mezun olan üyeyim 100.1den 75le.mezun olmuştum 99.8le geri geldim ama. Bu sefer daha Bi azimli ve bilincliyim gidicek ama. Geri gelmiycek inş bende 100.1le başladığımda doktor kilo vermen lazım dedi başka hiçbir problemim yoktu gebelik için 93le hamile kalmıştım inş sende kilo verip hamile kalırsın burda gebeliğini birlikte öğrenir birlikte doğuma gittiğine şahit. Oluruz canım merak etme herşeyin başı önce sağlık sağlıklı kilo verip sağlıklı bebeklerin olur inş Allah senin için dua edeceğim tekrar hoş geldin

Demekki napıyonuz hepsine inat yine yine yeniden diyoruz hadi bakalım bugünün tarihini yaz başlangıç olarak profiline kaldığımız yerden devam. Bu kez birlikte. Mezun olalım bekle beni

Çok teşekkürler moral oldunuz ben zaten yeni evliyim çocuk öyle çok problem olacak kadar olmadı ama ben onlemimj aliyorumen son 73 e düşmüştüm 104 kilodan şimdi 85 e çıktım geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…